JBL Quantum 200 Siyah Gaming Kulaklık Headset

965,09 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL Quantum 200 Siyah Gaming Kulaklık Headset

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elektromanya Satıcı Ünvanı: ARENA CONNECT TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074114472800001 Vergi Kimlik Numarası: 0741144728
    Bu ürün Elektromanya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Quantum 200 Siyah Gaming Kulaklık Headset

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

JBL Quantum 200 Gaming Kulaklık Headset Siyah

Kulaklık kullanmanın çeşitli amaçları bulunur. Kaliteli bir kulaklık, müzik dinlerken sesleri net bir şekilde duymanıza olanak verir. Kulaklığın sağladığı ses gücü ile video ve film izlerken kendinizi sahnelere yakın hissedebilirsiniz. JBL Quantum 200 gaming kulaklık headset siyah, ultra güçlü ses sistemi ile sesi çok yönlü bir şekilde kulağınıza iletir. Gerçekçi bir ses deneyimi sunmay hedefler. Hafif bir tasarımı vardır. Kulaklık kısımlarında ekstra yumuşaklık sağlayan kulak pedleri bulunur. Kulak pedleri, esnek yapısı ile kulağınızın şeklini alır. Hafızalı tasarımı ile kulağınızın şeklini hatırlar. Bu ürün, konforlu bir kullanım vadeder. Kafa bandı, yokmuş gibi bir his yaratır. Kullanım esnasında, bir ağırlık oluşturmaz. Böylece, kulaklığı uzun süre boyunca taktığınız ilk andaki aynı konfor ile kullanabilirsiniz.

  • Hareketli mikrofon
  • Hafif tasarım
  • Yüksek uyumlu teknoloji

JBL Quantum Siyah Gaming Kulaklık Özellikleri

JBL Quantum Siyah Gaming Kulaklık Özellikleri

Bu ürünü, iş ve okul amaçlı çevrimiçi görüşmelerde kullanabilirsiniz. Hareketli boom mikrofonu ile mikrofon pozisyonunu yüz ölçünüze göre kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Bu özelliği ile mikrofonu kullanmayı tercih etmediğiniz zamanlarda geri pozisyona ayarlayabilirsiniz. Mikrofon, konuşmanızı otomatik bir şekilde algılar. Ortamın gürültüsünü karşı tarafa iletmez. JBL gaming kulaklık, gelişmiş teknolojisi ile donma ve gecikme problemlerini önler. Hızlı veri gücü ile ses akışı sağlar. Oyun oynarken, konsantrasyonun artmasına yardımcı olur. Ayrıca, gürültü önleyici mekanizması ile çevreden gelen gürültüyü duymanızı önler. Odağınız dağılmaz ve kesintisiz bir oyun keyfi elde edebilirsiniz. Aynı doğrultuda, önemli görüşmeler yaparken dikkatinizin bozulmasını engelleyerek veriminizi arttırır. JBL Quantum 200 siyah gaming kulaklık, 3.5 mm jak girişi sayesinde çeşitli cihaz ve uygulamalar ile bağlantı kurmanıza imkan verir.

JBL Quantum Gaming Kulaklık Headset Siyah Yorumları

JBL Quantum Gaming Kulaklık Headset Siyah Yorumları

Bilgisayar, XBox, Mac, PlayStation, mobil cihazlar, Nintendo Switch ve VR platformları ile jak kablolu bağlantı sağlar. Bu ürün Windows 10 bilgisayarlar ile senkronize biçimde çalışır. XBox oyun konsolları içerisinde yer alan özgün ses sistemi ile uyumluluğu mevcuttur. Aynı zamanda, ürün 1,2 metre kablo uzunluğuna sahiptir. İdeal uzunluktaki kablosu ile oyun oynarken sizi sınırlamaz ve oturma pozisyonunuzu rahatça seçebilirsiniz. JBL Quantum 200, oyun performansınızı güçlendirmenize imkan sağlar. Sahip olduğu yüksek kaliteli ses teknolojisi ile oyun esnasında tüm efektleri duyabilirsiniz. 200 Hz ve 20 kH frekans aralığına sahiptir. Geniş frekans aralığı ile oyundaki ince sesleri ve küçük detayları duymanıza olanak verir. JBL Quantum 200 gaming kulaklık headset siyah yorumlarını okuyabilir ve ürünü kullanan deneyimli müşteriler sayesinde ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uygun JBL Quantum Gaming Kulaklık Headset Siyah Fiyatı

Uygun JBL Quantum Gaming Kulaklık Headset Siyah Fiyatı

Ürün, ayarlanabilir kafa bandı ile çocuklar ve yetişkinler tarafından kullanıma uygundur. İhtiyacınıza göre, kafa bandını uzatabilir ve kısaltabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu mikrofonu ile oyun esnasında sesinizi karşı tarafa net ve hızlı bir şekilde iletir. Bu ürün, şık tasarımı ve dekoratif duruşu ile beğenileri toplar. Sahip olduğu siyah rengi ile çeşitli mekanlarda kullanabilirsiniz. Sade görüntüsü ile herkes tarafından kullanılabilir. Aynı zamanda, ürünün sahip olduğu özel kumaş çeşidi terleme gibi istenmeyen problemlerin önüne geçer. Saatler süren oyun deneyiminizi zenginleştirir. Ürün, kulak yapısı dikkate alınarak üretilir. Bu özelliği ile yüksek güçlü ses geçişleri sağlar. JBL Quantum 200 gaming kulaklık headset siyah fiyat aralığı, ürünün sahip olduğu bütün özellikler göz önüne alınarak size sunulur. Siz de ürünü Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.