JBL Tune 500bt Wireless Kulaklık, Ct, Oe, Pembe

849 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL Tune 500bt Wireless Kulaklık, Ct, Oe, Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cigdem CS Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM SUVAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8660855011
    Bu ürün Cigdem CS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tune 500bt Wireless Kulaklık, Ct, Oe, Pembe

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Pembe
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL JB.JBLT500BTPNK T500BT Pembe Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Müzik, oyun ve seyir deneyimini artırmak isterseniz JBL T500BT kablosuz kulak üstü kulaklık pembe sizin için idealdir. Bu ürün, portatif yapısıyla dikkat çeker. Katlanabilir tasarıma sahip olan aksesuar çantada kolaylıkla taşınır. Ürün aynı zamanda hafif bir yapıya sahiptir. Kaliteli plastikten imal edilen cihaz sağlamdır. Yuvarlatılmış köşe kısımları, ürünün ergonomik bir yapıya sahip olmasını sağlar. Cihazın bant kısmı kafaya değmeyen bir yapıdadır. Bu özellik sayesinde uzun süreli, rahat bir kullanım sergiler. JBL Tune 500BT kablosuz kulak üstü kulaklık pembe üzerinde LED lamba vardır. Bu lambaya bakarak şarj durumunu anlayabilirsiniz.

  • Kutu İçeriği: Kulaklık, şarj cihazı, kullanım kılavuzu
  • Bağlantı: Bluetooth 4,1
  • Pil Gücü: 300 mAh

JBL T500BT Kablosuz Kulak Üstü Pembe Kulaklığın Özellikleri

JBL T500BT Kablosuz Kulak Üstü Pembe Kulaklığın Özellikleri

Yüksek pil ömrü, JBL T500BT kulak üstü mikrofonlu kablosuz kulaklık pembe ürününün dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Cihaz kutusunda yer alan kablo, hızlı şarj desteğine sahiptir. Kulaklığı 5 dakikalık şarjla 1 saat kullanıma hazır hâle getirir. Özel lityum pil, yüksek performanslı ve uzun süreli çalışma vadeder. Batarya, tam doluyken 16 saat kullanılabilir. Bu süre boyunca cihazla yüksek sesli dinleme yapabilirsiniz. Eller serbest fonksiyonu ürünün dikkat çeken özellikleri arasındadır. Bu özellik sayesinde daha rahat çalışma imkânı verir. Kulaklığın üzerinde bir adet mikrofon bulunur ve Google Assistant, Siri gibi sesli yanıt uygulamalarıyla entegre çalışır. JBL T500BT kablosuz pembe kulak üstü kulaklık, “multipoint connection” teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji, kulaklık başka bir cihaza entegre olsa bile telefon çağrılarında otomatik bağlantı sağlar.

JBL T500BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

JBL T500BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

JBL Tune 500 BT kablosuz pembe kulak üstü kulaklık, “binoral” adı verilen kategoride yer alır. Binoral sistem, sesin her iki kulaktan kullanıcıya ulaşmasını sağlar. Bu dizayn, dengeli ses aktarım özelliğine sahiptir. Tasarım sayesinde müzik, video ve oyunlardaki ses efektleri desteklenir. Yüksek frekans bandı, 2,46 GHZ oranında güçle çalışır. Bu özellik, cihazdan alınan sesin herhangi bir bozulma olmadan aktarımını sağlar. Pure bass geliştirmesi, JBL T500BT pembe kablosuz kulak üstü mikrofonlu kulaklık ürününün öne çıkan özelliklerinden biridir. Özel ses yapısı sayesinde bas tonları cızırtı ve titreme olmadan aktarılır. Bu fonksiyon, müzik dinleme deneyimini üst seviyeye taşır. Ürünün ses hassasiyeti 20 HZ'dir. Bu sayede farklı aralıklardaki sesleri net biçimde duymak mümkündür.

JBL T500BT Kablosuz Kulak Üstü Pembe Kulaklık Kimler içindir?

JBL T500BT Kablosuz Kulak Üstü Pembe Kulaklık Kimler içindir?

Oyun oynamayı seviyorsanız JBL bluetooth kulaklık T500BT sizin için idealdir. Ürünün yumuşak bir ped dizaynı vardır. Bu tasarım, uzun süreli kullanıma elverişlidir. Ped tasarımı aynı zamanda etkin bir ses izolasyonu oluşturur. Bu sayede oyun oynarken seslere rahat bir biçimde odaklanabilirsiniz. Ürün, müzik dinlemeyi seven kişiler için de uygundur. Yüksek ses aralığı, enstrüman ve vokal tonlarının net biçimde duyulmasını sağlar. Pure bass özelliği de müzik deneyimini iyileştirir. Bu geliştirme, şarkılardaki ses dengesini sağlayarak kaliteyi yükseltir. JBL T500BT kulaklık film ve dizi izlemek için tercih edilir. Kaliteli bir ses yapısına sahip olan bu cihaz efektlerin net bir biçimde aktarımını sağlar. Bu sayede keyifli bir seyir deneyimi yaşamak mümkündür. Gerçek kullanıcı deneyimlerini JBL Tune 500BT kablosuz kulak üstü kulaklık pembe yorum ve puanlamalarını okuyarak öğrenebilirsiniz. Kaliteli ses yapısı ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeken bu ürünü Trendyol üzerinden edinebilirsiniz.