Jif Extra Crunchy Yer Fıstığı Ezmesi 454 Gr

289 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jif Extra Crunchy Yer Fıstığı Ezmesi 454 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Orfeus Satıcı Ünvanı: LEYLA AKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0290254439
    Bu ürün Orfeus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jif crunchy yer fıstığı ezmesi, ağza gelen enfes yer fıstığı parçaları ile gerçek bir fıstık ezmesi deneyimi yaşatıyor.Net miktar (g/ml)454
Geri Bildirim Ver

Jif Extra Crunchy Yer Fıstığı Ezmesi 454 gr

Fıstık baklagiller ailesinden olup doğal olarak yetiştirilir. Özenle toplanır ve kavrulur. Fıstık ezmesi yer fıstığının doğal işlemler görmesiyle elde edilen, organik pancar şekeri içeren bir tatlı çeşididir. Fıstık parçacıklı, sürülebilir kıvamda olan bir tatlıdır. Kahvaltılık türü olarak anılsa da ara öğünlerde veya günün diğer saatlerinde tüketilebilir. Jif Extra Crunchy yer fıstığı ezmesi 454 g ürünü bol miktarda fıstık parçalarından oluşan, lezzetli bir kahvaltılık alternatifidir. Yüksek protein ve lif içerdiği için vücuttaki farklı fonksiyonel sistemlerin düzgün çalışmasına yardımcı olur. Yer fıstığı ezmesi sağlıklı bir atıştırmalıktır. Spor öncesi veya sonrasında rahatlıkla tüketilebilir tatlı seçeneğidir. İçerdiği sağlıklı yağ ve vitaminler sayesinde fiziksel gelişime yardımcıdır. Ara öğün olarak da değerlendirebileceğiniz bu ürünü tüm aile üyeleri yiyebilir.

  • Organik üründen işleme
  • Yüksek besin değeri
  • Enerji deposu

Jif Yer Fıstığı Ezmesi 454 g Üretim Süreci

Jif Yer Fıstığı Ezmesi 454 g Üretim Süreci

Organik olarak yetiştirilen yer fıstıkları, geleneksel yöntemler ve bazı teknolojiler kullanarak özenle toplanır. Toplanma işleminden sonra iyice yıkanarak kurumaya bırakılır. Ürünler kuruyunca kabuklarından taneleri çıkarılır ve eleme işlemi yapılır. Sonrasında belli bir ısı verilerek kavrulur. Özenli bir şekilde kavrulan bu ürünler öğütücüde belli bir zaman diliminde ezilir. Ezilen mahsül içerisine doğal pancar şekeri, bal veya pekmez katılarak tatlandırılır. Bu işlemden sonra Jif fıstık ezmesi Extra Crunchy kendine özgün ambalajına konularak muhafaza edilir. Sonrasında ise müşterilerin kahvaltı sofralarına kadar ulaşır. Lezzetli ve kendine özgün aromalı kahvaltılık tatlı olarak tüketilen ürünü farklı şekillerde değerlendirmeniz de mümkündür. Sürülerek yenilebildiği gibi kahve ve sütle de tüketebilirsiniz. Kendine ait aromasıyla bu ürünü kek, kurabiye ve tatlılara ekleyebilirsiniz. Tüm aile üyelerine ve misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Jif Yer Fıstığı Ezmesi 454 g Yorumları ve Özellikleri

Jif Yer Fıstığı Ezmesi 454 g Yorumları ve Özellikleri

Tatlı bir ezme çeşidi olan Jif Extra Crunchy ürünü, doğal yetiştirilen yer fıstığından ve kimyasal işlem görmeden üretilir. Doğal pancar şekeri içeren ürün küçükten büyüğe herkesin tüketebileceği lezzetli kahvaltılık tatlıdır. Jif Extra Crunchy yer fıstığı ezmesi 454 g yorumları ürünün içerisindeki fıstık parçaları ile gerçek yer fıstığı ezmesi tadı sunduğu konusunda deneyimler sunar. Antioksidan bileşenleri, yağ ve vitaminler ile sağlıklı bir gıda ürünüdür. Temel besin maddesinin lif ve protein oranı yüksektir. Tüketildiğinde uzun süre tok tutar. İçerdiği vitamin ve minerallerle bağışıklık sistemini destekler. Yer fıstığı ezmesi tam bir enerji ve protein deposudur. Spor öncesinde ya da sonrasında rahatlıkla tüketilebilir. Vücut kaslarını geliştirerek kemik gelişimini önemli ölçüde destekler. Ürünü gelişim dönemindeki çocuklarınıza krem kıvamında sürerek veya sağlıklı kurabiye ve kekler yaparak tattırabilirsiniz.

Jif Yer Fıstığı Ezmesi 454 g Fiyatı ve Avantajları

Jif Yer Fıstığı Ezmesi 454 g Fiyatı ve Avantajları

Fıstık ezmesi fiyatları yetiştirilme şekilleri, üretimi sırasında kullanılan teknoloji ve yöntemler ile muhafaza ediliş biçimlerine göre belirlenir. Yer fıstığının tarladan özenle toplanması, kavrulması ve ürünün yapımına hazır haline getirilmesi zahmetli bir işlemdir. Ezme işi öğütücülerle yapılsa da öncesindeki işlemler genellikle insan gücüyle yapılan geleneksel yöntemlerdir. Bütün bu faktörlere rağmen Jif Extra Crunchy yer fıstığı ezmesi 454 g fiyatı tüm müşteriler için ideal bir fiyat aralığında bulunur. İçerdiği yüksek protein ve vitaminler sayesinde sağlıklı gıda kategorisinde yer alır. Bu alandaki ürünler yetiştirilme ve üretim metotları bakımından zahmetli de olsa Jif marka fıstık ezmelerine ulaşmak zor değildir. Zengin fıstık parçalarıyla üretilen bu ürüne sofranızda yer vermek için Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi ve değerlendirmelere de ulaşabilirsiniz.