JBL PartyBox 1000 Bluetooth DJ Hoparlör Siyah

45.988 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
45.790 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
48.888,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
49.999 TL

Ürün Bilgileri

JBL PartyBox 1000 Bluetooth DJ Hoparlör Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VEYMUT Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KÖROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5860444133
    Bu ürün VEYMUT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JBL Partybox 1000, 1100 Watt gücü ile yüksek performans sağlar.
  • 5.1 USB bağlantısına sahip olan Bluetooth hoparlör büyük tasarımına rağmen taşınabilir özelliktedir.
  • Taşınabilir Bluetooth hoparlör, 3.47 kg ağırlığındadır.
  • Işıklı Bluetooth hoparlör, RCA çıkışlı farklı bir hoparlör ile birleştirilerek iki kat fazla performans sağlar.
  • Hoparlörün tutacağı ve altında bulunan gizli tekerlekler sayesinde kule tipi Bluetooth hoparlör kolay taşınabilir.
  • 10 saatlik pil ömrüne sahip şarjlı Bluetooth hoparlör, 5 saatte şarj edebilir.
  • Farklı cihazlara rahatlıkla bağlanabilen USB Bloetooth hoparlör, performansı arttırarak fazla müzik keyfi yaşamanızı destekler.
  • AUX girişli Bluetooth hoparlör, bilgisayar gibi cihazlara kablolu olarak da bağlanabilir.
  • JBL Partybox 1000 Bluetooth Hoparlör, kareoke için mikrofon girişine ve canlı etkinlik için gitar girişine sahiptir.
  • Çalan şarkının ritmine ayak uydurabileceğiniz kareoke Bluetooth hoparlör, sevdiklerinizle birlikte eğlenceli performans sağlamanız için tasarlanmıştır.
  • Powerbank Bluetooth hoparlör, müzik keyfi sunmanın yanı sıra farklı cihazlara güç de verir.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dinleme Süresi 5 Saat
Geri Bildirim Ver

JBL Partybox 1000 Bluetooth Hoparlör - Black

JBL markası tarafından tasarlanan parti makinesi, yüksek ses kalitesi ve canlı ışık show özelliği bulunan kaliteli bir üründür. JBL Partybox 1000 Bluetooth bağlantısıyla kablo kalabalığına son verir. Ürün ile ister kablolu isterseniz de kablosuz bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Partybox kablolu bağlantısı USB Type A ile sağlanır. USB Type A medya oynatıcı ya da powerbank işlevini yerine getirmek amacı ile kullanılır. USB Type A dışındaki diğer bağlantılar ise harici mikrofon, AUX, gitar ve RCA’dır. JBL Partybox siyah rengiyle satışa sunulur. Ürünün ağırlığı 34.7 kg, genişliği 397 mm, yüksekliği ise 1050 mm iken derinliği 390 mm ölçülerindedir. JBL Partybox 1000 Bluetooth hoparlör - black kullananlar tarafından büyük beğeni toplar.

  • 1100 W güç
  • Kablolu ya da kablosuz bağlantı
  • AC/DC güç kaynağı

Şık Tasarıma Sahip JBL Partybox 1000 Bluetooth Hoparlör

Şık Tasarıma Sahip JBL Partybox 1000 Bluetooth Hoparlör

JBL Partybox 1000 Bluetooth hoparlör insan işitme duyusunun yapısına uygun olarak hoş ve güzel bir yaşatmayı amaçlar. Ürün, sesi farklı yönlerde ve simetrik olarak konumlandırır. Bu da normalden fazla bağımsız ses kanalına bağlanılmasına yardımcı olur. Böylece hoparlör desteği ile tekrar ses üretilir. Partybox 1000 ile farklı bir JBL hoparlöre bağlanabilir ve yüksek seslerde müziğe erişebilirsiniz. RCB kabloları da birden fazla hoparlörü birbirine bağlamanıza yardımcı olur. Bu şekilde sevdikleriniz ile eğlendiğiniz partilerde ses gücünü artırabilirsiniz. JBL Partybox 1000 karaoke; DJ efektleri, güçlü bas, otomatik kapanma gibi pek çok özelliği bünyesinde barındırır. Ürün içerisinde kırmızı, yeşil ve mavi renkleri barından LED ışıklar ve RGB aydınlatma bulunur. Elektronik cihazlarınızı şarj edebilmeniz için powerbank girişine sahip hoparlörde mikrofon ve gitar bağlamak için de girişler mevcuttur.

Stereo Ses Çıkışlı JBL Partybox 1000 Bluetooth Hoparlör

Stereo Ses Çıkışlı JBL Partybox 1000 Bluetooth Hoparlör

JBL Partybox 1000 Bluetooth hoparlör - black pek çok avantaja sahip bir üründür. Ürün, stereo ses çıkışına sahiptir. Bu sayede ses kalitesini iyi hissetmenize yardımcı olur. Partybox 1000 hoparlörün maksimum ses yüksekliği 20 KHz frekanstır. Model, düşük 30 Hz frekans özelliğini de yapısında barındırır. Modelin toplam gücü 1100 W, güç kaynağı ise AC/DC özelliklere sahiptir. Üründe Bluetooth bağlantısı mevcuttur. Bluetooth bağlantısının yanı sıra dilerseniz kablolu bir şekilde de cihaza bağlanabilirsiniz. JBL 1000 Bluetooth hoparlörünüzü medya oynatıcı ya da powerbank gibi farklı işlevlerde de kullanabilirsiniz. Üründe bulunan AUX bağlantısı ile farklı herhangi bir donanıma ihtiyaç duymadan cihazınızdaki sesi Partybox 1000’e aktarabilirsiniz. Bu sistem telefonunuza takacağınız AUX kablosu ile cihazdaki sesi doğrudan hoparlörden dinleme imkanını size sunar.

Avantajlı JBL Partybox Bluetooth Hoparlör Fiyatları

Avantajlı JBL Partybox Bluetooth Hoparlör Fiyatları

JBL Partybox 1000 Bluetooth hoparlör - black fiyatları ürünün sahip olduğu bağlantı türlerine ve sayısına, hoparlörün bas gücüne, ses çıkış özelliklerine ve Bluetooth özelliğinin olmasına göre belirlenir. Hoparlör fiyatlarında güç kaynağının türü, düşük ya da yüksek frekansa sahip olması ve stereo çıkışlı olması gibi pek çok özellik ürünün fiyatını belirlemede önemli bir etkendir. Bu model siyah renkte dizayn edilir ve hafiftir. Bu sayede de kolay taşınabilir bir üründür. Siyah rengi ile mekandaki diğer cihaz ve eşyalarla uyumludur. Güçlü bas, karaoke, otomatik kapanma ve hoparlör eşleştirme gibi pek çok özelliği bünyesinde barındırarak müşteri deneyimini üst noktaya taşımayı amaçlar. JBL Partybox 1000 Bluetooth hoparlör - black yorumları ile ürün hakkında bilgi sahibi olabilir, aynı zamanda bu modele Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz.