Jarden Black Comfort Oda Spreyi 500 Ml

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jarden Black Comfort Oda Spreyi 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jarden Satıcı Ünvanı: SİBEL HASBORA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4580250114
    Bu ürün Jarden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fresh Oda&Tekstil Spreyi Pelin otu, bergamot, turunç ve portakal çiçeğinin sağladığı ferahlıkla, doğal esintilerin getirdiği biber, kakule ve kişniş baharatlarının titizlikle perçinlendiği, gül ve yaseminlerle taçlandırılmış, amber, misk ve odunsu dokunuşlarla ise etkisi ekstra güçlendirilmiş keyifli kokulardan birindesiniz. Tepe nota: Pelin Otu, Bergamot, Turunç, Portakal Çiçeği Kalp nota: Biber, Kakule, Kişniş Dip nota: Gül, Yasemin, Amber, Misk, Odunsu Yaşam alanlarınızın her köşesinde ortamınızın havasını tazelerken, halı, perde, koltuk, yastık gibi tekstil ürünlerinizi de ferah kokularla donatabilirsiniz. Daha kalıcı ve eşit yayılımlı koku için kapaktaki emniyet kilidini açtıktan sonra minimum 30 cm mesafeden püskürtünüz! Spreyleme sayısını arttırarak, koku yoğunluğunu da dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Sizlere ve doğaya zarar vermemek adına firmamız IFRA (International Fragrance Association) standartlarını takip etmekte ve uygulamaktadır. IFRA uzmanları RIFM belirlediği standartlarda koku içerisinde kullanılan maddelerin tüketici açısından hiçbir risk taşımadığından emin olmak için koku verilerini değerlendirir.

Ürün Özellikleri

  • Koku Aroması Fresh
Geri Bildirim Ver