JBL Partybox 310 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Siyah

24.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.199 TL
3 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.900 TL
Kargo Bedava
24.849 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.900 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

JBL Partybox 310 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JBL Partybox 310, 240 Watt gücü ile yüksek performans sağlar.
  • 5.1 USB bağlantısına sahip olan bluetooth hoparlör büyük olması yanı sıra taşınabilir özelliktedir.
  • Taşınabilir bluetooth hoparlör, 17,4 kg ağırlığındadır.
  • Işıklı bluetooth hoparlör, kesintisiz olarak 18 saat çalışma süresine sahiptir.
  • Kontrol paneli arkadan aydınlatmalı olan kule tipi bluetooth hoparlör karanlıkta kolay kullanım sağlar.
  • Şarjlı bluetooth hoparlör 4.5 saatte %100 şarj edilebilir.
  • Farklı cihazlara rahatlıkla bağlanabilen USB bluetooth hoparlör, maksimum performans sunar.
  • AUX girişli bluetooth hoparlör, bilgisayar gibi cihazlara kablolu olarak da bağlanabilir.
  • JBL Partybox 310 Bluetooth Hoparlör, Lityum İyon pi teknolojisine sahiptir.
  • Mikrofonlu sisteme sahip olan karaoke bluetooth hoparlör, eğlenceyi iki katına çıkarmayı destekleyen bir teknolojiyle üretilir.
  • Suya dayanıklı bluetooth hoparlör
  • kumsalda, havuz kenarında veya yağmurlu ortamda kullanılabilir.
  • Kolay taşınabilen tekerlekli bluetooth hoparlör, parti ses efektleri ile sıra dışı kullanım sağlar.
  • JBL Partibox 310 mikrofon, birkaç dokunuşla parçaları değiştirir. Karaoke özelliklerinizi kontrol etmenize yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dinleme Süresi 5-10 Saat
Geri Bildirim Ver

Partybox 310 Bluetooth Hoparlör ile Müziği Hisset

İyi bir ses sisteminin en önemli parçalarından birisi hoparlördür. Hoparlörler kullanım alanına ve ihtiyaçlara bağlı olarak çeşitlendirilmiştir. Kabin hoparlör, duvar hoparlörü, tavan hoparlörü, taşınabilir hoparlör, ünit hoparlör gibi birçok çeşitli hoparlör bulunur. Kullanım alanına göre çeşitlenmesinin yanı sıra özelliklerine göre de sınıflandırılmıştır. Tweeter, komponent, stereo olarak sıralanabilir. Her bir hoparlör çeşidi farklı bir amaca hizmet eder. Tweeter hoparlör, tiz sesleri iletmek amacını taşırken komponent hoparlörler daha derin sesleri yansıtabilme özelliğine sahiptir. Stereo hoparlörler ise farklı ses kaynaklarından gelen sesi dağıtma amacı taşır. JBL Partybox 310 tweeter hoparlör özelliği taşır. Böylelikle tiz sesleri de yüksek kalitede rahatsızlık duymadan dinleyebilirsiniz. Ayrıca Partybox 310 JBL hoparlör, bluetooth özelliğine sahiptir. Bu sayede çeşitli kablolarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

