Jacobs Gold 3ü1 Arada Yumuşak Lezzet

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
253,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
253,90 TL
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jacobs Gold 3ü1 Arada Yumuşak Lezzet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: martı e-ticaret Satıcı Ünvanı: MELİKE ATASAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0970109673
    Bu ürün martı e-ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jacobs 3ü1 arada gold kahve karışımı yumuşak lezzet(40' lı) her çekirdeği özenle seçilen kahvelerden, benzersiz karışımları sizin için hazırlıyoruz… Kahve, krema ve şekerin mükemmel birleşimini sizin için paketledik…

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 - 1000 gr
  • Form Tek Kullanımlık
  • Çeşit 3'ü 1 Arada Kahve
Geri Bildirim Ver

Jacobs Gold 3'ü 1 Arada Yumuşak Lezzet ile Her Zaman Kahve

Jacobs 3’ü 1 arada gold yumuşak lezzet 40 adetlik ürünler olarak 18 gramlık ambalajında satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilen granül kahveler krema ve şeker ile benzersiz bir kahve keyfi yaşatmayı hedeflemektedir. Jacobs Gold 3’ü 1 arada paketlerindeki her kahve özenle seçilen çekirdekler ve benzersiz krema ve şeker karışımları ile hazırlanmaktadır. Jacobs Gold kahve yumuşak tadı ve yoğun kokusu ile kahve severleri zinde tutmayı hedeflemektedir. Jacobs Gold 3’ü 1 arada yumuşak lezzet gün içinde kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olmaktadır. Jacobs 3’ü 1 arada yumuşak lezzeti en lezzetli şekilde tüketmek için kullanım önerilerini dikkate alabilirsiniz. Yumuşak lezzetin kullanım önerileri paket üzerinde belirtilmektedir. Tavsiye edilen kullanım şekli paketin açılarak bir fincana boşaltılması ve 180ml kadar sıcak su eklenerek karıştırılmasıdır.

  • Yumuşak içim
  • Dengeli bir kahve karışımı
  • Avantajlı alışveriş imkanı

Jacobs Gold 3’ü 1 Arada Yumuşak Lezzet

Jacobs gold 3’ü 1 arada kahve çekirdeklerinin özenle öğütülerek karıştırılmasıyla üretilmektedir. Jacobs 3 ü 1 arada yumuşak lezzet kullanıcılara lezzetli bir kahve deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Jacobs Gold 3’ü 1 arada kahve, krema ve şekerin uyumlu birleşiminden oluşmuş yumuşak içimli bir kahve olarak satışa sunulmaktadır. Yumuşak lezzetin içindekiler bilgisi Jacobs Gold kahve, kahve beyazlatıcısı, krema ve şeker olarak verilmektedir. Jacobs Gold yumuşak içimli kahveyi günün istediğiniz her anında kolayca hazırlayarak keyifle içebilirsiniz. Jacobs Gold 3’ü 1 arada yumuşak lezzetin besin değerleri ambalaj üzerinde belirtilmektedir. Jacobs Gold 3'ü 1 arada yumuşak lezzetin 100 gramında 394 kcal kalori bulunmaktadır. Jacobs Gold yumuşak içim 18 gramlık 1 adet kahve paketinde 71 kalori bulunmaktadır. Jacobs Gold yumuşak lezzeti kilonuza göre hesaplayarak en uygun miktarlarda tüketebilirsiniz.

Jacobs Gold 3’ü 1 Arada Yumuşak Lezzet Özellikleri

Jacobs Gold 3’ü 1 arada avantajlı paketin net miktarı g/ml 18 olarak belirtilmektedir. Saklama koşullarına uygun olarak serin ve kuru ortamda muhafaza edildiği sürece tavsiye edilen son tüketim tarihine kadar tazeliğini korumaktadır. Jacobs 3’ü 1 arada gold yumuşak lezzet kalori bakımından şekersiz ürünlere oranla daha fazladır. Ancak tavsiye edilen porsiyonlarda tüketildiği takdirde sağlığa zararı bulunmamaktadır. Jacobs 3’ü 1 arada Gold yumuşak lezzet ambalajı açılarak bir fincana dökülmelidir. Daha sonrasında içindeki kahveye kaynamış su ekleyerek tüketilmelidir. Yumuşak içimli kahvenizi iyice karıştırıp çözülmesini sağladıktan sonra tüketebilirsiniz. Birkaç dakika bekledikten sonra kahvenizi afiyetle yudumlayabilirsiniz. Hazır kahveleri suyun üzerinde dökmek lezzetini bozmaktadır. Bu nedenle önce paketi fincana boşaltmak ve daha sonrasında su ekleyip iyice karıştırmak gerekmektedir.

Jacobs Gold 3’ü 1 Arada Yumuşak Lezzet Yorumları

Jacobs Gold 3’ü 1 arada yumuşak lezzet satın alan müşteriler çoklu ambalajları, ekonomik paketleri ve diğer kampanya dönemlerini takip ederek alışveriş yaptıklarını belirtmektedir. Jacobs Gold 3’ü 1 arada yumuşak bir kahve olarak değerlendirilmektedir. Jacobs Gold 3’ü 1 arada yumuşak lezzet şeker ve kahve oranlarının dengesi nedeniyle tercih edilmektedir. Jacobs Gold 3’ü 1 arada yumuşak içimli kahve yorumları paketlerdeki şeker oranının diğer markalardan daha iyi olması ve karışımdaki tüm lezzetlerin tam kıvamında dengelendiğini belirtmektedirler. Jacobs yumuşak içimli kahve yüksek bir enerji kaynağı olarak tüketilebilmektedir. Gün içinde tüketilen birkaç porsiyon kahve ihtiyaç duyduğunuz enerji miktarını karşılayarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlamaktadır. Yumuşak içimli kahveler diğer hazır kahvelere oranla kahve severler tarafından daha fazla tercih edilmektedir. Trendyol'da yer alan Jacobs Gold 3'ü 1 arada yumuşak lezzet 8690515524898 ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.