jetfast 5 Cm Gizli Topuk Hava Yastıklı Boy Uzatıcı Tabanlık Uzatan Taban Uzatma Tabanı Ayakkabı Tabanlığı

175,06 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
175,06 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

jetfast 5 Cm Gizli Topuk Hava Yastıklı Boy Uzatıcı Tabanlık Uzatan Taban Uzatma Tabanı Ayakkabı Tabanlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jet Sanal Pazar Satıcı Ünvanı: JET SANAL PAZAR E-TİCARET İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484224463300001 Vergi Kimlik Numarası: 4842244633
    Bu ürün Jet Sanal Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boy Uzatıcı Ayakkabı Tabanlık ile artık boyunuzu daha uzun gösterebilirsiniz ve en ekonomik ve en etkili çözüm yolu. Anında 1.5 ila 5 cm arası boyunuzu uzatabilirsiniz. Kadın veya erkek hiç farketmez bu ürünü isteyen herkes kullanabilir. Nasıl Kullanılır? Ayakkabı tabanlıklarınız ayakkabınızın topuk kısmına yerleştirin. Bu yerleştirme sizlere 1.5 cm uzama sağlayacaktır, üzerine eklediğiniz hava yastıklı tabanlık aparatı ile 5 cm daha yükseklik kazandıracaktır. Dışarıdan kesinlikle fark edilmez. Ürün Ölçüleri: Hava yastıklı tabanlık: 13cm x 7cm x 7cm Diğer tabanlık: 10.5cm x 6cm x 1.5cm Paket İçeriği: 1 Çift Boy Uzatıcı Ayakkabı Tabanlık

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Boy Uzatma
Geri Bildirim Ver