Jawlineyou Jawlıneyou - Çene Egzersiz Topu Orta Seviye

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jawlineyou Jawlıneyou - Çene Egzersiz Topu Orta Seviye

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Jawlineyou BPA içermeyen besin sınıfı silikondan yapılmış ve çene kaslarınızı çalıştırabilecek uygun sertlikte üretilmiştir. JawLineyou ile günlük 10-15 dakikalık antreman ile çok kısa sürede size istediğiniz sonuçları verecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Çeşit Kas Geliştirici
Geri Bildirim Ver

Jawlineyou 00102 Orta Seviye Çene Egzersiz Topu

Estetik bir yüz görünümü için çene yapısı oldukça önemlidir. Jawlineyou orta seviye çene egzersiz topu, ideal görünüme ulaşmak için kullanılabilecek olan bir üründür. Yüzün bu bölgesinin daha çekici bir hâle gelebilmesi için genellikle jawline adı verilen bir estetik operasyon yapılır. Çene egzersiz topu, ameliyat gerekliliğini ortadan kaldırır. Bu ürün sayesinde ideal bir görünüme ulaşılabilir. Dolayısıyla egzersiz topu almak, oldukça verimli bir seçenektir. Jawlineyou tarafından üretilen bu ürün, çene kaslarını aktif bir şekilde çalıştırır ve yüze çekici bir görünüm kazandırır. Söz konusu obje, düzenli bir şekilde kullanıldığında kısa sürede sonuç verir.

  • Bu ürün, günde 15 dakika egzersiz yaparak etkili sonuçlar almanızı sağlar.
  • Çene topu 30 günde gözle görülür bir değişim yaratır.
  • Bu ürün herhangi bir ağrıya sebep olmaz.

Jawlineyou Orta Seviye Çene Egzersiz Topunun Özellikleri

Jawlineyou Orta Seviye Çene Egzersiz Topunun Özellikleri

Doğal bir görünüm için tercih edilebilecek ideal ürünlerden biri Jawlineyou orta seviye çene egzersiz topudur. Jawline çene egzersiz topu ile çok kısa sürede etkili sonuçlar elde edilebilir. Bu obje sayesinde keskin yüz hatlarına sahip olmak için estetik operasyon yaptırma gerekliliği ortadan kalkar. Bu ürün, son derece doğal ve şık bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. Ürünün en önemli özelliklerinden biri de ağrısız bir kullanımı mümkün kılmasıdır. Söz konusu obje, esnek yapısı sayesinde dişlerin ya da çene bölgesinin ağrımasına neden olmaz. Günlük hayatınızın akışını bozmadan, egzersizlere sadece 10 – 15 dakika ayırarak ideal bir görünüm kazanmanız mümkündür. Bu ürün, kullanılmaya başlandığı andan itibaren yavaş yavaş etkisini gösterir. Kısa bir süre sonra değişimi gözle görebilmek mümkün hâle gelir.

Jawlineyou Orta Seviye Çene Egzersiz Topu Kimler Kullanır?

Jawlineyou Orta Seviye Çene Egzersiz Topu Kimler Kullanır?

Jawlineyou orta seviye çene egzersiz topu çoğunlukla erkekler tarafından tercih edilir. Genç ve yetişkin bireylerin yüz güzelliğinin en önemli detaylarından bir tanesi çene yapısıdır. Dolayısıyla orta seviye çene egzersiz topu erkekleri cezbeder. Ürünün doğru bir şekilde kullanıma hazır hâle getirilmesi önem arz eder. Hatalı ve düzensiz egzersizler sonucunda söz konusu objenin verimliliği düşer. İlk olarak 500 ml su, bir tencerenin içinde kaynatılmalıdır. Ardından arasına bir ip geçirilen ya da oluklu bir kaşığa konulan egzersiz topu, kaynar suya bırakılmalıdır. Ürün, 20 – 35 saniye sonra tencereden çıkarılmalıdır. Sıkılarak içindeki fazla sıvı akıtılan obje tekrar ılık suya daldırılmalıdır. Sıcaklığı azalan ürün, ılık sudan çıkarılmalı ve sudan arınması için tekrar sıkılmalıdır. Ağza alınan çene topu 10 – 15 saniye boyunca sert bir biçimde ısırılmalıdır.

Jawlineyou Orta Seviye Çene Egzersiz Topu Kaliteli mi?

Jawlineyou Orta Seviye Çene Egzersiz Topu Kaliteli mi?

Jawlineyou çene egzersiz topu, BPA içermeyen besin sınıfı silikon malzeme kullanılarak imal edilmiştir. Ürün, çene kaslarını çalıştırabilecek sertliktedir. Bu obje insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Egzersiz topu, ancak düzenli bir şekilde kullanıldığında etkisini gösterebilir. 1. ve 2. hafta 3 – 4 setten oluşan 15 ila 30 tekrar yapılmalıdır. Ağrı oluşması durumunda çene kasları bir gün boyunca dinlendirilmelidir. 3. ve 4. hafta ise tekrar sayısı 15 ila 30 arasında tutulup set sayısı 10 – 20 olarak değiştirilmelidir. İlerleyen zamanlarda ise çok daha yoğun bir egzersiz programı tercih edilebilir. Dilerseniz siz de Jawlineyou orta seviye çene egzersiz topu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Hayalinizdeki görünüme kavuşmanızı sağlayacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.