Jeunesse Yaşlanma Karşıtı Yüz Bakım Seti 3x150 ml

179,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jeunesse Yaşlanma Karşıtı Yüz Bakım Seti 3x150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indreamshop Satıcı Ünvanı: SİSTEM KOZMETİK İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771003623700017 Vergi Kimlik Numarası: 7710036237
    Bu ürün indreamshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jeunesse gold mask soyulabilir altın maske 150 ml Ciltte bulunan siyah noktaları hızlı ve sorunsuz olarak temizler ölü hücre ve tabakayı kaldırarak yenilenmiş taze bir cilt sunar akne, sivilce ve kırışıklıkların giderilmesinde son derece etkilidir Kullanımı:Önceden arındırılmış ve kurulanmış, yüzünüze ince bir tabaka halinde sürünüz. Tüm maske iyice kuruduktan sonra soyarak çıkartınız Jeunesse collagen mask soyulabilir kolajen maske 150 ml Kolajen ve elastin seviyeleriniz, cildinizin ne kadar esnek, yumuşak ve sıkı olduğunu belirler. Yaşlandıkça, kolajen ve elastin seviyeleri azalır. Bu yüzden cildiniz, esnekliğini, sıkılığını ve pürüzsüzlüğünü kaybetmeye başlar. Içeriğindeki kolajen ve peptitler
  • kolajen ve elastin kaybı nedeniyle cilt kalınlığındaki azalma ve kuruluğa bağlı oluşan kırışıklıkların görünümünde azalmaya yardımcı olurken cildin ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Cildi nemlendirir ve ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesine yardımcı olur. Kullanım :Göz çevresi ve dudak çevresi hariç olmak üzere yüz ve boyun bölgesine ince bir kat uygulayın.15-20 dakikakadar kurumasını bekleyin.Tamamen kuruduktan sonra soyarak çıkarınız.Cildinizi suyla durulayın. Jeunesse cheesecake peeling maske 150 ml Jeunesse cheesecake peeling maske 150 ml, derinlemesine temzileyici peeling maskedir. Içerdiği bitki kompleksi sayesinde ciltteki ölü hücreleri temizler. Ayrıca cildinizin canlanmasına yardımcı olur. Içeriğindeki lava powder magma volkanlarından oluşan ve cilt derisini yenilemek için kullanılan ideal bir mineraldir. Çilek ekstratı, antidoksidan özelliğe sahiptir ve cildi sıkılaştırır.
Geri Bildirim Ver