4
Bebek Diş Fırçası kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Jack N'Jill Silikon 2'li Parmak Fırça

269 TL
(134,50 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
277,38 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jack N'Jill Silikon 2'li Parmak Fırça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mamanevar Satıcı Ünvanı: KAKULE ANNE VE BEBEK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0489101790700001 Vergi Kimlik Numarası: 4891017907
    Bu ürün Mamanevar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal yapısı ile bebeğinizin ağız bakımının başlangıcında tercih edebileceğiniz bir üründür
  • Hem fırça hem de diş kaşıyıcı olarak kullanabileceğiniz çift taraflı yapıya sahip bir üründür
  • Kullanım Şekli: Bebeğinizin diş çıkarma dönemlerinde kaşıyıcı olarak tercih edebilirsiniz ya da diş macunu ile dişlerini fırçalamaya yardımcı olabilirsiniz
  • İçerik: BPA ve Toksik madde içermez
  • %100 tıbbi silikon maddeden üretilmiştir tercihen buzdolabında soğutup Jack N Jill diş jeli ile damak kısımlarını rahatlatabilirsiniz. Silikon Parmak Fırçası Aşama 1 - 2 Kutulu Paket %100 tıbbi/gıda sınıfı silikondan yapılmış bu ürün, 6 aydan itibaren iyi ağız hijyenine yönelik basit ve etkili bir başlangıç için tasarlanmıştır. Kullanımı kolay, diş etlerine karşı nazik, toksik olmayan ve BPA içermeyen Silikon Parmak Fırçamız, Jack N' Jill Doğal Diş Macunu ile kullanıma uygundur ve seyahat için uygundur. Bu aynı zamanda Diş ve Sakız Mendillerimizle birlikte kullanıldığında da mükemmel bir seçimdir! Aşama 1 yakl. 6 - 12 ay. Çift Taraflı: Bebeğin dişlerini nazikçe temizlemek için 'fırça' tarafını kullanın. Diş etlerine masaj yapmak için 'gamze' tarafını kullanın - diş çıkarma diş etleri için harika. İpucu: Jack N' Jill Silikon Parmak Fırçanızın her zaman temiz olduğundan emin olun. Sıcak sabunlu su ile yıkayınız. Sterilize etmek güvenlidir. Temiz bir kapta saklayın. Tabii ki sadece bir yetişkin tarafından bebek/çocuklar üzerinde kullanılmalıdır. Bu bir emzik veya diş çıkarma cihazı değildir. Çiğnemek için değil! Yırtılmış/hasarlıysa hemen atın. Ambalaj tamamen biyolojik olarak parçalanabilir. Plastik içermeyen %100 tıbbi/gıda sınıfı silikon. Ambalaj bile biyolojik olarak parçalanabilir ve plastik ve çevre dostudur BPA ve PVC İçermez. Jack N'Jill ürünleri Türkiye distrbütörü tarafından ithal edilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Jack N'Jill 2'li Silikon Parmak Fırça

Jack N'Jill silikon 2'li parmak fırça, her annenin satın alması gereken, son derece faydalı bir üründür. İkili paket hâlinde satılması ürünün en önemli avantajlarından biridir. Bu fırçalar, öncelikle emzirme sürecinde bebeklerin ağzını temizleme konusunda etkilidir. Diş çıkarma sürecinde de kullanılabilen fırçalar, büyüyen bebeklerin diş fırçasına alışma sürecine de olumlu katkılar yapar. Annelerin parmaklarına takmak suretiyle kullanabildiği Jack N'Jill silikon parmak fırça, bebeklerin ağzına sığabilecek boyutlarda imal edilmiştir. Bebeklerin ağzında rahatça hareket ettirilebilir ve ürününden maksimum verim alınabilir. Üretim malzemesi itibariyle son derece güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Jack N'Jill silikon parmak fırça, her anne tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

  • %100 tıbbi silikon maddeden üretilmiştir.
  • BPA ve Toksik madde içermez.
  • Hem diş kaşıyıcı hem de diş fırçası olarak kullanılabilir.

