Jewval Microblading Kalemi Manuel Kalıcı Kaç Dudak Makyaj Gold Kalemi + 5 Adet 12 Pin Iğne

1.331,58 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jewval Microblading Kalemi Manuel Kalıcı Kaç Dudak Makyaj Gold Kalemi + 5 Adet 12 Pin Iğne

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JEWVAL Satıcı Ünvanı: TUNA KIRLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5580101812
    Bu ürün JEWVAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalıcı Makyaj ve Microblading Seti 1 Gold Kalem%2B 5 Adet 12 Pin İğne Kalıcı Kaş, dudak, ve göz makyajı (eyeliner) Uygulaması İçindir

Ürün Özellikleri

  • Form Kalem
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Jewval Manuel Kalıcı Kaç Dudak Makyaj Gold Microblading Kalemi + 5 Adet 12 Pin İğne

Dikkat çekici yüz hatlarına sahip olmak isteyen kişiler, kalıcı makyaj uygulamalarından faydalanır. Jewval manuel kalıcı dudak makyaj gold kalemi 5’li 12 iğne, özellikleri sayesinde hemen herkes tarafından beğenilen bir settir. Söz konusu kalem, makyajın kalıcı hâle getirilmesine yarar. Ergonomik tasarımı sayesinde pratik bir kullanım sunar. Gold rengi kalem, şık bir görünüme sahiptir. Bu kalemle göz, kaş ve dudak bölgesine makyaj yapılabilir. Microblading setinin içinde yer alan tüm ürünler kalitelidir. Jewval microblading kalemi 5 adet 12 pin iğne seti, profesyonellerin kullanımı için uygundur. Söz konusu ürün, yapılacak işlemi manuel olarak uygulamaya imkân sunar. 12 pin olan iğneleri kalemin ucuna tam oturur. Böylece, hızlı bir şekilde işlem yapmanıza olanak tanır.

  • 5 adet 12 pin paslanmaz çelik iğne
  • Gold rengi kalem
  • Kolay kullanım sağlayan ergonomik tasarım

Jewval 5 Adet 12 Pin İğne Microblading Kaleminin Özellikleri Nelerdir?

Jewval 5 Adet 12 Pin İğne Microblading Kaleminin Özellikleri Nelerdir?

Jewval manuel kalıcı dudak makyaj gold kalemi 5’li 12 iğne sahip olduğu özelliklerle kullanan kişileri memnun etmeye odaklanır. Kalemin kaliteli ağız yapısı, iğnenin oynamasını engeller. Hafif olduğu için uzun süre elde tutulabilir. Microblading denilen kıl tekniğini uygulamaya olanak tanır. 5-6 cm ürün boyu, çantada taşınmasına imkân sunar. Manuel olarak çalışan bu kalem, elle uygulama yapmanızı sağlar. Gold renkli kalem, şık bir görünüme sahiptir. Setin içinde bulunan iğneler, kalıcı makyaj yapmanız için özel olarak hazırlanır. Paslanmaz çelik materyal kullanılarak üretilen set parçaları, hijyenik bir yapıya sahiptir. 12 pin iğne sayesinde cildin üst tabakasında küçük delikler açılabilir. Kontrollü olarak açılan bu delikler mürekkeple sabitlenir. Kaş, göz ve dudak alanına uygulama yapılabilir. Böylece her gün makyaj yapmanıza gerek kalmaz.

Jewval 5 Adet Manuel Kalıcı Microblading Kalemi Ne İşe Yarar?

Jewval 5 Adet Manuel Kalıcı Microblading Kalemi Ne İşe Yarar?

Jewval manuel kalıcı dudak makyaj gold kalemi 5’li 12 iğne, çok yönlü kullanıma imkân tanır. Set içinde yer alan iğneler, tüm microblading renkleriyle kullanılabilir. Kaşın doldurulması ve boyanması için idealdir. Göz makyajının uzun süre kalıcı olmasına olanak tanır. Eyeliner çekmek için kullanıldığında aylarca göz üstünde bu görüntü korunur. Dudak çizgilerinin belirginleştirilmesi için bu kalemden yararlanılabilir. Ergonomik şekilde tutulabileceği için istenen sınırların çizilmesi konusunda kolaylık sağlar. Doğal görünümlü kaşlara sahip olmak isteyen kişiler için ideal bir üründür. Jewval microblading dudak makyaj kalemi 5 adet 12 pin iğne içeren bir settir. Bu sayede her bölgeye başka bir iğne kullanmanıza imkân sunar. Dudağın dolgun bir görünüm kazanması ve çizgilerinin belirginleştirilmesi için bu kalemden yararlanılabilir.

Jewval Gold Manuel Kalıcı Kaş Dudak Makyaj Kalemi Nasıl Kullanılır?

Jewval Gold Manuel Kalıcı Kaş Dudak Makyaj Kalemi Nasıl Kullanılır?

Jewval manuel kalıcı dudak makyaj gold kalemi 5’li 12 iğne setinin kullanımı oldukça kolaydır. Kalemin uç kısmına iğnelerden biri sabitlenir. Uygulama sırasında kullanılacak kalıcı renk belirlenir. İğnenin ucu bu mürekkebe batırılır. Ardından işlem yapılacak bölgeye küçük dokunuşlarla kalem bastırılır. Bu bastırma işlemini profesyonel birinin yapması önerilir. Microblading işlemi yapılmadan önce bölgenin sınırlarının belirlenmesi gerekir. Bu sınırların dışına taşırmadan delik açma işlemi gerçekleştirilir. Göz üstüne eyeliner çekme, kaş doldurma ve çizme, dudak sınırlarını belirleme, renk verme gibi amaçlarla kullanılabilir. Jewval manuel kalıcı dudak makyaj gold kalemi 5’li 12 iğne fiyatı indirimlere bağlı olarak değişkenlik gösterir. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Jewval manuel kalıcı dudak makyaj gold kalemi 5’li 12 iğne yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de her sabah makyaj yapmak istemiyorsanız bu seti hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.