JBL T225 Tws Kablosuz Gri Kulak Içi Bluetooth Kulaklık (JBL Türkiye Garantili)

789 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL T225 Tws Kablosuz Gri Kulak Içi Bluetooth Kulaklık (JBL Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendMarket Satıcı Ünvanı: TREND MOBİLE İLETİŞİM ELEKTRONİK VE SANAL PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859116809600001 Vergi Kimlik Numarası: 8591168096
    Bu ürün TrendMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JBL T225 TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık – Gri Sizi engelleyen kablolar olmadan JBL Pure Bass kalitesi ile en sevdiğiniz müziğin keyfini çıkarın. JBL Tune 225 TWS kulaklıkları sizi müziğinize ve aramalarınıza sorunsuz bir şekilde bağlar. JBL T225 TWS, cihazınızla hemen eşleşirken, Dual Connect ile kulaklıklardan dilediğiniz birini veya her ikisini birden kullanabilirsiniz. 25 saate kadar pil ömrüyle tüm gün boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bası hisset JBL onlarca yıldır dünya çapında festivallere ve konserlere güç veriyor. Şimdi JBL'nin inanılmaz Pure Bass sesiyle kendi dünyanıza hayat vermesine izin verin. Kablolardan kurtulun Çantanıza karışan, ceketinize takılan veya saçınıza sıkışan kablolar yolunuza çıkabilir. True Wireless JBL Tune 225 TWS kulaklıklarla kablo olmadan tam özgürlüğü yaşayın. Daha uzun süre dinle 25 saate kadar pil ömrüyle, tüm gün ve gece boyunca dinleyebilirsiniz. Tek veya Çift Kulaklık Sol kulak, sağ kulak, iki kulak ? Dual Connect'in gücü, size bir veya iki kulaklıkla sorunsuz bir şekilde müziğin keyfini çıkarma veya arama yapma seçeneği sunar. Ve bir kulaklığı kullanırken diğerini şarj ederek kullanım süresini yükseltebilirsiniz. Kutuda ne var : 1 x JBL Tune 225 TWS 1 x Type-C USB şarj kablosu 1 x Şarj kutusu 1 x Garanti / Uyarı (W /!) 1 x QSG / Güvenlik Sayfası (S / i) Teknik özellikler · Sürücü Boyutu : 12mm Dinamik sürücü · Frekans Tepkisi : 20Hz - 20kHz · Hassasiyet : 105dB SPL · Maksimum SPL : 98dB SPL · Mikrofon hassasiyeti : -30dBV @ 1kHz / Pa · Empedans : 32 ohm · Bluetooth iletilen güç : < 12dBm · Bluetooth iletilen modülasyon : GFSK / ? / 4 DQPSK / 8DPSK · Bluetooth frekansı : 2.402GHz - 2.48GHz · Bluetooth profil sürümü : A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.7 · Bluetooth sürümü : 5.0 · Kulaklık pil tipi : Lityum iyon (22mAh / 3.85V) · Şarj kutusu pil tipi : Lityum iyon (410mAh / 3.85V) · Güç kaynağı : 5V 1.0A · Şarj süresi : Boştan < 2 saat · BT açıkken müzik çalma süresi : 5 saate kadar · Şarj kutusuyla toplam müzik çalma süresi : 25 saate kadar · Ağırlık : 57g

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Gri
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL JB.JBLT225TWSGRY T225 TWS Grey Kablosuz Kulak Içi Bluetooth Kulaklık

JBL T225 TWS kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık gri, teknolojik özellikleriyle dikkat çeken bir üründür. Kablosuz olarak tasarlandığı için son derece kullanışlıdır. Evde, işte, okulda, sokakta ve seyahatte sesli içerikleri dinlerken rahat etmenizi sağlar. Güçlü performansı ise dinlediğiniz içeriklere odaklanmanıza yardımcı olur. Ürün, kompakt boyutu sayesinde cepte ve çantada zahmetsiz bir şekilde taşınır. Minimal boyutlar, kullanım sırasında da konfor elde etmenizi olanaklı kılar. Fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra şık tasarımıyla da kullanıcılardan tam not alır. Gri renkli yapısı elegant bir görüntü sunar. Kulak içine tam oturduğu için de hareket hâlindeyken özgür olmanızı sağlar. Yürüyüş ve koşu sırasında düşmeden güvenli şekilde size eşlik eder.