Silikon 2'li Parmak Fırçanın Genel Özellikleri Nelerdir?

Silikon 2’li Parmak Fırça

Jack N'Jill silikon parmak fırça, doğal bir yapıya sahip olduğu için güvenli bir şekilde kullanılabilir. Bebeklerde ağız bakımı için son derece verimli bir başlangıç aksesuarıdır. Bir pakette iki adet olduğu için fiyat konusunda da avantaj sağlar ve uzun süre kullanılabilir. Özel olarak dizayn edilen bu fırçalar, çift taraflı oldukları için dikkat çekerler. Hem diş kaşıyıcısı hem de diş fırçası olarak kullanılabilir. Çok yönlü bir kullanıma olanak tanıyan Jack N'Jill silikon parmak fırçanın üretim malzemesi, son derece hassas bir şekilde seçilmiştir. %100 tıbbi silikon malzeme kullanılarak imal edilen bu ürün, bebek sağlığını tehlikeye atmaz. Ürünün bileşenleri arasında BPA ve toksik maddeler yoktur. Doğal yapısı ile her bebek için kullanışlıdır. Minimal boyutları sayesinde kolay kullanılır ve bebeklerin ağzını rahatsız etmez.

Silikon 2'li Parmak Fırça Ne İçin Kullanılır?

Silikon 2’li Parmak Fırça 2

Jack N Jill silikon parmak fırçası, doktorlar tarafından da sıklıkla önerildiği için pek çok farklı amaç için kullanılabilir. Özel bir tasarımı olduğu için bu model, daha farklı amaçlarla da kullanılabilmektedir. Ürünün ilk işlevi, fırça kısmının kullanılması ile ilgilidir. Bu fırça, dişleri yeni çıkmış bir bebeğin ağız, diş ve damak temizliği için kullanılabilir. Bebekler için üretilmiş diş macunları ile birlikte kullanmak ise her zaman daha verimli sonuçlar doğurur. Jack N'Jill silikon parmak fırçanın bir diğer kullanımı da dişlerini henüz yeni çıkaran bebeklere yöneliktir. Fırçalı kısmının yanında kaşıyıcı kısmı da vardır. Bu kaşıyıcı kısım, diş çıkarma sürecinde damakları kaşınan bebeklerin, kaşıma ihtiyaçlarını sağlıksız oyuncaklar yerine sağlıklı bir materyal ile karşılamalarına olanak tanır. Ayrıca ebeveynler tarafından, bebeklerin damaklarına masaj yapmak için de kullanışlıdır.

Silikon 2'li Parmak Fırça Kaliteli midir?

Silikon 2’li Parmak Fırça 2

Jack N'Jill markası tarafından son derece hassas bir şekilde üretilen silikon parmak fırça, bebek sağlığını ön planda tutan bir üründür. Ürünün kullanıcılara ve özellikle annelere güven vermesinin sebebi ise kalite standartlarının yüksek olmasıdır. Markadan kaynaklanan bu kalite, ürünün üretim malzemelerinde ve fiziksel yapısında da net bir şekilde görülebilmektedir. Ayrıca kolay temizlenebilecek bir şekilde üretilmiş olup her zaman hijyenik kalmaktadır. Kullanıcıların kalite konusundaki görüşlerine Jack N'Jill silikon 2'li parmak fırça yorumları incelenerek de ulaşılabilir. Trendyol üzerinden yorum yapan kullanıcıların büyük çoğunluğu, bu ürünün kalitesinden memnun kaldığını bildirmektedir. Ayrıca kullanışlı ve faydalı olduğu hakkında da yorumlar görebilmek mümkündür. Bunların dışında ürünün fiyat konusunda avantaj sağladığı da kullanıcılar tarafından yazılan yorumlardan anlaşılabilmektedir. Dolayısıyla bu ürün, her ebeveyn tarafından gönül rahatlığıyla satın alınabilir ve bebeklerin ağız bakım sürecinin başlangıcında pratik bir şekilde kullanılabilir.