izmir bomba Orijinal Izmir Bombası 12'li Kutu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

izmir bomba Orijinal Izmir Bombası 12'li Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜNÜMÜZDE 1. SINIF ÇİKOLATA KULLANILMIŞTIR. İÇİNDEKİ ENFES AKIŞKAN ÇİKOLATA KREMASI İLE AKILLARI BAŞTAN ALAN BİR ÜRÜN. ÜRÜNLERİMİZDE KORUYUCU MADDE YOKTUR. HİJYENİK KOŞULLARDA ÜRETİM YAPILMAKTADIR. ÜRÜNÜMÜZ KENDİ ÜRETİMİMİZDİR. ÜRÜNÜN BEKLEME SÜRESİ 1 HAFTADIR. ISITARAK YENMESİ TAVSİYE EDİLİR. KUTU İÇERİĞİ 12 ADET OLUP TANESİ 65 GRAM'DIR.
Geri Bildirim Ver

İzmir Bomba Orijinal İzmir Bombası 12'li Kutu

Yoğun çikolata lezzeti ile İzmir bombası, dış kısmı çıtır hamur ve içi prolin dolgulu İzmir’e özgü bir tatlı kurabiyedir. Çikolatası sayesinde bu tatlı kısa sürede herkesin beğenisini kazanır. Özellikle çikolata seven kişilerin favorisidir. Zamanla Türkiye ve hatta dünyada büyük ilgi gören bu tatlıya erişmek için İzmir’e gitmenize gerek kalmaz. İzmir Bomba orijinal İzmir bombası 12’li kutu sayesinde dilediğiniz yerde nefis kurabiyeyi yiyebilirsiniz. Tatlının isminden de anlaşılacağı üzere çikolataya tam anlamıyla doyacağınız bir üründür. Bu ürün, akışkan krema dolgusu ile eşsiz bir çikolata deneyimi yaşatır. Ürünün içeriğinde 12 adet bulunur. Üründe herhangi bir katkı maddesi yoktur. Bir hafta içerisinde tüketilmesi gerekir. Siz de gönül rahatlığıyla bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Hijyenik koşullarda üretim
  • 12 adet
  • Eşsiz çikolata lezzeti

Enfes İzmir Bomba Orijinal İzmir Bombası 12'li Kutu

Enfes İzmir Bomba Orijinal İzmir Bombası 12'li Kutu

Her yaştaki kişinin severek tükettiği çikolata, mutluluk hormonu salgılanmasına yardımcı olur. Herkes tarafından sıkça tercih edilen ve enerji veren çikolatayı dozunda tüketerek sağlığınızı koruyabilirsiniz. Çikolatanın farklı bir versiyonu olan ve eşsiz çıtır hamur ile bütünleşmiş İzmir bombası sayesinde siz de dilediğiniz her an mutlu hissedebilirsiniz. İzmir Bomba orijinal İzmir bombası 12’li kutu kullananlar, birinci sınıf çikolatası, hijyenik ortamda üretimi ve koruyucu hiçbir madde içermemesinden dolayı bu lezzetten oldukça memnun kalır. Herhangi bir katkı maddesi olmadan hazırlanan bu ürün, 12’li olarak satışa sunulur. Taze bir şekilde tüketmek için 1 hafta içinde bitirilmesi tavsiye edilir. Özellikle sevdikleriniz veya misafirleriniz için ikram masanızda yer verebileceğiniz nefis bir üründür. Bu ürünün ısıtılarak tüketilmesi önerilir. Siz de bu lezzeti güvenle satın alarak dilediğiniz zaman yiyebilirsiniz.

İzmir Bomba Orijinal İzmir Bombası 12'li Kutu Yorumları

İzmir Bomba Orijinal İzmir Bombası 12'li Kutu Yorumları

Kaliteli yiyeceklerle beslenmek insan sağlığı için çok önemlidir. Bu sayede hem sağlığınızı koruyabilir hem de kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Özellikle tatlı türündeki besinlerin dozunda tüketilmesi ve katkı maddesi içermemesi mühimdir. Lezzeti ile sevilen İzmir Bomba orijinal İzmir bombası 12’li kutu yorum ve değerlendirmeleri bölümünde müşteriler ürünün koruyucu madde içermesinden memnun kaldıklarını belirtir. Müşteriler enfes ve akışkan yapıdaki krema dolgusunu beğendiklerini ifade eder. Siz de bu ürünü satın alarak İzmir’e gitmenize gerek kalmadan merak ettiğiniz İzmir bombasını tüketme imkanını bulabilirsiniz. Bir hafta içerisinde tüketilmesi gereken bu ürün hijyenik koşullarda üretimi gerçekleştirilir. Isıtarak tüketilmesi sayesinde eşsiz çikolata kremasını hissedebilirsiniz. Her anlamda avantajlarla dolu bu ürün ile tatlı ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Siz de bu eşsiz tadı uygun fiyatlarla satın alarak deneyebilirsiniz.

Uygun İzmir Bomba Orijinal İzmir Bombası 12'li Kutu Fiyatı

Uygun İzmir Bomba Orijinal İzmir Bombası 12'li Kutu Fiyatı

İzmir Bomba orijinal İzmir bombası 12’li kutu fiyat aralığı, özellikleri, üretiminde kullanılan malzemelerin niteliği ve koruyucu katkı maddesi kullanılmamasına göre belirlenir. Orijinal İzmir bombası lezzetini siz de tadabilir veya misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Sağlık koşullarına dikkat edilerek üretimi gerçekleştirilen bu ürün sayesinde sağlığınızı tehdit edecek herhangi bir durum oluşması önlenir. Aynı zamanda pek çok kişinin beğenerek tükettiği bu ürün için İzmir’e gidilmesine gerek kalmaz. Müşterilerin İzmir Bomba orijinal İzmir bombası 12’li kutu satın almasındaki etken, özlem duydukları tada hızlı bir erişim sağlıyor olmalarıdır. Ürünün bir hafta bekleme süresi bulunmakla birlikte günün her vaktinde rahatlıkla tüketilebilir. Kutu içerisinde 12 adet İzmir bombası bulunur. Toplam ağırlığı ise 65 gramdır. Ürünün ısıtılarak servis edilmesi ve tüketilmesi önerilir. Siz de bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.