Jameson Js-350 7 Double Din Mp5 Monitor Led Ekran

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jameson Js-350 7 Double Din Mp5 Monitor Led Ekran

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Marka Jameson Model JS-350 Özellik 7 Dokunmatik Ekran Açıklama Oto Teyp Bluetooth Var Park Kamerası Var USB Var AUX Var SD Kart Var

Ürün Özellikleri

  • Teyp Özellikleri Double
Geri Bildirim Ver

Jameson JS-350 7 Double Din MP5 LED Ekran Monitor

Jameson js 350 double teyp ile arabanızda eğlenceli ve konforlu bir şekilde seyahat etmeniz mümkün hâle gelir. Donanımlı bir sisteme sahip olan bu teyp ile radyodan müzik dinleyebilir veya arka kamerasını kullanarak arabanızı rahatça park edebilirsiniz. Jameson marka oldukça geniş ekranlı bu teyp, dokunmatik ekrana sahiptir. Bu sayede tüm işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bluetooth özelliği sayesinde ürüne telefonunuz ile bağlanıp aramalarınızı kontrol edebilirsiniz. Araç sürüşünü son derece kolaylaştıran cihaz, SD kart ve AUX girişlerine de sahiptir. Bu girişler sayesinde telefonunuzu ya da bilgisayarınızı cihaza bir kablo ile bağlayabilirsiniz. Hafıza kartına müzik yükleyip teybe direkt takabilirsiniz. Özellikle müzik dinlemenizi kolaylaştıran bu ürün arabada sıkça vakit geçirenler için oldukça idealdir.

  • 7 inç dokunmatik ekrana sahiptir.
  • Park kamerası mevcuttur.
  • USB ve AUX girişleri vardır.

Jameson JS 350 Double Teyp Özellikleri Nelerdir?

Jameson JS 350 Double Teyp Özellikleri Nelerdir?

Jameson js 350 double teyp oldukça donanımlı bir üründür. Araca taktığınız anda telefon aramalarınızı dokunmatik ekrandan yanıtlayabilirsiniz. Geniş ekranı sayesinde sizi kimin aradığını görebilirsiniz. Ayrıca kulaklık takmanıza da gerek yoktur; sesi direkt dışarı verir. Özellikle arabada yalnızsanız, trafiğin gürültüsünü bastırmak için sesi açıp rahatlıkla görüşmenizi yapabilirsiniz. İyi bir ses kalitesine sahip bu teyp ile müzik dinlemek son derece keyiflidir. Teybin üzerinde ileri, geri ve ana menü tuşları vardır. Ana menüden radyo, AUX, SD kart ve USB girişlerinden birini seçip müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda cihazın üzerinde sesini kapatıp açabileceğiniz düğme şeklinde bir tuş vardır. Bu cihaz aynı zamanda park kamerasına da sahiptir. Aracınızı park ederken rahatlıkla 7 inçlik ekrandan kontrol sağlayabilirsiniz. Kullanıcılar, donanımlı Jameson js 350 double teypten oldukça memnundur.

Jameson JS 350 Double Teyp Nasıl Kullanılır?

Jameson JS 350 Double Teyp Nasıl Kullanılır?

Jameson js-350 7 double din mp5 monitor led ekran gece görüş kameralı oto teyp kullanımı oldukça kolaydır. 7 inçlik ekranın yan tarafında ana menü, ileri ve geri tuşları olmak üzere üç tuş bulunur. Ana menüden AUX, SD kart, USB, bluetooth ya da radyo seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Böylece müziğinizi nereden dinlemek istediğinizi belirlersiniz. İleri-geri tuşları ile radyoda kolaylıkla kanal değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu tuşlar sayesinde parçaları değiştirebilirsiniz. Ekrana dokunamadığınız zamanlarda bu tuşların hemen altında sesi kısıp açabileceğiniz düğme şeklinde bir tuş yer alır. Bu tuş sayesinde müziğin sesini istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Gece görüş kamerası sayesinde aracınızı hem gün ışığında hem de karanlıkta rahatlıkla park edebilirsiniz. Aracı park alanına yanaştırıp geriye doğru sürmeniz kameranın devreye girmesini sağlar.

Jameson JS 350 Double Teyp Her Araca Uygun mu?

Jameson js 350 double teyp her araca uygundur. Rahat ve kolay kullanıma sahip olan bu ürün sayesinde araba kullanmak daha keyifli hâle gelir. Sahip olduğu özelliklere oranla oldukça uygun fiyatlı olan cihaz, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. Jameson js-350 7 double din mp5 monitor led ekran park kamerası, ses kalitesi ve çift yuva bağlantısı ile diğer teyplerden bir adım öndedir. Siyah çerçevesi ile her araca kolayca uyum sağlayan ürün, arabadayken arama yapmayı ve son ses müzik dinlemeyi sevenlere önerilir. Bu cihazı online alışveriş platformu Trendyol’dan güvenli bir şekilde birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ürünü sepetinize eklemeden önce kullanıcılar tarafından yapılan Jameson js-350 7 double din mp5 monitor led ekran yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece teybin donanımları hakkında daha fazla bilgi edinmiş olursunuz. Jameson js 350 double teyp ürünü siparişinizi verdikten sonra size gelen e-postadaki kargo numarası ile cihazın geliş sürecini takip edebilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız takdirde kullanıcı dostu Trendyol’un iade ve değişim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.