Jellycat Bashful Bej Tavşan Orta Boy 31 Cm

1.199,55 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,99 TL

Ürün Bilgileri

Jellycat Bashful Bej Tavşan Orta Boy 31 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kutu Kutu Oyuncak Satıcı Ünvanı: KENAN ZİHNİ MENTEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1804079032400019 Vergi Kimlik Numarası: 6150106463
    Bu ürün Kutu Kutu Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jellycat Bashful Bej Tavşan Orta Boy 31 cm Yaş Grubu: Doğumdan itibaren uygundur. Ürün Özellikleri: Çocuklarınızın ruhsal sağlığı kadar, beden sağlığını da önemseyen Jellycat ürünleri
  • tamamen anti alerjik özelliğe sahiptir.
  • Çocukların uyku düzenini olumlu yönde etkilediği bilimsel olarak kanıtlanan uyku arkadaşları ile 0-5 yaş grubu çocukların uyku eğitimi çok daha eğlenceli hale gelebiliyor.
  • Uyku arkadaşlarını görür görmez uyku zamanlarının geldiğini anlayan bebek ve çocuklar, geceleri çok daha huzurlu bir şekilde uykuya dalmaktadır.
  • Ürün boyu: 31 cm
  • Güvenlik ve Bakım: Bir çocuğun hayalinden ilham alarak oyuncaklar diyarına giren Jellycat, Avrupa Birliği (CE ve EN71) ve A.B.D (ASTM) standartlarına uygun üretimler gerçekleştirmektedir.
  • Yalnızca süngerle temizleyin
  • kurutmayın, kuru temizleme yapmayın veya ütülemeyin.
  • Çamaşır makinesinde temizlenmesi önerilmez!

Ürün Özellikleri

  • Boyut 30 cm
  • Renk Beyaz
  • Yaş 1+ Yaş
  • Dil Evrensel Dil
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

Jellycat Bashful Bej Orta Boy 31 Cm Tavşan BAS3B

Yeni doğan ve gelişme çağındaki çocukların oyuncaklarla oynaması keyifli vakit geçirmekten çok daha fazlasını sağlamaktadır. Zihinsel ve motor gelişimlerine yardımcı olan oyuncaklar ayrıca çocukların sevgi ve bağ kurma yetilerini de etkiler. Bundan dolayı her çocuğun büyürken severek bağlandığı bir oyuncağı olmalıdır. Jellycat bashful tavşan çocuğunuzun her zaman yanında olacak ve ona arkadaşlık edecek bir peluş oyuncaktır. Uyku arkadaşı olarak tasarlanmış olan bu yumuşacık oyuncak ilk görüşte hem sizin hem de yavrunuzun gönlünü kazanacaktır.

  • Orta boy Jellycat bashful bej tavşan 31 cm uzunluğundadır ve çocukların oynaması için idealdir.
  • Jellycat bashful bej tavşan Avrupa Birliği’nin CE ve EN71 standartlarına uygun olarak üretilmiştir.
  • Jellycat tavşan çocuğunuzun sağlığı için hiçbir risk oluşturmaz.

Jellycat Bashful Bej Tavşanının Genel Özellikleri Nelerdir?

Jellycat Bashful Bej Tavşan Orta Boy 31 Cm BAS3B

Hem çocukların hem de ailelerin sevgilisi olmaya aday Jellycat bashful tavşan 0 - 5 yaş aralığına uygun olarak üretilmiştir. Çocukların uyku alışkanlığını benimsemesinde büyük rol oynayan Jellycat tavşan orta boy ve 31 cm’dir. Bej renge sahip olan peluş oyuncak çok yumuşak ve sevimli görünmektedir. Bebeğinizin ilk görüşte bağ ve arkadaşlık kuracağı bu oyuncak hem bedensel hem de zihinsel gelişime destek sağlamaktadır. Jellycat bashful tavşan üretilirken hiçbir zararlı madde kullanılmadığı için her şeyden daha çok önem verdiğiniz çocuğunuzun sağlığı için bir risk oluşturmaz. Ürün kolayca yıkanabilir. Bu sayede son derece hijyeniktir. Böylece bebeğinizin oyuncağını ağzına sokmasından ve yakın temasta bulunmasından endişe duymanıza gerek kalmaz. Bu sevimli oyuncağı düzenli aralıklarla temizleyebilir ve gönül rahatlığıyla çocuğunuzun uykuya dalma sürecine dahil edebilirsiniz.

Jellycat Bashful Bej Tavşan Sağlığa Zararlı Madde İçerir mi?

Jellycat Bashful Bej Tavşan Orta Boy 31 Cm BAS3B

Çocuğunuz için oyuncak satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay ürünün hangi maddeleri içerdiği ve sağlığa zararlı olup olmadığıdır. Özellikle küçük çocuklarda oyuncaklarını ağızlarına sokma eğilimi vardır. Bu nedenle 0 - 5 yaş arası çocukların oyuncaklarında kullanılan materyaller daha büyük önem taşır. Jellycat bashful tavşan üretilirken hiçbir sağlığa zararlı madde kullanılmamıştır. Hem Avrupa Birliği (CE ve EN71) hem de A.B.D. (ASTM) standartlarına uygun bir şekildeüretilen bu peluş oyuncak ayrıca anti alerjik özelliğe sahiptir. Hiçbir şekilde alerji, öksürük ve kaşıntı gibi problemlerin oluşmasına sebebiyet vermez. Bu ürünü çocuğunuz için güvenle tercih edebilirsiniz.

Jellycat Bashful Bej Tavşanı Çocukların İlgisini Çeker mi?

Jellycat Bashful Bej Tavşan Orta Boy 31 Cm BAS3B

Çocuğunun gelişim sürecine özen gösteren anneler ve babalar uyku arkadaşı kavramının önemli olduğunu bilir. Jellycat bashful tavşan bebeğinizin çok daha kolay bir şekilde uykuya dalmasını sağlar. Jellycat bashful tavşan 0-5 yaş arasındaki çocukların uyku arkadaşı olması için tasarlanmıştır. Çocukların uyku eğitiminde oldukça önemli bir etkiye sahiptir.Jellycat bashful tavşan bej rengi ve yumuşacık yapısı sayesinde çocukların sarılmayı ve temas etmeyi sevdiği bir oyuncaktır. Uyumayı çok daha eğlenceli bir hâle getiren bu oyuncak bebeğiniz için doğru seçim olacaktır. Ayrıca Jellycat bashful bej tavşan yorumları da hem ebeveynlerin hem de küçük çocukların bu ürünü ne kadar sevdiğini göstermektedir. Jellycat bashful ile çocuğunuzun deliksiz uykusu her zaman güvendedir. Siz de bu sevimli tavşanı Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Türkiye’nin güvenilir e-ticaret platformu olan Trendyol’da, güvenli ödeme ve hızlı teslimat gibi ayrıcalıkların tadını çıkarabilirsiniz. Üründen memnun kalmazsanız pratik bir şekilde iade işlemi başlatabilirsiniz.