Janssen Cosmetics Anti-wrinkle Booster 2 ml Ampul Tekli

128,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
8 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
152,76 TL
19 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
167,57 TL

Ürün Bilgileri

Janssen Cosmetics Anti-wrinkle Booster 2 ml Ampul Tekli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CİLDİNİ YENİLE Satıcı Ünvanı: ERDİNÇ GÜNDÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3922057787000011 Vergi Kimlik Numarası: 4300423130
    Bu ürün CİLDİNİ YENİLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: KIRIŞIKLIK KARŞITI Ürün Kullanım Önerileri: 1. Öncelikle cildinizi ve ellerinizi temizleyiniz 2. Ampul bir kâğıt mendil arasında kırınız 3. İçeriğin tamamı avucunuzun içerisine boşaltınız 3. Yüz ve boyun bölgesine küçük basınçlar yaparak uygulayınız 4. Etkili sonuçlar için ampullerin gün aşırı ve 7-10 adetlik kürler halinde kullanılması ve beraberinde cilt tipinize uygun devam kremlerini her gün kullanmanız önerilir. Her bir ampul 2 ML dir ve tek seferlik kullanım içindir. Dikkat Edilmesi Gerekenler: 1. Harici kullanım içindir 2. Ampulü kırarken elleri korumak için kâğıt havlu kullanılır. 3. Enjekte Edilmez. 4. Derma roller uygulamalarında direk güneş ışınlarından korunmalı ve mutlaka uygulama sonrası 30 SPF ve üstü yüksek güneş korumalı ürünler kullanılması tavsiye edilir. 5. Mümkünse derma roller uygulamasını gece yapınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Ampul
  • Hacim 1 - 15 ml
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver