2
Şekerleme kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

JELLYTUBE JELLY Jellytube Mini Jelly 11,5g x185 Adet

199,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

JELLYTUBE JELLY Jellytube Mini Jelly 11,5g x185 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JELLYTUBE JELLY Satıcı Ünvanı: ÜMİT BEKTAŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3670111946800017 Vergi Kimlik Numarası: 1620255953
    Bu ürün JELLYTUBE JELLY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JELLYTUBE JELLY YENİ TAT YENİ LEZZET 'ŞEKERLEMENİN YENİ ADI ' 11,5 g x 185 adet ÇİLEK,MUZ,PORTAKAL,ELMA,VİŞNE 5 ÇEŞİT AROMADAN ÜRETİLMİŞTİR %100 BİTKİSEL BİR ÜRÜNDÜR VEJETERYANDIR. ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE... ... ÜRETİCİ FİRMA :JELLYTUBE ÜRÜNLERİMİZ FİRMAMIZIN KALİTE GÜVENCESİNDEDİR.
Geri Bildirim Ver

Jellytube Mini Jelly F11,5 G x 185 Adet

Her yaştan kişinin severek tükettiği jel tatlılar, eğlenceli görünümleri ile dikkat çeker. Bu sevimli ve lezzetli tatlardan olan Jellytube Mini Jelly 11,5 g x 185 adet olarak satışa sunulur. Bir kavanoz içerisinde 185 adet olması ile uzun süre yiyebileceğiniz bir atıştırmalık olur. Her bir tüp 11,5 gramdır. Çilek, muz, portakal, elma ve vişne olmak üzere beş ayrı aromalı tatlı bulunur. Bu aromaların her biri farklı renktedir. Göz kamaştıran bu canlı renkler kırmızı, sarı, turuncu, yeşil ve mordur. Meyve aromalı hoş tadı ile beğenilen ürün, jel kıvamındadır. Yumuşak yapılı ve lezzetli ürünü satın alarak çocuklara eğlenceli bir atıştırmalık sunabilirsiniz. İçerisinde herhangi bir hayvansal gıda bulunmayan Jellytube meyveli tatlı tüplerinin özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • 185 adet tüp
  • Canlı renkler
  • 5 farklı aroma

Lezzetli Jellytube Mini Jelly 11,5 G x 185 Adet Özellikleri

Lezzetli Jellytube Mini Jelly 11,5 G x 185 Adet Özellikleri

Lezzetli Jellytube mini jöle, her yaştan kişinin severek tükettiği eğlenceli bir atıştırmalıktır. 5 çeşit aromadan üretildiği için kutunun içinden aradığınız lezzeti kolaylıkla bulabilirsiniz. Aralarında çilek, muz, portakal, elma ve vişne aromalı tüpler bulunan ürün, 5 litrelik bir kavanozda satışa sunulur. Bu kavanoz içerisinde her biri 11,5 gram olmak üzere 185 adet tüp yer alır. Tüplerin üstündeki koruyucu kaldırılarak kolaylıkla açılabilir. Bu yönüyle çocuklar da yardım almadan açabilir. Jellytube Jelly pratik sunumuyla müşteri için avantajlıdır. Kıvamı dolayısıyla ürünü çok sıcak ya da nemli ortamlarda bırakmamanız tavsiye edilir. İçeriğinde hayvansal herhangi bir madde bulunmadığından vejetaryenlerin de güvenle tercih edebileceği bir üründür. %100 bitkisel içeriğe sahip olan Mini Jelly tüplerini film ve dizi saatlerinde yiyebilir, bu eğlenceli atıştırmalıklarla izleme keyfini katlayabilirsiniz.

Avantajlı Jellytube Mini Jelly 11,5 G x 185 Adet Fiyatı

Avantajlı Jellytube Mini Jelly 11,5 G x 185 Adet Fiyatı

5 farklı aroması olan Jellytube mini kavanozu içinden herkes damak tadına hitap eden seçenekler bulabilir. Son derece hafif olan kavanozu dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kaliteli ve lezzetli ürün, hava almayacak şekilde ambalajlanarak size sunulur. Bu sayede ilk günkü tazeliğini uzun bir süre boyunca devam ettirir. Doğru koşullarda muhafaza edildiği takdirde görüntü, tat ve aromasında herhangi bir değişiklik olmaz. Son kullanma tarihinden önce tüketmeniz tavsiye edilir. Günlük hayatta birçok ortamda rahatlıkla tüketebileceğiniz ürünün ambalajı da son derece pratiktir. Jellytube Mini Jelly 11,5g x 185 adet fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Ekonomik bir şekilde belirlenen fiyatı sayesinde bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Siz de uygun fiyatlı ve lezzetli bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Beğenilen Jellytube Mini Jelly 11,5g x 185 Adet Yorumları

Beğenilen Jellytube Mini Jelly 11,5g x 185 Adet Yorumları

Hem çocukların hem yetişkinlerin favori atıştırmalıklarından biri haline gelecek olan Jellytube marka meyveli tüpler, canlı renkleri ve nefis meyve aromaları ile beğenilir. Jellytube Mini Jelly 11,5g x 185 adet kullananlar yorumlarda memnuniyetlerini dile getirir. Ürünü daha önceden satın alıp kullanan kişiler doğal meyve tadının eğlenceli ve jel kıvamındaki bu halini beğendiklerini ifade eder. 185 adet olarak satışa sunulduğundan uzun bir süre kullanım sağlayabilirsiniz. Çilek, portakal, muz, vişne ve elma tadını alabileceğiniz ürün sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bitkisel ve doğal içeriği ile öne çıkan meyveli tatlıları kendiniz ya da aileniz için güvenle satın alabilirsiniz. İsterseniz Jellytube Mini Jelly 11,5g x 185 adet yorumları kısmını Trendyol aracılığıyla okuyarak ürün hakkında merak ettiğiniz tüm bilgileri edinebilirsiniz. Meyve aromalı mini jel tüplerini uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.