Jcb Pro Plus 2100 W Süper Güç Devir Ayarlı Elektrikli Hava Körüğü Üfleme Makinası Emme Özellikli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jcb Pro Plus 2100 W Süper Güç Devir Ayarlı Elektrikli Hava Körüğü Üfleme Makinası Emme Özellikli

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paket içeriği: 1 x El Hava Üfleyici 1 x Şişirme Borusu 1 x Toz Torbası 2 x Kömür Özellikler: Renk: sarı + siyah+yeşil+kırmızı+mavi karışık renklerde gönderilir Malzeme: Plastik Gerilim: 220V, 50 / 60HZ Fiş: Türkiye Modeli Giriş gücü: 2100 W Yüksüz hız: 19500 rpm Hava akışı: 3.8 m³ / dak Boyut: Yaklaşık. 20x20x18cm Kablo uzunluğu: Yaklaşık. 1,1 m / 3,6 ft Boru uzunluğu: Yaklaşık. 21cm / 7.87 '' Özelliği: -Hava üfleme ve toz toplama fonksiyonlarıyla
  • -Güçlü rüzgar, her türlü tozu çabucak temizler. -Elektrikli süpürge ve üfleyici arasında geçiş yapmak kolaydır -Toz torbası yıkanabilir tasarım olarak üretilmiştir, yeniden kullanılabilir -Rahat ve herkes için kullanımı kolay, kilit butonu ile sürekli üfleme özelliği mevcuttur -Bilgisayar CPU fanı, güç kaynağı fanı ve şasi temizleme, TV, monitör, hoparlör ve daha fazlası için temizlemenize yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver