6
Şekerleme kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

JELLYTUBE JELLY Jellytube 11.50 G 75 Adet

106,68 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

JELLYTUBE JELLY Jellytube 11.50 G 75 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JELLYTUBE JELLY Satıcı Ünvanı: ÜMİT BEKTAŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3670111946800017 Vergi Kimlik Numarası: 1620255953
    Bu ürün JELLYTUBE JELLY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JELLYTUBE JELLY YENİ TAT YENİ LEZZET 'ŞEKERLEMENİN YENİ ADI ' 11.5 g X 75 ADET ÇILGIN MEYVA AROMALI JELLY ÇİLEK,VİŞNE.ELMA MUZ VE PORTAKAL AROMALIDIR. PET UÇAK HEDİYELİDİR ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE...... ÜRETİCİ FİRMA :JELLYTUBE ÜRÜNLERİMİZ FİRMAMIZIN KALİTE GÜVENCESİNDEDİR.
Geri Bildirim Ver

Jellytube Jelly 11.50 gr 75 Adet

Meyve aromalı tadı ile çocukların ve yetişkinlerin çok sevdiği jöle kıvamındaki bu eşsiz lezzet, keyifle tüketilen bir üründür. Jel kıvamındaki formülü ile küçük kaplarda bulunan Jellytube mini jöle, ağızda lezzetli bir tat bırakır. Farklı meyve tatlarını küçük kalıplarda yumuşak bir kıvamda deneyimlemek için idealdir. İçerisinde herhangi bir hayvansal gıda bulunmaz. Bu sayede vejeteryanların da rahatlıkla yiyebileceği bir üründür. Çilek, muz, elma, vişne ve portakal aromalı birbirinden lezzetli seçenekleriyle keyifli bir atıştımalıktır. Yumuşak yapısı ve aromatik tadıyla size yoğun bir lezzet şöleni yaşatır. Tüketiminin normal bir seyirde olması sağlığa zararlı değildir. Ancak yine de tüketimde dikkatli olmak gerekir. Meyve aromasının keyfini çıkarmak isterseniz bu renkli doğal lezzeti rahatlıkla yiyebilirsiniz.

  • 5 çeşit aroma
  • %100 bitkisel ürün
  • Vejeteryan içerik

Lezzetli Jellytube Jelly Jellytube 11.50 gr 75 Adet

Lezzetli Jellytube Jelly Jellytube 11.50 G 75 Adet

Beğeni kazanan bu lezzet, değişik aromatik tatlar ve yumuşak jel kıvamı ile keyif veren bir atıştırmalıktır. Renklerine göre ürünün aroması farklılık gösterir. Pakette 5 farklı aroma bulunur. Yeşil renkteki elmalı, turuncu renkteki portakallı, sarı renkteki muzlu, kırmızı renkteki vişneli ve pembe renklisi ile çilek aromalıdır. Gerçek meyve tadını jöle kıvamında küçük kalıplara sığdırır. Tadının ve kıvamının bozulmaması için uygun ortamlarda saklamak gereklidir. Fazla sıcakta kalması ürünün şeklinin bozulmasına sebep olabilir. İçerisinde herhangi bir hayvansal gıda yoktur. Böylece vejeteryanlar da rahatlıkla yiyebilir. Yumuşak jel kıvamı ve küçük kalıplarda bulunması ile istediğiniz yerde afiyetle yiyebilirsiniz. Jellytube Jelly Jellytube 11.50 g 75 adet, aile ve arkadaşlarınızla buluşmalarınıza da renk katar. Bu atıştırmalık gerek size gerekse de çevrenizdeki herkese mutluluk vermek için idealdir. Çocuklarınızla da güvenle tüketebilirsiniz.

Jellytube Jelly Jellytube 11.50 gr 75 Adet Özellikleri

Jellytube Jelly Jellytube 11.50 G 75 Adet Özellikleri

Jellytube jelly Jellytube 11.50 g 75 adet yorumları, çoğu zaman olumludur. Severek yenen bu ürün, genç yetişkin demeden herkesin damak tadına hitap eder. Birbirinden farklı 5 aromanın bir pakette buluşmasıyla renk ve tat şöleni başlar. Jellytube jelly Jellytube 11.50 g 75 adet fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Muhteşem tadı ve yumuşak kıvamı ile istediğiniz zaman keyifle yiyebilirsiniz. Ürünü fazla nemli ve sıcak ortamlarda saklamamanız tavsiye edilir. Yüksek sıcaklıkta ürün kalitesinde bozulma ve jel yapısında erime meydana gelebilir. Oda sıcaklığında bulunması ideal saklama koşullarından biridir. Rengini ve tadını meyvelerden alan bu atıştırmalığı rahatlıkla tüketebilirsiniz. Dilerseniz çoklu satın alıp evde stok da yapabilirsiniz. Bu ürünü hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bir şekilde temin edebilirsiniz.

Enfes Jellytube Jelly Jellytube 11.50 gr 75 Adet

Enfes Jellytube Jelly Jellytube 11.50 G 75 Adet

Çocukların ve yetişkinlerin keyifle yiyebileceği bu ürün, kişilerin sağlığını korumaya da dikkat eder. %100 bitkisel ürünlerden üretilir. Çilek, muz, elma, vişne ve portakal aromalarıyla lezzetli bir atıştırmalıktır. Jellytube jöle; aile ve arkadaşlarınızla keyifli anları paylaşmanıza eşlik eder. Çocuklar için mutluluk kaynağı yetişkinler için ise sohbet molası keyfidir. Yoğun meyve tadı ve doğal içeriği ile düşünmeden yiyebilirsiniz. Gün içinde kendinizi şımartmak ya da öğlen molalarınızı keyifli kılmak için Jellytube paketini açmanız yeterlidir. Ufak paketi sayesinde cebinizde dahi rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Çantanızda bu lezzeti bulundurup ani şeker düşmelerine karşı önlem alabilirsiniz. Çocuklarınızla beraber bu leziz tadın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Dilerseniz bu seçenek hakkında yapılan yorumlara da göz atabilirsiniz. Beğeni kazanan bu lezzete Trendyol güvencesi ve kalitesiyle her an sipariş vererek ulaşabilirsiniz.