James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround Rgb Gaming Kulaklık

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround Rgb Gaming Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: incehesap Satıcı Ünvanı: İNCEHESAP SANAL MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0477020547500001 Vergi Kimlik Numarası: 4770205475
    Bu ürün incehesap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tipi : Mikrofonlu Kulaklık, Bağlantı Tipi : Kablolu, Kullanım Şekli : Kafa Bandı, Bağlantı Girişi : USB, Ses Çıkışı : 20Hz ~ 20 khz, Empedans : 32ohm, Hassasiyet : 112 dB, Kablo Uzunluğu : 2.2 Metre, Frekans Yanıtı : 20Hz~20Khz, Hoparlör Çapı : 50.0 mm, Garanti : 24 Ay, Açıklama : 7.1 Surround,

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
Geri Bildirim Ver

James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık Işıklı Mikrofonlu Fiyatı - Trendyol

Mikrofonlu ve kulak üstü olan birçok kulaklık, gerçekçi bir oyun deneyimi yaşamak için sık sık tercih edilir. James Donkey 712 siyah 7.1 surround RGB gaming kulaklık neodimyum 50 mm sürücüler siyah, müşterilerin beklentilerini karşılayacak birçok farklı özellik göz önünde tutularak tasarlanır. Cihaz, sahip olduğu şık tasarım ve kullanım kolaylığı sağlayan kafa bandı ile ilk bakışta dikkatleri çeker. Çoğunluğunda siyah renk kullanılarak tasarlanan üründe yeşil gibi farklı renk tonlarına da rastlanır. Şık tasarımlı bu cihazı kullanarak oyun oynarken performansınızı artırabilirsiniz. Ürün, kablolu olarak kullanılacak şekilde tasarlanır. Kullanım sırasında ürünün diğer cihaza bağlı olması gerekir. 2.2 metre uzunluğundaki kablosu sayesinde ürünü kullanırken rahat edebilirsiniz. James Donkey 712 siyah 7.1 ileri teknoloji özellikleriyle beklentilerinizi karşılayabilir.

  • Şık tasarım
  • Üstün ses kalitesi
  • Pratik kullanım

James Donkey 712 Siyah 7.1 Özellikleri

James Donkey 712 Siyah 7.1 Özellikleri

James Donkey 712 siyah 7.1 surround RGB gaming kulaklık kablolu yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Kablo içerisinde kullanılan kaliteli iletken maddeler, net ses kalitesi sunar, bu sayede ürün beklentilerinizi karşılar. Cihazın sahip olduğu mikrofon, özellikle online oyunlarda kullanıldığında performansınızı artırabilir. Online oyunlarda takım arkadaşlarıyla iletişim kurmak önemli olduğundan net bir ses kalitesi sunan James Donkey 712 sizi memnun edebilir. Ürün, kablo takıldıktan sonra kafa bandı olarak kullanılabilir. Ekstra kuruluma ihtiyaç duyulmadığından ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Kafa bandının tasarımı sizi rahat ettirecek şekilde ayarlanır. Bu sayede bilgisayar başındayken işlerinizi rahat yapabilirsiniz. James Donkey 712 siyah 7.1 surround RGB cihazının konnektör tipi USB şeklindedir. USB birçok farklı cihazla uyumlu olduğu için kullanım sırasında size büyük kolaylık sağlar.

Kullanışlı James Donkey 712 Fiyatları

Kullanışlı James Donkey 712 Fiyatları

James Donkey 712 fiyat belirlenirken cihazın sahip olduğu birçok özellik değerlendirilir. Bunlardan biri ses kalitesidir. Net ses kalitesi sayesinde oyun sırasında efektleri duyabilir, düşmanlardan korunabilir ve gerçekçi bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu mikrofonla da beğenileri toplar. Konuştuğunuzda sesinizi net ileten mikrofon, iletişim kurmanızı kolaylaştırabilir. Siz de online oyunlarda bu ürünü kullanarak kısa sürede farkı hissedebilirsiniz. James Donkey 712 siyah 7.1 surround gaming kulaklık sade fakat etkileyici siyah renkli tasarımıyla da müşterilerin beğenisini toplar. Fiyat performans dengesini iyi sağlayan bu ürüne göz atarak siz de farkı görebilirsiniz. Ses çıkışı 20 Hz - 20 KHz arasında olan ürün beklentilerinizi karşılar. 112 dB hassasiyeti ile kısık sesleri bile duymanıza olanak sağlar. Bu sayede oyun başarınızı artırabilirsiniz.

James Donkey 712 Siyah Yorumları

James Donkey 712 Siyah Yorumları

James Donkey 712 siyah 7.1 surround RGB gaming 112 dB hassasiyeti sayesinde birçok farklı sesi duymanızı sağlar. Oyun sırasında çevreden gelen farklı sesleri duymanız, performansınızı etkileyeceğinden bu oldukça önemlidir. 32 Ohm empedans değerine sahip bu ürün, ileri teknoloji ile tasarlanır. Ohm değeri cihazdan gelecek sesin ne kadar yüksek olduğunu belirlediğinden 32 Ohm empedansa sahip bu kulaklık beklentilerinizi karşılar. Ürünün hoparlör çapı ise 50.0 mm’dir. James Donkey 712 siyah 7.1 surround RGB gaming kulaklık incelemelerinde ve yorumlarda müşteriler genellikle cihazın mikrofonunun kullanım sırasındaki avantajlarına odaklanır. Aynı zamanda 20 Hz - 20 KHz frekans yanıtının etkileyici bir özellik olduğuna da vurgu yapar. James Donkey 712 siyah 7.1 surround RGB gaming kulaklık yorum ve fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.