Jack Wolfskin Mobile Bank Unisex Cüzdan 8006781

960,30 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
999,90 TL
979,99 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
1.329,99 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
1.329,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jack Wolfskin Mobile Bank Unisex Cüzdan 8006781

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sarıyıldız Spor Satıcı Ünvanı: SARIYILDIZ AYAKKABICILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0751001140300013 Vergi Kimlik Numarası: 7510011403
    Bu ürün Sarıyıldız Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jack Wolfskin Mobile Bank Unisex Cüzdan MOBİL BANK Unisex Cüzdan, taşınabilirlik ve pratiklik sunan şık bir aksesuardır. Banknotlarınızı, madeni paralarınızı ve kartlarınızı kolayca düzenleyebilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Hızlı bir şekilde değişiklik yapabilmeniz için geniş bir Velcro kesesi bulunur. Bu katlanabilir cüzdan, güvenli bir fermuarlı kapanma mekanizmasıyla donatılmıştır. Ayrıca, çevre dostu olması için PFC içermez. MOBİL BANK cüzdan' ın ölçüleri 9 x 13 cm'dir ve açıldığında 27 x 13 cm'ye kadar genişleyebilir. Hafif tasarımı sayesinde herhangi bir yük oluşturmaz ve günlük kullanım için idealdir. Cüzdanın içinde üç adet kredi kartı bölmesi, üç adet saklama bölmesi, büyük banknot bölmesi, fermuarlı bölme ve cırt cırtlı bozuk para kesesi gibi pratik düzenleyici bölmeler bulunur. Bu sayede eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklayabilir ve hızlıca bulabilirsiniz. MOBİL BANK Unisex Cüzdan, dayanıklı ve esnek ARMATECH PLUS 600D kumaş kullanılarak üretilmiştir. Bu kumaş, uzun ömürlü kullanım sağlar ve cüzdanınızı korur. Gozdespor.com'da MOBİL BANK Unisex Cüzdan'ı keşfedin ve günlük hayatta pratiklik ve şıklığı bir araya getirin. Taşınabilir tasarımı ve işlevsel bölmeleri ile her zaman düzenli olmanızı sağlar. Şimdi sipariş verin ve stilinize pratik bir dokunuş katın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Yatay
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver