Jacobs Cronat Gold 100 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
189,99 TL180,99 TL
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jacobs Cronat Gold 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NunaGross Satıcı Ünvanı: HATİCE GÜVENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4510187477
    Bu ürün NunaGross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jacobs Cronat Gold 100 GR

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Form Kavanoz
Geri Bildirim Ver

Jacobs Cronat Gold 100 gr

Kahveler günlük hayatınızın neredeyse her anında size eşlik eder. Arkadaşınızla çıktığınız bir yemekte, sabah uyanmak için ofiste ya da kısa molalar başta olmak üzere istediğiniz her an ulaşabileceğiniz kahvelerin farklı çeşitleri mevcuttur. Kahveye hızlı şekilde ulaşmak ne kadar önemliyse pratik hazırlanması da her şeyin hızlı şekilde yaşandığı bu günlerde önemli bir detaydır. Hızlı ve pratik hazırlanması ile Jacobs Cronat Gold 100 gr, günlük hayatınızın koşuşturmacası içerisinde 5 dk içerisinde size mükemmel bir deneyim yaşatır. Çözünebilir kahve olarak da adlandırılan ürün, bir makine yardımıyla ya da direkt olarak sıcak su ile içeceklerini hazırlamanızı kolaylaştırır. Fincanınıza ilk olarak kahveyi koyup üzerine sıcak su ekleyerek çok kısa bir sürede içeceğinizi yudumlamaya başlayabilirsiniz.

  • Doğal çekirdek içeriği
  • Kolay hazırlama imkanı
  • Yoğun kahve oranı

Jacobs Cronat Gold 100 gr ile Mükemmel Kahve Saatleri

Jacobs Cronat Gold 100 gr ile Mükemmel Kahve Saatleri

Tarihi geçmiş yüzyıllara dayanan kahve; sade, sütlü ve aromalı yapılabilir. Kahvenizi hazırladıktan sonra süt tozu ya da krema gibi tatlandırıcılar ekleyerek farklı tatlar deneyebilirsiniz. Doğal çekirdeklerden üretilen Jacobs Cronat Gold kahve 100 gr, yoğun kahve oranı ile bir kaşık eklenmesi durumunda dahi istediğiniz tadı elde etmenizi sağlar. Evde geçirdiğiniz zamanlarda bol bol kahve tüketimi yapabilirsiniz. Jacobs kahveyi, farklı tariflerle deneyerek aromalı içecekler hazırlayabilirsiniz. Sabah erken uyandığınızda kendinize gelmeniz zaman alıyorsa granül kahve yardımıyla kısa süre içinde enerjinizi toplayabilirsiniz. Kahvenin metabolizmayı hızlandırma, zinde hissettirme gibi etkileri olduğu bilinir. Her gün yeterli miktarda kahve tüketimi sağlığınız için olumlu sonuçlar yaratır. Doğal çekirdek ve yöntemler ile üretilen ürün, iş yerinde ve evde kahveye hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Sağlıklı ve doğal içecekler hazırlamak için ürünü tercih edebilirsiniz.

Memnuniyet İçeren Jacobs Cronat Gold 100 gr Yorumları

Memnuniyet İçeren Jacobs Cronat Gold 100 gr Yorumları

Kahveler hem yaz hem de kış aylarının vazgeçilmez içeceklerinden biridir. Ürün, sıcak kahve yapımında kullanıldığı gibi soğuk kahve yapımında da kullanılabilir. Soğuk içecekler hazırlamak için istediğiniz miktarda buz eklemeniz yeterli olur. Şekerli ya da şekersiz içecekler yapmanızı kolaylaştıran ürün, birkaç adım da değişik lezzetler elde etmenizi sağlar. Makine yardımı ile hazırlayabileceğiniz içeceklerinizi kısa işlemler sonucunda elinizle de yapabilirsiniz. Doğal çekirdeklerden elde edilen ürün, çözünebilir özelliğine sahiptir. Yani sıcak su ve bir kaşık yardımı ile birkaç dakika içinde içeceğinizi hazırlayabilirsiniz. Jacobs Cronat Gold 100 gr yorum ve kullananların deneyimlerinden ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ürün sayesinde farklı tarifler ile çeşitli içecekler hazırlayabilir ve soğuk havalarda içinizi ısıtabilirsiniz. Jacobs Cronat Gold 100 gr kullananlar, arkadaşları ile birlikte farklı içecekler hazırlayabilirler.

Her Bütçeye Uygun Jacobs Cronat Gold 100 gr Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Jacobs Cronat Gold 100 gr Fiyatı

Kahve kültürü, Türk kahvesi özelinde Osmanlı imparatorluğuna kadar uzanır. Bu ürün, başta Türkiye olmak üzere Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa’da oldukça popüler bir konumdadır. Batı dünyasında yayılan ve o bölgelerde ciddi anlamda ilgi gören Espresso ve Americano da bu ürün sayesinde popüler hale gelir. Geçmişten bugüne insan hayatında olan kahve, farklı formlarda karşınıza çıkar. Granül form, kolay hazırlanabilme özelliğinden dolayı günümüzde oldukça fazla tercih edilir. Filtre kahve çeşitleri, granül kahvelerin son teknolojik özelliklerden yararlanılarak üretilen cihazlarda çekilerek elde edilen içeceklerdir. Jacobs Cronat Gold 100 gr fiyatı, ürün içeriğine ve ambalajına göre belirlenir. Parlak ve dikkat çeken ambalajı sayesinde özellikle Avrupa’da olmak üzere tüm dünya genelinde yaygın bir hale gelir. Trendyol üzerinden Jacobs Cronat Gold 100 gr satın alarak farklı içecekler hazırlayabilir ve dünya lezzetlerini deneyebilirsiniz.