Jack N'Jill Diş Fırçası Macun Seti Dino Ahududu Set

480 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jack N'Jill Diş Fırçası Macun Seti Dino Ahududu Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natura Keratin Satıcı Ünvanı: FUER KOZMETİK BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0595008036900016 Vergi Kimlik Numarası: 5950080369
    Bu ürün Natura Keratin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adet jack n'jill dino doğal diş fırçası 1 adet ahududu aromalı doğal diş macunu jack n'jill diş fırçası özellikleri: Jack n'jill çocuk diş fırçaları gövdesi tamamen mısır koçanından titizlikle imal edilmektedir. Doğada tamamen çözünür yapısıyla insana ve çevreye saygılıdır. Yuvarlak formdaki pamuksu yumuşaklığa sahip fırça kılları narin diş etleri ve kırılgan bebek diş minesi için çok güvenlidir. Fırça sapı dizaynı özel tasarlanarak çocukların eline tam oturacak şekilde ergonomik olarak tasarlanmıştır. Jack n'jill diş macunu özelikleri: Usda sertifikalı organik sertifikasına sahiptir. Yutulmasında hiçbir sakınca bulunmayan eşsiz doğal formül. Çocuklar için eğlenceli tatlar. Diş etleri rahatlatıcı organik bitki özleri. Florür içermez. Şeker ve renklendirici madde içermez. Sls ve koruyucu madde içermez. Emniyetli, kolay açılır kapak neden jack'n'jill? 1993’ten bu yana toksik ürünlerin insan hayatından çıkarılması için mücadele eden amerika merkezli çevresel çalışma grubu - Enviromental working group (ewg),bünyesinde oluşturduğu skin deep* projesinde jack and jill kids ürünlerini güvenli ve etkin ürünler kapsamında birinci seçmiştir. Skin deep projesi, ewg tarafından yapılan, 41 binden fazla kozmetik ürünün toksisitesini ve uygunluğunu inceleyen bir bilgi bankası projesidir. Çocukların güvenle kullanabilecekleri kimyasal hiç bir zararlı madde içermeyen 5 çeşit meyve aroması seçeneği ile çocukların ağız ve diş sağlığı artık güvende.
Geri Bildirim Ver