JBL Tune 225TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah Kablosuz IE

1.190 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL Tune 225TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah Kablosuz IE

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tune 225tws, Kablosuz Kulakıcı Kulaklık, Ie, Sıyah

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL T225 TWS Kablosuz Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık (JBL Türkiye Garantili)

JBL T225 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık yüksek kalitede gürültü engelleme ve birinci sınıf kaliteli sese sahip bir üründür. Ekstra konfor sağlayan özel tasarım uçlara sahiptir. Tasarım ve özellik açısından tatmin edici düzeyde olan ürün, her amaca uygun kullanım imkanı sunar. JBL’nin genişleyen kablosuz serisinin en yeni ürünlerinden biri olan JBL T225 Bluetooth kulaklık en çok tercih edilenler arasında yer alır. Kaliteli ses sistemi, dış ses engelleme özelliği ve kolay bağlantı seçenekleri sunan ürün ideal bir kullanım sunar. Yumuşak, kulağa tam olarak oturan silikon uçları sayesinde dış sesleri engellerken kaliteli bir ses deneyimi sunar. Kutusundan çıkardığınız anda Bluetooth özelliği devreye girerek telefonunuz ile hızlı bir bağlantı kurar.

  • Kaliteli ses düzeyi
  • Şık ve kullanışlı tasarım
  • Hızlı şarj kolaylığı

JBL T225 TWS Kablosuz Siyah Bluetooth Kulaklık Özellikleri

JBL T225 TWS Kablosuz Siyah Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Düşmeye karşı dayanıklı tasarımı ve üstün ses kalitesi ile JBL Bluetooth kulaklık T225 TWS tüm iOS ve Android cihazlar ile uyumlu çalışır. Bunun yanı sıra tablet, dizüstü bilgisayar ve diğer taşınabilir cihazlar ile kablosuz bağlantı özelliği sunar. JBL T225 TWS kablosuz siyah kulak içi Bluetooth kulaklık (JBL Türkiye Garantili) kullananlar üründen memnun kalır. Çift bağlantı özelliği sayesinde ürüne ait sadece sağ ya da sol parçaları çalıştırabilirsiniz. Bunlara ek olarak tek bir kulaklığı şarj etme olanağı sunan ürün, kesinti yaşamadan kullanım imkanı tanır. Tıpkı diğer JBL ürünlerinde olduğu gibi 225 TWS de markanın imza sesine sahiptir. Bununla düşük ya da yüksek seviyelere keyifli ve kaliteli dinleme deneyimi yaşayabilirsiniz. Üstün gürültü yalıtımı ile sürükleyici ve eğlenceli dinleme deneyimini yakalayabilirsiniz.

Avantajlı JBL T225 TWS Kablosuz Siyah Bluetooth Kulaklık

Avantajlı JBL T225 TWS Kablosuz Siyah Bluetooth Kulaklık

Beğeni kazanan ürünün mikrofonu ses kayıtlarınız ya da telefon görüşmelerinizde herhangi bir ses bozulması yaşamanızı önler. Uzun Bluetooth menzili sayesinde eşleşmiş cihazınız ile aranızda mesafe olsa dahi bağlı kalır ve herhangi bağlantı sorunu yaşamazsınız. Bluetooth modeller söz konusu olduğunda pil ömrü ve kullanım süresi sorun olabilir. Ancak bu ürün, 22 mAh lityum iyon pilleri ile hızlı şarj edilebilir ve 20 saate kadar pil ömrü, 6 saate kadar kullanım sunar. JBL T225 TWS kablosuz siyah kulak içi Bluetooth kulaklık (JBL Türkiye Garantili) yorumları tüm bu dahili özellikler sayesinde olumlu görünür. Satın almadan önce siz de bu yorumlara göz atabilirsiniz. Dinamik frekans yanıt aralığı ile JBL T225 TWS kablosuz siyah kulak içi Bluetooth kulaklık (JBL Türkiye Garantili) satın alınarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygun JBL T225 TWS Kablosuz Siyah Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Uygun JBL T225 TWS Kablosuz Siyah Bluetooth Kulaklık Fiyatı

JBL T225 TWS kablosuz siyah kulak içi Bluetooth kulaklık (JBL Türkiye Garantili) sessiz modda, akustik ses engelleyicileri sayesinde dış sesleri engelleyerek kaliteli bir dinleme deneyimi sunar. 225 TWS JBL tamamen yenilenen tasarımı ve özel akustik ses mimarisi ile yeni nesil kablosuz kulak içi kulaklık deneyimini yaşamanızı sağlar. JBL T225 TWS kablosuz siyah kulak içi Bluetooth kulaklık (JBL Türkiye Garantili) fiyat konusunda yenilenen teknolojisine bağlı olarak değişiklik gösterir. Fiyatlar konusunda özellikler dikkate alınır. Estetik ve kompakt kutu tasarımı sayesinde seyahatlerde herhangi bir sorun olmadan rahatlıkla kullanılabilir ve istenilen yere kolayca taşınabilir. Kulaklıklar telefonunuza ya da herhangi bir ek cihaza gerek duymadan dokunmatik sistemi ile kontrol edilebilir. JBL T225 TWS kablosuz kulaklığı Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleri ile kolayca satın alabilirsiniz.