JB Grafik Digital Çocuk Yazı Çizim Tableti Lcd 8.5 Inc Ekranlı Bilgisayar Kalemli

89,16 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JB Grafik Digital Çocuk Yazı Çizim Tableti Lcd 8.5 Inc Ekranlı Bilgisayar Kalemli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAKLOU Satıcı Ünvanı: MESUT AYYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1260534533
    Bu ürün MAKLOU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuklarınız Eğlenirken Öğrensin Özellikler: Hafif renk, gözlerinize zarar vermez, radyasyon yoktur. Basınca duyarlı, kullanımı ve oynaması kolaydır. Ekranı sadece bir düğme ile temizleyin. Ultra ince ve hafif tasarım, taşımak için uygun. Yazma ve çizim, ev mesajı vb. İçin uygundur. Açıklamaları: Bir CR2016 düğme pil ile. Yeniden yazılabilir tablet kağıt tasarrufu ve çevre dostu. Okul, ev ve ofis kullanımı için uygun. Özellikler: Malzeme: plastik Boyutu: 228*145*5mm Paketiçeriği: 1 adet LCD yazı tahtası 1 Adet kalem

Ürün Özellikleri

  • Dil Türkçe
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 2+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Evet
  • Pil ile mi çalışır? Evet
Geri Bildirim Ver

JB Grafik Digital Çocuk Yazı Çizim Tableti LCD 8.5 Inc Ekranlı + Bilgisayar Kalemli

Çocukların boş zamanlarını değerlendirebilmesi ve keyifli bir şekilde vakit geçirebilmesi için JB Grafik digital yazı çizim tableti tercih edebilirsiniz. Oldukça kullanışlı bir ürün olan JB Grafik digital çocuk yazı çizim tableti LCD 8.5 inç ekranlı + bilgisayar kalemli bir şekilde satışa sunulur. Evde veya dışarı çıkarken çocuğunuz için yanınızda taşıyabilirsiniz. Hem fonksiyonel olması hem de pil dayanıklılığını sağlaması bakımından oldukça kullanışlıdır. Eğlenirken öğreten bir özelliğe sahip olan tablet, hafif renk ve gözlere zarar vermemesi bakımından da tercih edilir. Radyasyon bulunmadığı için de gönül rahatlığıyla onların güzel vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle onların hayal gücünün gelişimine destek vererek çeşitli faaliyetler yapmasına yardımcı olabilirsiniz. Okul, ev ve ofis ortamları açısından da uygun olan kalemi rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

  • İdeal boyut
  • Sağlıklı tasarım
  • Düğmeli temizleme imkanı

Kaliteli JB Grafik Digital Çocuk Yazı Çizim Tableti LCD

Kaliteli JB Grafik Digital Çocuk Yazı Çizim Tableti LCD

Basınca duyarlı ve kullanımı oldukça kolay olan çocuk yazı çizim tabletini sadece çocuklar değil yetişkinler de tercih edebilir. JB Grafik digital çocuk yazı çizim tableti LCD 8.5 inç ekranlı + bilgisayar kalemli yorumları ve müşteri dönütleri olumlu yöndedir. Ultra ince bir tasarıma sahip olan tablete çizim yapabilir, yazı yazabilir veya not almak amacıyla kullanabilirsiniz. Pek çok farklı amaç için değerlendirilebilecek olan bu ürün sayesinde evinize küçük notlar yerleştirebilirsiniz. Dilediğiniz yere monte edebilir, ev içerisindeki bireylerle eğlenceli bir biçimde haberleşebilirsiniz. 8.5 inç ekranı ile de rahatlıkla kalemle yazı yazabileceğiniz bir üründür. Kalem ile yazmak istediğiniz yazıları tablete yazarak kullanabilirsiniz. Çevre dostu ve kullanışlı olan bu tablet uzun ömürlü pili sayesinde rahat bir kullanım sunar. Dilediğiniz gibi kalemiyle birlikte tableti taşıyarak istediğiniz notları alabilirsiniz.

Pratik Tasarımlı JB Grafik Digital Çocuk Yazı Çizim Tableti

Pratik Tasarımlı JB Grafik Digital Çocuk Yazı Çizim Tableti

Tek bir düğme ile temizlenebilen JB Grafik digital çocuk yazı çizim tableti LCD 8.5 inç ekranlı + bilgisayar kalemli kullananlar tarafından da beğeni toplar. Oldukça uygun fiyatıyla satışa sunulan bu ürün, kalemi ile kolaylıkla kullanılabilir. Pratik tasarımından faydalanarak okula götürebilir, notlarınızı kolaylıkla alabilirsiniz. Aynı zamanda tek bir düğme ile olay bir biçimde tahtayı temizleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra herhangi bir not almak veya ev içerisinde diğer aile bireylerine not bırakmak amacıyla da değerlendirebilirsiniz. Plastik yapıya sahip olan ürün, LCD ekranı ile kaliteli bir görüntüye sahiptir. LCD yazı tahtasının yanında bir adet bilgisayar kalemi de verilir. Böylece bilgisayar kalemi ile tablete istediğiniz notları alabilirsiniz. Tek bir tuş ile tabletteki notları silerek yeni notunuzu yazabilirsiniz. Bununla birlikte hafif ve ince tasarımı sayesinde tableti kolayca çantanızda yer kaplamadan taşıyabilirsiniz.

Çizim Tableti LCD 8.5 Inc Ekranlı + Bilgisayar Kalemli Fiyat

Çizim Tableti LCD 8.5 Inc Ekranlı + Bilgisayar Kalemli Fiyat

JB Grafik digital çocuk yazı çizim tableti LCD 8.5 inç ekranlı + bilgisayar kalemli fiyatı bakımından da uygunluk gösterir. JB Grafik digital çocuk yazı çizim tableti LCD 8.5 inç ekranlı + bilgisayar kalemli satın alabilir ve uzun süre pili tükenmeden kullanabilirsiniz. Çocuğunuz için de alternatif bir çizim tableti olarak kullanabilir, çizim yapmasını veya tablet ile vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Düğme ve pil ile çalışma gerçekleştiren bu tablet oldukça kullanışlı olması bakımından fonksiyonellik kazandırır. Siz de yazı ve çizim yapmak için kendinize veya çocuğunuza çizim tabletini alabilir, yanınızda taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Sağlıklı yapısından faydalanabilir, tüm not alma işlemlerinizi bu ürün ile gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve bütçenize uygun bir biçimde satın alabilirsiniz.