JBL T500BT Mikrofonlu Kulaküstü Kablosuz Beyaz Kulaklık

393,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL T500BT Mikrofonlu Kulaküstü Kablosuz Beyaz Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CepteTek Satıcı Ünvanı: DÜNYACEP TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383039678700015 Vergi Kimlik Numarası: 3830396787
    Bu ürün CepteTek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • T500BT Mikrofonlu Kulaküstü Kablosuz Beyaz Kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

T500BT Mikrofonlu Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık ile Oyun Keyfi

Müzik dinlemenin keyifli yollarından birisi de kulaklık kullanmaktır. Adeta bir konser havası yaratan kulaklıklar, dinleyenleri kendinden geçirir. Son dönemde gelişen teknoloji ile artık kulaklıklar da farklı bir yapıya büründü. Bundan nasibini alan t500bt JBL markası ile eşsiz özellikleri bünyesinde barındırır. Üst düzey performans sergileyen kulaklıklar, ses kalitesi ile pek çok müşteriyi kendine hayran bırakır. Kablosuz özellik sayesinde istediğiniz her alanda rahatlıkla müzik dinlemenin keyfini yaşayabilirsiniz. İster bilgisayardan isterse telefondan Bluetooth ile bağlantı sağlayabileceğiniz t500bt mikrofonlu kulak üstü kablosuz beyaz kulaklık, uzun süreli şarj özelliği sayesinde sizi yarı yolda bırakmaz. Aynı zamanda JBL t500bt beyaz renkli olması nedeniyle hoş bir görünüme sahiptir. İster sokakta isterse evde bu ürünü kullanarak müziğin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. JBL t500bt inceleme yaptığınızda fiyatını seveceksiniz.

  • Uzun Süreli Müzik Dinleme
  • Kablosuz Özellik
  • Güçlü Pil Yapısı

Birbirinden Farklı Özellikleriyle JBL T500BT

Birbirinden Farklı Özellikleriyle JBL T500BT

Müzik dinlemek istiyor fakat dışarıya ses gitmesin diye uğraşıyorsanız JBL t500bt, tam sizin aradığınız bir modeldir. Çevredeki insanları rahatsız etmeyen bu ürün dışarıya giden sesi keser. Böylece rahatlıkla müziğin sesini açarak dinleme aktivitenizi gerçekleştirebilirsiniz. Sesi absorbe etmesinin yanı sıra kablosuz bağlantı sunması da JBL t500bt özellikler arasında yer alır. 16 saat boyunca müzik oynatmanıza olanak sağlayan bu ürün, gün boyu size eşlik eder. Tekrar şarj etmek için ise sadece 2 saatlik bir süre beklemeniz yeterlidir. 3,7 V’lik pil voltajı, 300 mAh pil performansı, Lityum Polimer pil teknolojisi ile JBL t500bt kulaklık eşsiz özelliklere sahiptir. Sizi yormayacak ürün, portatif yapısıyla oldukça kullanışlıdır. 2,48 GHz frekans bandı ve mikrofon özelliği ile de oldukça kalitelidir.

Yüksek Performansa Sahip JBL T500BT

Yüksek Performansa Sahip JBL T500BT

Kablosuz olması nedeniyle JBL t500bt Bluetooth kulaklık, telefon veya bilgisayara kurulmalıdır. Bunun için tek yapmanız gereken bluetooth özelliğini kullanmaktır. Saç bandı şeklindeki tipi ile kolay kolay kulaktan düşmez ve hareket kabiliyetinizi kısıtlamaz. Mikrofon özelliği olması nedeniyle JBL t500bt kulak üstü Bluetooth kulaklık, müzik dinlerken aniden gelen telefon çağrılarına da cevap vermenize yardımcı olur. Sadece müzik değil aynı zamanda YouTube kanalları, radyoyu da bu kulaklık sayesinde dinleyebilirsiniz. İnternetin olduğu her alanda bu tarz kanallara erişim sağlayabilirsiniz. Gürültüyü kesmesi nedeniyle dışarıya ses vermeyen JBL t500bt mikrofonlu kulak üstü kablosuz, rahat bir dinleme olanağı sağlar. İster park veya bahçe gibi alanlarda isterse sahilde kulağınıza takacağınız bu ürün dış dünya ile olan bağlantınızı bir an için keser. Üzerindeki düğmeler sayesinde kolaylıkla müziği ve ses düzeyini değiştirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı JBL T500BT

Uygun Fiyatlı JBL T500BT

Müzik dinlemenin yanı sıra farklı dilleri öğrenmenize de yardımcı olan t500bt mikrofonlu kulak üstü kablosuz beyaz kulaklık, oldukça fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Her bütçeye hitap eden bu ürünü avantajlı fiyatlardan yararlanarak satın alabilir, öğrenmenin keyfini doyasıya yaşarsınız. Uzun pil ömrü sayesinde gün boyu müzik dinleyip şarkı söyleyebilirsiniz. Ayrıca farklı dilleri bu ürün ile dinleyerek kulak alışkanlığınızı geliştirebilirsiniz. 20 ile 20000 Hz’lik kulaklık frekansı sayesinde tüm sesleri rahatlıkla ayırt edebilirsiniz. Aynı zamanda ergonomik tasarımı sayesinde JBL t500bt mikrofonlu kulak üstü kablosuz kulaklık farklı şekillerde döndürülebilir. Böylece ürünü rahatlıkla çanta veya bavulunuza sığdırabilirsiniz. A2DP, AVRCP, HFP, HSP bluetooth özelliklerinin yanı sıra ürün 4.1’lik Bluetooth versiyonuna sahiptir. Ürünü satın almadan önce t500bt mikrofonlu kulak üstü kablosuz beyaz kulaklık yorum bölümüne göz atarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.