Jabra Elite 3 Navy Kulakiçi Bluetooth Kulaklık

1.799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL

Ürün Bilgileri

Jabra Elite 3 Navy Kulakiçi Bluetooth Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • jabra elite 3 navy kulakiçi bluetooth kulaklıklar

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Lacivert
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.2
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Jabra Elite 3 Uyumlu Navy Kulakiçi Bluetooth Kulaklıklar

Günlük hayatta herkes etrafında bir sese ihtiyaç duyar. Bu bir insan, hayvan ya da müzik sesi olabilir. Ses, insanoğlunun ruhunu dinginleştirir. Gelişen teknoloji bizi sadece etrafımızdakileri değil, istediğimiz her sesi duyma imkanı sağlar. Jabra Elite 3 Navy ise bu deneyimi mükemmelleştirir. İstediğiniz atmosferi yaratma arzusunda size yardımcı olur. Bu modelle dilerseniz dış mekanda koşunuzu motive olmuş bir şekilde tamamlayabilir ya da sakin bir yürüyüşü maceraya dönüştürebilirsiniz. Ne yapmak istediğiniz sizin hayal gücünüze kalır. Üstelik kablosuz özelliği sayesinde kablo derdinden kurtulursunuz. Duyduğunuz şey sadece bir ses olmanın ötesine geçerek fantastik bir dünyanın kapılarını aralar. Kulaklıkta bulunan kontrol tuşları ile müziğinizi ya da görüşmenizi kontrol edebilirsiniz

  • Suya ve tere dayanıklı tasarım
  • Kablosuz güçlü bağlantı
  • Estetik ve şık görünüm

Harika Bir Ses Deneyimi Avcunuzun İçinde

Harika Bir Ses Deneyimi Avcunuzun İçinde

Kulağın içini kaplayan süngerleri dinamik bir dinleme keyfi sunar. Kaliteli dış katmanı kulağa zarar vermez ve hafifliği ile sizi yormaz. Kulağınıza taktığınız andan itibaren müzikal bir şölen sizi karşılar. Bluetooth 5.2 teknolojisiyle donatılmış Jabra Elite 3 bütün cihazlarınıza kolaylıkla erişim sağlar. Cihazınızın dinleme performansını artırır. Kısa süreli şarj ile uzun süre dinleme keyfi sunar ve size mükemmel bir müzik deneyimi sunar. Bu sayede uzun süren görüşmeler ve müzik dinleme keyifli hale gelir. Güçlü hoparlörleri ile sesten taviz vermez. Zengin ve tok seslere sahip olan bu model siz anı yaşarken, hayata bakış açınızı değiştirir. Suya ve tere karşı geliştirilmiş yapısı ile yağmurlu havalarda bile kullanma olanağı sunar. Tozlu havalarda kulaklık için sorun değildir. Her mevsim, kaliteli bir dinleme deneyimi size sunar. Tasarımının verdiği rahatlık ile aktivitelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Jabra Elite 3 Navy Özellikleri ve Kullanımı

Jabra Elite 3 Navy Özellikleri ve Kullanımı

Kulaklığın etrafındaki fiziksel tuşlar, hareket ederken modunuzu değiştirmenize yardım eder. Görüşme sırasında veya müzik dinlerken kontrol sizdedir. Kulağın içinde tam hakimiyet sağlaması önemli bir avantajdır. Süngerleri sayesinde dışarıdan gelen rahatsız edici sesleri engeller. Gürültü sizin için sadece fısıltı olarak kalır. Dış ya da iç mekanda dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Zorlu hava koşullarına dayanıklı olarak tasarlanmıştır. Suya, tere veya toz müzik dinleme zevkinize engel olmaktan çıkar. Jabra Elite 3 Navy fiyatı performansına göre belirlenir. Kulaklıklar sade ve estetik tasarımı ile kulağınıza uyum sağlar. Konuşmalarınızda sesinizi doğru iletmesi için donatılmış güçlü mikrofonlar mükemmel bir iletişim olanağı sunar. Bu sayede kendi tarzınızı yansıtmanıza imkan sunar. Kablosuz olması birçok güzelliği beraberinde getirir. Kablo kırılması, kopması veya bir yere takılma korkusu ortadan kalkar. Tamamen özgür olursunuz.

Bütçe Dostu Jabra Elite 3 Navy Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Jabra Elite 3 Navy Fiyatı ve Yorumları

Kulak içi kulaklığın kalitesi müşteriye tam performans sağlar. Uzun süreli pil ömrü ile ara vermeden müziğinizi dinleyebilirsiniz. Olağanüstü ses performansı ile kulaklarınıza inanamayabilirsiniz. Jabra Elite 3 Navy yorumları ile adından söz ettirir. Kendisi küçük, marifetleri büyüktür. Konuşmalarınızı net bir şekilde iletilmesini sağlayan mikrofonlarla söyledikleriniz tam olarak aktarılır. Bu model sizin ihtiyaçlarınıza göre hareket eder. Bluetooth 5.2 teknolojili cihazlarınız ile sorunsuz bir bağlantı tecrübesi elde edersiniz. Gürültüyü engelleyen tasarımı size kesintisiz bir dinleme deneyimi sunar. Oldukça pratik bir yapıdadır. Cep boyutundaki taşıma aparatı ile nerede olursanız olun, avucunuzun içindedir. Kulaklıkta bulunan tuşlar sayesinde kontrol sizdedir. Sağlam yapısı ile yağmurlu havalarda veya koşu sırasında müzik keyfiniz yarıda kesilmez. Görüşmelerinize istediğiniz yerden devam edebilirsiniz. Siz de bu harika modeli Trendyol’da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.