  • Yüksek Kalitede Ses
  • Bluetooth Özelliği
  • Taşınabilir Özellik

Partilerin Yıldızı Partybox 310

Partilerin Yıldızı Partybox 310

Partilerin olmazsa olmazlarının başında müzik gelir. Eğlence esnasında aniden müziğin kesilmesi istenilecek son şeylerden biridir. 18 saat pil ömrüne sahip olan JBL Partybox 310 ile partilerinizde müziğin kesilmesine müsaade etmeden eğlencenize devam edebilirisiniz. Şarjının bitmesi durumunda JBL Partybox 310’unuzu hemen şarja takıp eğlencenize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Partybox 310’un bir başka özelliği, taşınabilir olmasıdır. Gövdesinde tekerlekleri ve teleskobik tutma sapı bulunan JBL Partybox’ı istediğiniz zaman dilediğiniz mekâna taşıyabilirsiniz. Böylelikle partilerinizi tek bir yer ile sınırlamak zorunda kalmazsınız. Ayrıca taşıdığınız mekânlara JBL Partybox 310 bluetooth hoparlör siyah rengiyle uyum sağlamanın yanında şık bir hava da katacaktır. Gittiğiniz mekânların kuru ya da ıslak olmasının bir önemi yoktur çünkü Partybox 310 siyah bluetooth hoparlör su sıçramalarına karşı dayanıklıdır. Böylelikle JBL Partybox 310 taşınabilir bluetooth hoparlör ile ev, bahçe, kumsal, havuz kenarı gibi çeşitli mekânlara eğlencenizi taşıyabilir hatta yağmurlu günlerde bile kapalı alanları tercih etmek zorunda kalmayabilirsiniz. Siz de partilerinizi JBL Partybox ile zirveye çıkarmak isterseniz ürünü inceleyebilir ve Partybox 310 fiyat ve detayları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Partileriniz Partybox 310 Özellikleri

Partileriniz Partybox 310 Özellikleri

Uzun, koşuşturmalı bir haftanın sonunda ya da yoğun stresli dönemlerin bitiminde arkadaşlarınızla bir araya gelip partiler düzenlemek çoğu zaman rahatlatıcı olabilir. Bu yapılan partilerin en önemli unsurları müzik ve ortamdır. Müzikleri iyi seçmek, iyi bir ses sistemi kurmak ve tabii ki ortama uygun ışıkları seçmek eğlencenizi katlayacak olan şeyler arasındadır. Ne tarz bir mekân seçmiş olursanız olun, parti ışıkları partinizin atmosferini tamamen değiştirecek olan unsurlardan birisidir. JBL Partybox 310’da karanlıkta etkinleşen kullanışlı ışıklara sahiptir. Bu ışıkları kullanarak partinize farklı bir hava katabilirsiniz. Telefonunuza indirebileceğiniz Partybox uygulaması ile partinizin müziğini ve ışıklarını kontrol edebilirsiniz. Arkadan aydınlatmalı tuşlarını kullanabilir ve gelişmiş ses efektlerini kontrol ederek partinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Siz de eğer partilerinizi JBL Partybox 310 ile renklendirmek, partilerinizin atmosferini değiştirmek istiyorsanız Partybox 310 siyah bluetooth hoparlör yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

Partybox 310 Yorumları

Partybox 310 Yorumları

Yapacağınız partilerde tabii ki en önemli unsurlar müzik ve ortamın atmosferidir. Partilerinizde kullanacağınız ses sisteminin, ışıklandırmaların, çalan müziklerin iyi hazırlanmış olması partinizin boyutunu değiştirecek ve böylece daha fantastik bir parti deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır. JBL Partybox 310’un 240 watt gücündeki ses kalitesi, müziğinizin ritmini yakalayan senkronize ışıkları ve 18 saate kadar dayanan pil ömrü, tam olarak fantastik bir parti düzenleme amacınıza hizmet eder. Ayrıca Partybox 310 siyah bluetooth hoparlör özellikleri arasında arkasındaki çift mikrofon ve gitar girişi bulunması da sayılabilir. Böylelikle partinizi monotonluktan kurtarabilirsiniz. Partilerinizi karaoke partilerine dönüştürmenin yanı sıra vokal ayarı ile sesinizin harika duyulmasını sağlayacaktır. Siz de unutulmaz partiler düzenlemeyi, parti ışıklarınızın müziğin ritminde size eşlik etmesini istiyorsanız Trendyol’dan Partybox 310 siyah bluetooth hoparlör satın al seçeneğinden yararlanarak satın alabilir, partilerinizi zirveye çıkarabilirsiniz.