Jack & Jones Jack Jones In Tone 5 Li Paket Erkek Boxer

899,90 TL
(179,98 TL / adet)
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 2XL
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %7 İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
1.049,99 TL

Ürün Bilgileri

Jack & Jones Jack Jones In Tone 5 Li Paket Erkek Boxer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VARLIK Satıcı Ünvanı: ÖMER FARUK VARLIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9230256763
    Bu ürün VARLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JACTONE IN TONE TRUNKS 5 PAKET NOOS 12176266 JACK & JONES tarafından uçmayan basic 3'lü sandıklar - Uzun süreli ve rahat esneme için dokuma elastik bel bandı - Baskılı bakım etiketi KALITE TANIMI Cinsiyet: Erkek İmalat: Yuvarlak Örgü Üretim Detayı: Süprem Stil Türü: BAGAJ Kumaş Adı: JJ-AC-ES1 Kompozisyon:% 95 Pamuk,% 5 Elastan Yoğunluk: CPI: 43 WPI: 64 Ölçü: 28 Ağırlık: 180 İplik Sınıfı: İnç Başına 40s Büküm: 24 Fiber Uzunluk: 29 mm Kumaşlar Yorumlar: Kemer: JJ-AC-ES2 SÜRDÜRÜLEBILIR SEÇIM Better Cotton Initiative'in gururlu bir üyesiyiz. Bizden pamuklu ürünler satın alarak, daha sürdürülebilir pamuk tarımını destekliyorsunuz. Better Cotton, bir Kütle Dengesi sistemi aracılığıyla elde edilir. Ayrıntılar için http://bettercotton.org/learnmore bakın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Kumaş Tipi Kumaş
Geri Bildirim Ver