9
Oto Hoparlör kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Jameson Js-6917 Oval Oto Hoparlör Takımı 240rms 1400 W 6x9 Amfi Uyumlu

1.425 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.425 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.459 TL

Ürün Bilgileri

Jameson Js-6917 Oval Oto Hoparlör Takımı 240rms 1400 W 6x9 Amfi Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karabay Ticaret Satıcı Ünvanı: SEVGİ SÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7880700432
    Bu ürün Karabay Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jameson Js-6917 Oval Oto Hoparlör Takımı 240RMS 1400 W 6x9 Amfi Uyumlu Max Power: 1400W RMS Power: 240W Frequency: 65-20k Hz Sensitivity: 89dB Magnet: 20 Oz Voice Coil: 25mm Midrange and Tweeter: 58mm Myler Dome Tweeter, 2x20mm Piezo Tweeter

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Hoparlör Şekli Oval
  • Hoparlör Türü Koaksiyel
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

Jameson Amfi Uyumlu 1400 W 6x9 Oval Oto Hoparlör

Her geçen gün teknolojinin gelişmesiyle birlikte araçlarda kullanılan elektronik cihazlarda yeni özellikler aranmaya başlanır. Otomobillerin vazgeçilmezi haline gelen oto ses sistemleri de sürekli gelişerek, kalitesini ve işlevini artıran donanımlara sahip olur. Aracınızı kullanırken, yolculuğu keyifli bir hale getirmek ancak iyi ve profesyonel ses sistemleriyle mümkün olabilir. Bu nedenle son zamanlarda öne çıkan Jameson amfi uyumlu 1400 W 6x9 oval oto hoparlör kalitesiyle sizi memnun edebilir. İki adet hoparlöre sahip olan ürün, amplifikatör ile kullanılabilir. Ürünün çapı 6x9 cm olup,maksimum 1400 watt gücündedir. Jameson amfi uyumlu 1400 W 6x9 oval hoparlörün basları ve tizleri oldukça iyi olduğu için aracınızda memnuniyetle kullanabilirsiniz. İki ayrı hoparlör sayesinde, yolculuğunuz eğlenceli bir hale gelebilir.

  • Şık tasarım
  • Yüksek ses kalitesi
  • Başarılı performans

Jameson Amfi Uyumlu 1400 W 6x9 Hoparlör Özellikleri

Jameson Amfi Uyumlu 1400 W 6x9 Oval Oto Hoparlör Özellikleri

Müzik sisteminin önemli parçalarından biri olan hoparlör, otomobillerde sıklıkla tercih edilen cihazlar arasındadır. Bazen enerjik bazen de huzurlu yolculuklar yapmak isteyebilirsiniz. O günkü ruh halinize göre seçtiğiniz müziği dinlerken sesin pürüzsüz şekilde çıkması ve kalitesi oldukça önemlidir. Bu nedenle hoparlör seçimi önem arz eder. Jameson JS 6917 oval hoparlör istediğiniz özelliklere sahip olabilir. Aracınızda güvenle tercih edebileceğiniz cihaz, tam kapsamlı oluşu ile dikkat çeker. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte yenilikçi özelliklere sahiptir. Amplifikatör ile kullanım özelliğine sahip olduğu için, sesi güçlendirmeniz mümkün olur. Kaliteli ve güzel bir deneyim sunar. Otomobilin akustiğine uygun bir ses sistemi sağlayarak yolculuklarınızı keyifli bir hale getirebilir. JS-6917 rahatsız etmeyen temiz ses özelliği ile sizi mutlu edebilecek bir cihaz olarak öne çıkar. Teknolojik olmasının yanı sıra, ideal ebatlarıyla da aracınıza uyum sağlayabilir.

Avantajlarıyla Jameson Amfi Uyumlu 1400 W 6x9 Oto Hoparlör

Avantajlarıyla Jameson Amfi Uyumlu 1400 W 6x9 Oto Hoparlör

Yüksek performansıyla beklentilerinize tam olarak karşılık veren Jameson JS-6917 hoparlör, gerek yüksek ses kalitesi gerek son teknolojik özelliklere sahip olmasıyla oldukça avantajlı bir cihaz olarak tanınır. Aracınıza uyumuyla beğeninizi kısa sürede kazanacak olan ürün, uzun süre kullanım imkanı da sunduğundan oldukça avantajlı bir seçim olarak bilinir. Dayanıklılığı ve sağlamlığı nedeniyle sıklıkla tercih edilen cihazlar arasında bulunur. Jameson 1400 Watt oval hoparlör ergonomik yapısıyla kullanışlı hale gelir. Kaliteli oluşu sayesinde herhangi bir ısınma problemi yaşanmaz. Jameson amfi uyumlu 1400 W 6x9 oval oto hoparlör kullananlardan fikir alarak aracınız için tercihinizi yapabilirsiniz. Oldukça fazla avantajlara sahip olan cihaz, otomobilinizin vazgeçilmez bir donanımı haline gelebilir. Böylelikle kaliteli ve konforlu yolculuklar yapmanız mümkün olur. Sevdiğiniz müzikleri keyifle dinleyebilirsiniz. Ürün hakkında karar vermekte zorlandığınız durumlarda, Jameson JS 6917 yorumlarını incelemeniz faydalı olabilir. Bu yorumlara Jameson amfi uyumlu 1400 w 6x9 oval oto hoparlör yorum kısmından kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Uygun Jameson Amfi Uyumlu Oto Hoparlör Fiyatları

Uygun Jameson Amfi Uyumlu Oto Hoparlör Fiyatları

Araç ses sistemleri, zaman içinde değişime uğrayarak daha da teknolojik hale gelir. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve işçiliği göz önünde bulundurularak, Jameson amfi uyumlu 1400 W 6x9 oval oto hoparlör fiyatları belirlenir. Yüksek performansı ile beğeni toplayan cihaz uygun fiyatları ile oldukça ekonomiktir. Aracınız için uygun bir ses sistemi almak istediğinizde, bu model beklentilerinizi karşılayabilir. Şık tasarımı ve yenilikçi özellikleriyle oldukça dikkat çeker. Rahatsız edici ses bozukluklarından uzak olan cihaz, keyifli sürüşlerin vazgeçilmezi haline gelir. Ses sinyallerinin gücünü yükseltmek için amplifikatöre bağlanabilen model, gürültüden uzak, kulağı rahatsız etmeyen ses kalitesine sahiptir. Jameson amfi uyumlu 1400 W 6x9 oval oto hoparlör yorumlarını incelediğinizde, modelle ilgili sorularınıza yanıt bulmanız mümkün olabilir. Gelişmiş özellikleriyle eşsiz bir deneyim yaşatabilecek bu cihaza, Trendyol üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.