JBL Quantum 50 Kulak Içi Gaming Kulaklık – Siyah(TÜRKİYE GARANTİLİ)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649 TL619 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

JBL Quantum 50 Kulak Içi Gaming Kulaklık – Siyah(TÜRKİYE GARANTİLİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Quantum 50 Kulak Içi Gaming Kulaklık – Siyah(TÜRKİYE GARANTİLİ)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Mikrofon Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
Geri Bildirim Ver

JBL JBLQUANTUM50BLK Quantum 50 Kulak İçi Siyah Gaming Kulaklık

JBL Quantum 50 kulak içi gaming kulaklık siyah, iyi bir oyun kalitesi yakalamanız için tasarlanır. Yüksek ses seviyesi sayesinde düşük perdeden konuşmaları bile rahatlıkla duymayı sağlar. JBL Quantum 50 kulaklık ile tüm ayrıntıları yakalamak oyun hakimiyetini artırır. Kulaklığın kablosunda birbirinden farklı işlevsel tuşlar yer alır. Bu tuşlardan biri kaydırma işlevi görür ve ses seviyesinde değişiklik yapmanızı sağlar. Kulaklığın kablosunda bulunan bir diğer tuş, açma kapama fonksiyonunu karşılar. Mikrofonunuzu kullanmak istemediğinizde sadece bir düğmeye basarak kapatabilirsiniz.

  • Mikrofon Frekans Aralığı : 100Hz - 10kHz
  • Dinamik Frekans Yanıt Aralığı : 20Hz - 20kHz
  • Maksimum Giriş Gücü: 5 mW

JBL Quantum 50 Kulak İçi Gaming Kulaklığın Özellikleri

JBL Quantum 50 Kulak İçi Gaming Kulaklığın Özellikleri

JBL Quantum 50 siyah gaming kulak içi kulaklık modeli, 8 mm sürücüye sahiptir. Sesleri net duymanız için tasarlanan dinamik sürücüler başarılı bir iletim yapar. Sadece 21.5 gr ağırlığında olan ürün, hafifliğiyle kullanım kolaylığı sağlar. Kulaklığın kablo ve iç kısımlarında siyah renk kullanılır. Kulak içine yerleştirilen silikonlu kısım ve cihaza bağlanan uç ise kırmızı renkte tasarlanır. Cihazın kulak içi aparatında dengeli bir duruş sağlayan Twistlock™ teknolojisi bulunur. Konfor sağlayan bu özellik sayesinde uzun süre aktif bir şekilde oyun oynayabilirsiniz. Cihaz üzerinde yer alan mikrofon, daha iyi ses algılamak için ağza yakın konumlandırılır. Mikrofonun hassasiyeti -41dBV'dir. JBL Quantum 50 siyah kulak içi gaming kulaklık, markanın Quantum Sound Signature teknolojisi ile desteklenir. Gerçekçi ses ortamını yaratan bu teknoloji, oyunculara keyifli deneyim yaşatır.

JBL Quantum 50 Siyah Gaming Kulaklık Hangi Cihazlarla Uyumludur?

JBL Quantum 50 Siyah Gaming Kulaklık Hangi Cihazlarla Uyumludur?

JBL Quantum 50 siyah kulak içi gaming kulaklık, mobil cihazlarda kullanım için uygundur. Bununla birlikte tüm oyun konsollarında ve bilgisayarda kullanıma müsaittir. Mobil platformlara özel tasarlanmış olan ürünü; PC, Mac, XBox, PlayStation, Nintendo Switch mobil ve VR olmak üzere 3.5 mm giriş bağlantısı sunan tüm cihazlarda kullanabilirsiniz. Kutunun içinde yer alan hızlı başlangıç kılavuzu ve uyarı kartı yardımıyla uyumlu modelleri kolaylıkla keşfedebilirsiniz. JBL Quantum 50 siyah kulak içi gaming kulaklık, her türlü oyunu kendi platformunda kolaylıkla oynayabilmenizi sağlar. Ayrıca bağladığınız cihazdan bağımsız olarak kulaklıkta yer alan çok işlevli düğmeye görev atayarak ürünü kendiniz için özelleştirebilirsiniz. Bu düğme ile müziği başlatabilir veya cihazın farklı bir özelliğini açabilirsiniz.

JBL Quantum 50 Kula İçi Siyah Gaming Kulaklık Dayanıklı mıdır?

JBL Quantum 50 Kula İçi Siyah Gaming Kulaklık Dayanıklı mıdır?

JBL Quantum 50 siyah kulak içi gaming kulaklık oldukça kullanışlı ve dayanıklı bir üründür. Resmî distribütör güvencesi altında satışa sunulan ürün, beklenmeyen bir durum geliştiği takdirde yetkili servisten yardım almayı mümkün kılar. Ürünün kablosu kolay zedelenmeyen plastik ile kaplıdır. Kulak içine yerleşen silikonlar, cihazın ses almaya yarayan aksamın zarar görmesini engeller. Kullanım titizliği de dayanıklılığa bir etkendir. Kablonun dolaşmadan ve kıvrılmadan muhafaza edilmesi önemli bir detaydır. JBL Quantum 50 gaming kulaklığı uzun ömürlü olması için ürünün sıvı ve aşırı ısı ile temas etmemesi tavsiye edilir. Aynı zamanda dayanıklı tuş kısımları defalarca basılmaya elverişlidir. Bu özellikleri ile uzun ömürlü bir kullanım sunan ürün, iç aksamları bakımında da beğeni toplar. Oyunlarda sizi öne çıkaracak doğru ekipmanı ararken JBL Quantum 50 kulak içi gaming kulaklık siyah yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de oyuncular arasında iyi bir performans yakalamak için bu cihazı Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.