JBL Pulse 4 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör – Siyah

8.990 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL Pulse 4 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör – Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOWTİME Satıcı Ünvanı: ÜMİT CANDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1990442499
    Bu ürün NOWTİME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pulse 4 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör – Siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL Pulse 4 Bluetooth Hoparlör Portable Taşınabilir Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Dünya çapından adından başarıyla söz ettiren JBL markası teknolojik cihazlar kategorisinde öncü isimler arasında yer alır. 70 yılı aşkın üretim hayatı boyunca sürekli gelişim içerisinde yer alarak farklı hoparlör modelleri tasarlar. Geliştirdiği cihazların avantajlı özellikle pek çok kişinin ilgisini çeker. Bu nedenle markaya olan yönelim her geçen gün artar. Markanın yeni nesil teknolojilerin temelinde özenle tasarladığı modellerden biri de Pulse 4 JBL hoparlör çeşididir. Farklı renklerde geliştirilen JBL Pulse 4 taşınabilir Bluetooth hoparlör siyah renk seçeneği ile yoğun ilgi görür. Ayrıca cihaz içerisinde yer alan aydınlatma ile diğer modeller içerisinde kolaylıkla fark edilir bir yapıya sahiptir. Siz de JBL Pulse 4 siyah ile istediğiniz yerde ve zamanda üst düzey müzik zevki yaşayabilirsiniz.

  • Yüksek ses kalitesi
  • Uzun pil ömrü
  • LED ışıklı

Kolay Kullanım İmkanıyla JBL Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Kolay Kullanım İmkanıyla JBL Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Alanında öncü isimlerden biri olan JBL tarafından özenle geliştirilen Pulse Hoparlör, LED aydınlatma özelliği ile alışılagelmişin dışında bir görünüme sahiptir. Renkli ve aydınlatmalı yapısı sayesinde kolaylıkla fark edilen ürün, pek çok kişinin ilgisini çeker. Estetik görünümün yanı sıra yüksek performansıyla da yoğun bir talep görür. JBL Pulse 4 inceleme sonucunda son teknolojinin getirdiklerinin cihaza başarıyla optimize edildiği görülür. Bu sayede 360° ses iletimi sağlayan cihaz farklı alanlarda ve mekanlarda kullanıma elverişli bir yapı sunar. Uzun süre dayanan bataryası ve hızlı şarj edilebilir yapısı sayesinde kesintisiz kullanımlar için uygun olan cihaz, özellikle müzik dinlemeyi seven kişiler tarafından yoğun ilgi görür. JBL Pulse 4 modelini Bluetooth özelliği sayesinde bilgisayar, telefon, akıllı TV ya da tablet gibi cihazlara kolaylıkla bağlayabilir ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yüksek Performansıyla JBL Pulse 4 Siyah

Yüksek Performansıyla JBL Pulse 4 Siyah

Son teknolojinin getirdiklerini ürünlerine başarıyla optimize eden JBL, Party Boost özelliğini de cihazlarına uyarlar. Bu sayede JBL Pulse 4 özellikleri bakımından pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarır. Party Boost özelliği sayesinde cihaz, benzer teknolojiye sahip başka hoparlörle etkileşim kurabilir. Bu sayede birden çok hoparlör eş zamanlı olarak kullanılabilir hale gelir. Kalabalık ortamlar için son derece avantajlı olan bu özellik, cihazı pek çok kişi için vazgeçilmez bir ürün haline getirir. Ayrıca bu özellik sayesinde kapalı ve küçük alanların yanı sıra açık alanlarda da üst düzey ses iletimi sağlanır. Cihazın sahip olduğu bas, orta ve tiz tonlar ise müzik dinleme keyfini üst düzeye çıkararak profesyonel bir ses iletimi sağlar. JBL Pulse 4 fiyat seçenekleri ve teknik özelliklerini inceleyerek dilediğiniz zaman sipariş oluşturabilirsiniz.

Göz Alıcı Tasarımıyla JBL Pulse Bluetooth Hoparlör

Göz Alıcı Tasarımıyla JBL Pulse Bluetooth Hoparlör

Dış kaplamasında LED lambalar içeren JBL Pulse 4 taşınabilir Bluetooth hoparlör siyah kullananlar tarafından tam not alır. Kısıtlı süre içerisinde bile hızla şarj olan ve uzun süreli pil ömrüne sahip olan cihaz avantajlı özellikleriyle dikkat çeker. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra toza ve suya karşı dayanıklı olması, cihazın her alanda kullanışlı ürünler arasında olmasına imkan sağlar. Online alışverişin güvenilir adresi Trendyol ile JBL Pulse 4 taşınabilir Bluetooth hoparlör siyah yorum alanına ulaşarak müşterilerin ürün hakkında yazdığı değerlendirmeleri görebilirsiniz. Ayrıca kampanya dönemlerinde JBL Pulse 4 taşınabilir Bluetooth hoparlör siyah fiyat seçeneklerinin zenginleşmesi sayesinde avantajlı fiyatlarla cihaza sahip olabilirsiniz. Tüm bu gelişmiş özellikler ile aklınızdaki soru işaretlerini giderebilir ve kendinize uygun hoparlörü keşfederek kısa süre içerisinde temin edebilirsiniz.