Jeunesse Beyazlatıcı Leke Karşıtı Spf 15 Yüz Bakım Kremi 50 ml

115,80 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
139,90 TL
Kurumsal Fatura
169,53 TL
Kurumsal Fatura
179,95 TL

Ürün Bilgileri

Jeunesse Beyazlatıcı Leke Karşıtı Spf 15 Yüz Bakım Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aleynakozmetik Satıcı Ünvanı: PERİHAN CACEKLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1960007937
    Bu ürün aleynakozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jeunesse beyazlatıcı & leke karşıtı spf 15 yüz bakım kremi 50 ml Içeriğindeki meyan kökü ekstresi, pirinç kepeği yağı, drone teknolojisi ile üretilmiş peptit içerikli aktifi ve besleyici vitaminleri sayesinde lekelerin yoğunluğunu azaltır. Cilt tonunun düzenlenmesine ve aydınlanmasına yardımcı olur. Hyalüronik asit, sakura japon çiçeği gibi aktifleri sayesinde cildin canlanmasına ve kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı olur. Nemlendiriciler ve doğal yağlarla zenginleştirilmiş, hafif ve kolay emilen yapısı ile yağlı bir his bırakmadan cilde bakım yapar. Cildi uva - Uvb ışınlarının zararlarına karşı korur. Uyarı: Yaralı ve tahriş olmuş cilde uygulamayınız. Ateşe yaklaştırmayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Göze temas ettirmeyiniz. Teması durumunda bol suyla durulayınız. Haricen kullanım içindir. Kullandıktan sonra ambalajı sıkıca kapayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Jeunesse Beyazlatıcı Leke Karşıtı SPF 15 Yüz Bakım Kremi 50 Ml

Yaşın ilerlemesi ve güneş ışığına çok fazla maruz kalma gibi sebeplerle deride lekeler oluşabilir. Ayrıca çevresel ve hormonal koşullardan dolayı deride pigmentasyon oluşur. Bu durum cilt lekelerinin oluşmasına zemin hazırlar. Bu lekeler rahatsızlık verir. Cildinizin genç ve parlak görünmesi için neme ihtiyacı vardır. Jeunesse beyazlatıcı leke karşıtı SPF 15 yüz bakım kremi 50 ml yüzünüzün ihtiyacı olan nemi sağlar. Sağladığı nem oranı oldukça dengeli ve etkilidir. Sağladığı nem sayesinde yüzünüzün daha yumuşak, parlak olmasına yardımcı olur. Nemli tutulan yüzde kırışıklık oluşumu minimuma iner. Düzenli olarak bakım yapılan derinin elastikiyeti artar. Jeunesse beyazlatıcı leke karşıtı krem aydınlık ve sağlıklı görünen bir cilt rengi sağlar. Cilt tonunun düzenlenmesine yardımcı olur. Yüzü güzelleştirici etkiye sahiptir.

  • Aydınlık bir yüz
  • Cilt beyazlatma
  • Parlak, canlı görünüm

Jeunesse Leke Karşıtı Yüz Bakım Kremi 50 Ml Fiyatı

Jeunesse Leke Karşıtı Yüz Bakım Kremi 50 Ml Fiyatı

Jeunesse beyazlatıcı leke karşıtı SPF 15 yüz bakım kremi 50 ml fiyatı ürün içeriğine göre belirlenir. Sağlıklı ve parlak bir cilde herkes sahip olmak ister. Bir ortama girildiğinde aydınlık bir cilt dikkat çeker. Parlak bir yüze sahip olmak iyi bir yüz bakım kremi kullanmak ile mümkündür. Temizlenmiş yüze uygulanan bu ürünü ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Bakım kremi cildinizi beslerken nemlendirir. Leke karşıtı bu ürün yüzdeki lekeler için kullanılabilecek ideal bir üründür. Jeunesse yüz bakım kremi ciltteki lekeleri açar. Yeni lekelerin oluşmasını engeller. Yüzünüzün neme doygun olmasını sağlayan bakım kremi, canlı ve sağlıklı bir görünüm kazanmanıza olanak sağlar. Yüz renginizi beyazlatarak ferah bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Estetik açıdan hayal ettiğiniz görünüme kavuşmanızı sağlar. Bu kremi kullanarak ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Jeunesse Beyazlatıcı Karşıtı Krem İle Bakım Rutini

Jeunesse Beyazlatıcı Karşıtı Krem İle Bakım Rutini

Yüzün yenilenmesini sağlayan ve derinin sarkmasını engelleyen hücrelerin en yoğun çalıştığı zaman gece uykusudur. İyi bir uyku hem daha huzurlu olmanızı sağlar hem de cildinizi mutlu eder. Bu ürünün etkisini görebilmek için bir bakım rutini oluşturulması gerekir. Yatmadan önce yüze yapılan günlük bakım rutini cildin yenilenme sürecine katkıda bulunur. Düzenli cilt bakımı ile cildi ölü deriden temizlemek ve pürüzsüz bir cilt görünümü yakalamak mümkündür. Leke karşıtı bakım kremi ciltte çevresel etkenlere karşı bariyer oluşturur. Cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcıdır. Ürün içeriği 50 ml’dir. Düzenli kullanım ile canlı ve aydınlık bir cilt görünümü kazanılmasına yardımcı olur. Günde bir defa kullanılması önerilir. Temizlenmiş cilde bir miktar ürünü ince bir tabaka halinde uygulayarak kullanılabilir. Jeunesse beyazlatıcı leke karşıtı SPF 15 yüz bakım kremi 50 ml kullananlar memnun kalır.

Jeunesse Leke Karşıtı Bakım Kremi Yorumları

Jeunesse Leke Karşıtı Bakım Kremi Yorumları

Cilt sağlığı için önemli olan bazı vitaminler vardır. Bu ürün içeriğindeki besleyici vitaminler ile cildin yenilenmesini sağlar. Cildin neme olan ihtiyacını giderir. İçeriğinde bulunan özel formülü ile ciltteki koyulukların aydınlanmasına yardımcı olur. Ayrıca cilt kararmalarını önlemeye de yardımcı olur. Cilt tonundaki eşitsizlikleri kaldırmayı hedefler. Bu ürünü kullandığınızda makyaj öncesi yoğun örtücü kullanmanıza gerek kalmaz. Yüz beyazlatıcı ve leke karşıtı bu krem cildinizi beslerken nemlendirir. Bu ürün ile kısa sürede yumuşak bir yüze kavuşmanız mümkündür. Jeunesse markasının yüz bakım kremi her kadının mutlaka makyaj çantasında olması gereken bir üründür. Ürün ile ilgili Jeunesse beyazlatıcı leke karşıtı SPF 15 yüz bakım kremi 50 ml yorumları Trendyol'dan inceleyebilirsiniz. Ayrıca buradan Jeunesse beyazlatıcı leke karşıtı SPF 15 yüz bakım kremi 50 ml satın alabilirsiniz.