  • Bluetooth Versiyonu: 5.0
  • Pil Kutusu Kapasitesi: 410 mAh
  • Ağırlık: 57 gram

JBL T225 Tws Gri Kulak İçi Bluetooth Kulaklığın Pil Ömrü

JBL T225 Tws Gri Kulak İçi Bluetooth Kulaklığın Pil Ömrü

JBL T225 TWS gri kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık, yüksek kaliteli özellikleriyle bir adım öne çıkar. Geniş kapasiteli pil performansı, ayrıcalık yaşatan detaylar arasında yer alır. Yerleşik batarya sistemi, uzun süre kesintisiz çalışmayı olanaklı kılar. Her bir kulaklığın pil kapasitesi ise 22 mAh'dır. Lityum iyon pil yapısı, 5 saat aralıksız müzik oynatmak için elverişlidir. Ürünün sürekli ses çalma süresi ise toplam 25 saattir. Son derece etkileyici olan pil performansı, kesintisiz bağlantı açısından beklentileri fazlasıyla karşılar. Kendi şarj kutusu ise kısa sürede bataryanın dolmasını sağlar. Kulaklıkları kullanmadığınız anlarda kutu içerisinde muhafaza ederek şarj olmasını sağlayabilirsiniz. JBL T225 TWS kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık, 2 saatte tam dolu batarya düzeyine ulaşır. 410 mAh kapasiteli pil kutusu, ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olur.

JBL T225 Tws Kablosuz Gri Bluetooth Kulaklık Kullanışlı mıdır?

JBL T225 Tws Kablosuz Gri Bluetooth Kulaklık Kullanışlı mıdır?

JBL T225 TWS gri kulaklık, son derece kullanışlı bir yapı sunar. Ürün, ergonomik tasarım ayrıntıları sayesinde rahatlığı üst düzeyde yaşatır. Kulak içine tam oturan bir dizayna sahiptir. Bu sayede hareket hâlindeyken konfor elde etmenizi mümkün kılar. Yumuşak başlıklı uçlar, kulağın iç kısmında herhangi bir hassasiyete neden olmaz. Ayrıca hafif ağırlığıyla varlığını hissettirmez. JBL T225 TWS bluetooth kulaklık, dinlemenin yanı sıra görüşmelerde de işlevselliğini kanıtlar. Dâhilî mikrofon, sesinizi karşı tarafa net bir şekilde iletir. Cep telefonu, tablet ve bilgisayar gibi cihazlarla tam uyumlu bir yapı sunar. 5.0 bluetooth teknolojisi, tüm bağlantıların güçlü şekilde sağlanmasına yardımcı olur. JBL T225 TWS gri kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık, dokunmatik kontrol tipiyle de işlevselliğini ispat eder.

JBL T225 Tws Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Kimler İçindir?

JBL T225 Tws Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Kimler İçindir?

JBL T225 TWS gri kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık, fonksiyonel yapısı sayesinde geniş kitlelere hitap eder. Teknoloji tutkunlarının beklentilerini başarılı bir şekilde karşılar. İş, eğitim ve eğlence amaçlı kullanımlar için uygundur. Tüm sesli içeriklerde üstün bir performans sergiler. Ayrıca çağrı cevaplama ve video konferans yapma sırasında da ayrıcalıklı bir deneyim vadeder. Ürün, birbirinden dikkat çekici özellikleri sayesinde hemen herkes tarafından beğeniyle karşılanır. Günlük hayatı kolaylaştıran özellikleri sayesinde telefonu elinize almadan görüşme yapmanızı mümkün kılar. Kullanışlı kontrol paneli, gündelik yaşantıda hız kazanmanıza önemli ölçüde yardımcı olur. JBL T225 TWS kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık gri yorumları, farklı kullanıcıların gerçek deneyimlerini yansıtır. Siz de bu şık ve fonksiyonel JBL bluetooth kulaklık T225 TWS ürününü satın almak için Trendyol ayrıcalıklarından faydalanabilir, siparişinizi hızlı ve kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.