Jabra 25E Elite Bluetooth Kulakiçi Kulaklık

599,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jabra 25E Elite Bluetooth Kulakiçi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendSpeed34 Satıcı Ünvanı: CEM KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3177184573600001 Vergi Kimlik Numarası: 5780827836
    Bu ürün TrendSpeed34 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth kulaklık kulak içi uzun saatler kullanımda rahatsız etmeyen ve ağırlık oluşturmayan yapısıyla dikkat çeker. Kulaklık tam şarj kapasitesiyle 18 saate varan kullanım süresine sahiptir.
  • Kablolu kulak içi kulaklık gün boyu aktif kulaklık kullanımına sahip olan kişiler için idealdir. Hem müzik dinleme süresi hem de konuşma süresiyle ideal performansı sunar.
  • Jabra 25E Elite tek tuşla sesli kontrol fırsatı sayesinde kullanım kolaylığına sahiptir.
  • Wireless kulak içi kulaklık kablo karmaşasını engelleyen yapısı ve ergonomik tasarımı sayesinde dikkat çeker. Kulaklığın boyun saran yapısı düşmeyi engeller.
  • Jabra Elite 25E Bluetooth kulaklık üzerindeki tek tuşla dijital asistana bağlanmak ve bu sayede işleri hızlıca halletmek mümkündür. Genel kullanım alanı spor ve egzersizlerdir.
  • Jabra Elite 25E kulaklık manyetik kablo tasarımıyla hem şık hem de konforlu ve yüksek ses deneyimi sunan yapıdadır.
  • Siyah kulak içi kulaklık 1.1 ve üzerindeki tüm Bluetooth sürümleriyle eşleşir. Böylece birçok telefon, tablet ve bilgisayarla eşleşmesi mümkündür.
  • Silikonlu kulak içi kulaklık, takılı olduğunda kulak içini rahatsız etmez. 48 gramlık ağırlığı sayesinde kullanım sırasında kolaylık sağlar.
  • Jabra Elite 25E v1 0.0 2 saatlik şarj süresi sonucunda bataryası tam kapasite dolar. Böylece 2 saatlik şarjla 18 saate varan kullanım imkanı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Bluetooth
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 2
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Jabra 25E Elite Bluetooth Kulakiçi Kulaklık

Son dönemin popüler elektronik ürünlerinden biri olan Jabra 25e elite kulaklıklar ergonomik tasarımları ve kullanışlı özellikleriyle ön plana çıkar. Telefon, bilgisayar ya da farklı teknolojik cihazları kullanan herkesin tercihi olan kulaklık modeli siyah rengi ve kablosuz oluşuyla da dikkat çeker. Eğer kulaklık kullanırken kabloların karışmasından şikayet ederseniz bluetooth bağlantısına sahip olan modellere göz atabilirsiniz. Jabra elite kulaklık özellikle gün boyu aktif bir şekilde telefonda konuşan kişiler için özel olarak üretilir. Gelişmiş mikrofon sistemi sayesinde çağrılarınızı sorunsuz bir şekilde cevaplamanızı sağlar. Ayrıca müzik dinleme keyfinizi de ikiye katlayacak yüksek ses kalitesine sahiptir. Sevdiğiniz şarkıları bluetooth bağlantısı kullanarak dilediğiniz her yerde dinleyebilirsiniz.

  • Yağmur ve rüzgar gibi sert hava şartlarına dayanıklı
  • 18 saatlik konuşma süresi
  • Tek tuşla sesli kontrol imkanı

Gelişmiş Özellikleri ile Jabra 25E Elite Bluetooth Kulaklık

Gelişmiş Özellikleri ile Jabra 25E Elite Bluetooth Kulaklık

Gelişmiş özelliklere sahip olan Jabra elite 25e kulaklık kulakiçi tasarımı sayesinde oldukça konforlu bir kullanıma sahiptir. Bluetooth bağlantısıyla çalışabildiği için de kablo karmaşası ile uğraşmayı engeller. Ergonomik tasarımı ve gelişmiş özellikleri sayesinde sınıfında ilk sıralarda yer alır. Özellikle yağmura ve rüzgara karşı dayanıklı olması dış ortama karşı korunaklı olmasını sağlar. Rüzgarlı bir havada telefonda konuşurken tümleşik koruma özelliği sayesinde rüzgar sesinin karşı tarafa gitmesini engeller. Bu sayede çevredeki seslerin telefon görüşmenizi etkilemesini engelleyebilirsiniz. Jabra elite Bluetooth kulaklik 25e 10 mm’lik hoparlörü ve 18 saatlik konuşma kapasitesiyle kalitesini ortaya koyar. Ayrıca yüksek ses kalitesi sayesinde her ortamda müzik dinleme deneyiminizi ikiye katlar. İster evde ister işte isterseniz de sporda olun konforlu bir ses kalitesi deneyimi yaşayabilirsiniz. Ergonomik tasarımlı ve kullanışlı Jabra kulaklık modelleri ile her yerde müzik dinleyebilirsiniz.

Ergonomik Tasarımlı Jabra 25e Kulaklık

Ergonomik Tasarımlı Jabra 25e Kulaklık

Tasarımıyla ön plana çıkan Jabra 25e Elite Bluetooth kulakiçi kulaklık özellikle pratik oluşuyla da dikkat çeker. Sadece tek tuşla dijital asistana bağlanabilir ya da sesli kontrol imkanından yararlanabilirsiniz. Ayrıca Siri ve Google Now gibi farklı uygulamalara da kolaylıkla bağlanabilirsiniz. Kolay kullanımı sayesinde spor ya da is esnasında vakit kaybı yaşamanızı engeller. Manyetik kablo tasarımı ise her an her yerde konforlu bir şekilde yüksek ses kalitesinden yararlanabilmenizi sağlar. Gün boyu rahatlıkla arama yapabilmenizi ve müzik dinleyebilmenizi sağlayan ürün batarya ömrüyle de ön plana çıkar. EarGel tasarımı sayesinde kulaklarınızın rahatsız olmasını engeller ve müzik dinleme keyfinizin artmasını sağlar. Jabra elite 25e Bluetooth kulak içi kulaklık özellikleri sesli kontrol düğmesine basılarak aktif hale getirebilir. Ayrıca 1.1 ve üstü bluetooth destekli tüm cihazlara kolaylıkla bağlanabilir.

Jabra 25e Kulakiçi Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Jabra 25e Kulakiçi Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Kalitesiyle ön plana çıkan Jabra elite 25e bluetooth kulak içi kulaklık fiyatları konforuna, kullanım kolaylığına, Bluetooth eşleşme listesine, batarya ömrüne, ses kalitesine ve diğer genel özelliklerine göre belirlenir. 48 gram ağırlığındaki ürün 2 saat içerisinde tam şarj olur ve 18 saat boyunca kesintisiz kullanım imkanı sunar. Kablosuz kulaklık teknolojisinin gelişmiş tüm özelliklerini içeren Jabra 25e IP54 sertifikasına da sahiptir. Yani cihazı suda dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her ortama uyum sağlayabilen ürün arama ve müzik deneyimini aynı anda yaşamanızı sağlar. Fiyatlandırmada etkili olan bir diğer unsur ses kalitesidir. 20 Hz- 20 kHz hoparlör bant genişliğine sahip olan Jabra 25e tiz ve bas sesleri dahi yüksek kalitede duyabilmenizi sağlar. Jabra 25e elite Bluetooth kulakiçi kulaklık yorum ve fiyat bilgisi alıp ürünü güvenle satın alabilirsiniz.