JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör Ip-67 Siyah

1.489 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.690 TL
Kargo Bedava
1.690 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.689 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.789 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör Ip-67 Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jbl Go 3 Bluetooth Hoparlör IP-67 Siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dinleme Süresi 5 Saat
Geri Bildirim Ver

JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör Taşınabilir Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

JBL, geliştirdiği onlarca farklı ürün sayesinde teknoloji alanında adından başarıyla söz ettirir. Her geçen gün geniş bir kitleye hitap etmeyi hedef edinen ve alanında öncülerden biri olan marka bu amacına paralel olarak farklı ürünler tasarlar. Bu kapsamda geliştirilen JBL Go 3 Bluetooth hoparlör etkin performansıyla dikkatleri üzerine çeker. Minimal tasarımı sayesinde kolaylıkla taşınabilen ürün yüksek ses performansı ile müzikseverlerin ilgi odağı haline gelir. Farklı renk seçeneklerine sahip olan JBL Go 3 siyah rengiyle pek çok kişinin ilgisini üzerinde toplar. Minimal tasarımı sayesinde hafif bir yapıya sahip olmasıyla çok kullanışlıdır. Siz de JBL Go 3 taşınabilir Bluetooth hoparlör ile dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zaman kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz.

  • Yüksek ses performansı
  • Kolay taşıma imkanı
  • Suya ve toza dayanıklı

Dayanıklı Yapısıyla JBL Go 3 Siyah Bluetooth Hoparlör

Dayanıklı Yapısıyla JBL Go 3 Siyah Bluetooth Hoparlör

Üretim hayatında yer aldığı 70 yılı aşkın zamanda sürekli kendini geliştiren JBL, teknoloji alanında adını başarıyla duyurur. Dünya genelinde adından başarıyla söz ettiren marka, geliştirdiği hoparlör çeşitleriyle pek çok kişi için olmazsa olmaz isimler içerisinde yer alır. Toza ve suya dayanıklı bir yapıya sahip olan JBL Go 3 Bluetooth hoparlör siyah rengiyle şıklığın yanı sıra kolay taşınabilir boyutlarıyla ilgililerinin karşısına çıkar. Her alanda kullanıma müsait olan JBL Go 3 hoparlör dayanıklı yapısıyla ön plana çıkar. Suya ve toza dayanıklı olmasından dolayı dış mekanlarda kullanım imkanına sahiptir. Ayrıca hafif ve minimal tasarımı sayesinde çantalarda kendisine kolaylıkla yer bulur. Tüm bu üstün ve avantajlı özelliklerinin yanı sıra kablosuz bir yapıya sahip olan JBL Go 3 siyah Bluetooth hoparlör ile alandan tasarruf edebilirsiniz.

JBL Go 3 Siyah Bluetooth Hoparlör Özellikleri

JBL Go 3 Siyah Bluetooth Hoparlör Özellikleri

Etkili performansıyla pek çok kişinin ilgi odağı haline gelen JBL Go 3 Bluetooth hoparlör özellikleri bakımından gelişmiş bir teknoloji sunar. Ürün su geçirmez bir yapıya sahiptir. Ayrıca toza karşı korunaklı dış yüzeyi mevcuttur. Siyah renkle tasarlanan model şık görüntüsüyle de oldukça fazla kişiye kolaylıkla hitap etmeyi başarır. Üstün performans ile estetik görünümü bir arada sunan JBL Go 3 ses bombası müzik dinlemeyi sevenlerin gözde seçenekleri arasında yer alır. Farklı özelliklerde ve modelde onlarca farklı hoparlör çeşidine ev sahipliği yapan JBL, bu sayede geniş bir kitleye başarıyla hitap eder. Müşteri memnuniyeti yüksek olan JBL Go 3 Bluetooth hoparlör fiyat bakımından ise sahip olduğu özelliklere göre farklılık gösterir. Bu sayede zevkinize uygun tasarım, özellik ve fiyat aralığındaki bu ürüne kolaylıkla ulaşabilir ve kesintisiz müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Üstün Performansıyla JBL Go 3 Siyah Bluetooth Hoparlör

Üstün Performansıyla JBL Go 3 Siyah Bluetooth Hoparlör

Üstün ses iletim performansıyla dikkat çeken JBL hoparlör farklı model telefon, tabletlerle ve bilgisayarlarla bir arada çalışmak için uygun bir forma sahiptir. Kısa süre içerisinde şarj edilme özelliğine sahip olan cihaz kolaylık sağlar. Uzun süreli pil ömrü sayesinde evde olduğu kadar dış ortamlarda da sıklıkla kullanılan JBL Go 3 siyah Bluetooth hoparlör fiyat açısından da pek çok kişinin ilgisini kazanır. Trendyol’un şeffaflık politikası gereği müşteri yorumları objektif şekilde yayınlanır. Bu sayede JBL Go 3 siyah Bluetooth hoparlör kullananlar tarafından yapılan değerlendirmelere ulaşabilirsiniz. JBL Go 3 siyah Bluetooth hoparlör yorum alanında ürün hakkındaki puanları da görebilir ve aklınızdaki soru işaretlerini kolaylıkla giderebilirsiniz. Siz de Go 3 JBL hoparlör ile kaliteli ve kesintisiz müzik zevkine erişebilirsiniz.