İzla Silindir Kutu Fırça 12 Adet

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
9 saat 21 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
105,90 TL
21 saat 21 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
9 saat 21 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
5 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
117,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İzla Silindir Kutu Fırça 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: A&H Accessories Satıcı Ünvanı: AHMET DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3020924253
    Bu ürün A&H Accessories tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Fırça uçlarının yumuşaklığı sayesinde makyajınızı kusursuz hale getireceksiniz. Dökülme yapmaz. 4 renk mevcuttur. İçeriğinde :Fondoten fırçası, Allık fırçası, Aydınlatıcı fırçası, Far fırçası ve çeşitleri (Düz far fırçası,İnce far fırçası vb.), Karıştırma fırçası, Kaş fırçası, Eyeliner Fırçası Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur. Ürün boyları 18-22 cm arasındadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Set
  • Fırça Tipi Far Fırçası
  • Kıl Tipi Doğal
Geri Bildirim Ver

İzla 12 Adet Siyah Renk Silindir Fırça

Güzel ve etkileyici bir makyaj yapmanın en önemli kuralı doğru fırçaları kullanmaktır. Makyaj fırçalarının kalitesi yapılan uygulamanın kusursuzluğu üzerinde son derece etkilidir. İzla makyaj fırça seti son derece zengin bir içeriğe sahiptir. Fondöten, allık, aydınlatıcı ve far gibi farklı makyaj ürünlerinin uygulanması için özelleştirilmiş fırça çeşitleri set içerisinde yer alır. Doğru ve kaliteli fırça ile uygulanmış olan makyaj ürünleri ile göz alıcı sonuçlar elde edersiniz. Ayrıca makyaj yapmak çok daha keyifli bir hâle gelir. İzla 12 adet siyah renk silindir fırça yorumlarında da setin makyaj yapmak için gerek duyulan tüm aplikatörleri içerdiği ifade edilmektedir.

  • Fırça Sayısı: 12
  • Paket İçeriği: Fondöten fırçası, aydınlatıcı fırçası, allık fırçası, far fırçası çeşitleri (ince, düz vb.), kaş fırçası, karıştırma fırçası, eyeliner fırçası
  • Boy: 18-22 cm

İzla Siyah Renk 12 Adet Silindir Fırçanın Özellikleri Neler?

İzla Siyah Renk 12 Adet Silindir Fırçanın Özellikleri Neler?

İzla 12 adet siyah renk silindir fırça seti içerisinde her biri farklı özelliklere sahip oldukça özel aplikatörler bulunur. Kozmetik ürünlerinin kolay bir şekilde iz bırakmadan uygulanmasına imkan tanıyan yumuşak kıllı fırçalar, özel teknikler kullanılarak üretilir. Doğru şekilde ve miktarda uygulama yapmayı kolaylaştıran fırçalar, kozmetik ürünlerin ziyan olmasını da önler. İzla makyaj fırça setinde farklı işlemler için özel olarak geliştirilmiş ayrı ürünler yer alır. Yelpaze şeklindeki aydınlatıcı fırçası, bu makyaj malzemesinin yüzünüze eşit şekilde dağılmasına yardımcı olur. Göz makyaj fırçaları ile far sürme ve eyeliner çekme gibi adımları gerçekleştirebilirsiniz. Küçük yapıda olan bu fırçalar uygulayacağınız ürünleri güzel bir şekilde cildinize yedirir. Kısa sürede profesyonel görünen bir göz makyajı yapabilirsiniz.

İzla Siyah Renk 12 Adet Silindir Fırçayı Kimler Kullanır?

İzla Siyah Renk 12 Adet Silindir Fırçayı Kimler Kullanır?

İzla makyaj fırça seti, kozmetik ürünleri kullanarak farklı ve güzel görünümler elde etmekten hoşlananların en büyük yardımcılarından biridir. Set içindeki fırçalar makyaj yaparken size yardımcı olur. Uygulamanın çok daha pratik bir şekilde yapılmasına olanak sağlar. Aynı zamanda makyaj için ayrılan süreyi de kısaltır. Makyaj yaparken gerekli olan parçaların yer aldığı İzla fırça seti, yoğun kullanıma uygundur. Özellikle makyaj yapmaya yeni başlayan kişiler için ideal olan İzla fırça seti, pratik ve kolay uygulama yapma imkân tanır. Makyaja başlamadan önce cildinizi nemlendirerek İzla fırça setinden maksimum performans elde edebilirsiniz. İzla fırça seti kullananlar da ürünlerin makyaj yapmayı kolaylaştırdığını ifade etmektedir. Hatasız makyaj için sık sık kullanılan İzla fırça seti, uzun ömürlü bir üründür.

İzla Siyah Renk Silindir Fırça Kaliteli ve Kullanışlı mı?

İzla Siyah Renk Silindir Fırça Kaliteli ve Kullanışlı mı?

İzla makyaj fırça seti, kaliteli yapısı ve kullanışlı özellikleri ile öne çıkar. İzla makyaj fırça seti, kozmetik ürünlerinin doğru ve kolay bir şekilde uygulanmasına olanak sağlar. Makyajın homojen bir görünüme sahip olmasını destekler. Kontrolü son derece rahat olan bu fırçalar ile pratik bir şekilde makyaj yapabilirsiniz. İzla fırça setinde makyaj yaparken sahip olmanız gereken tüm aplikatörleri bulmanız mümkündür. İzla makyaj fırça setini kullanarak harika görünümler elde edebilirsiniz. Fırça uçlarının yumuşaklığı sayesinde makyajınızı cildinize zarar vermeden yapabilirsiniz. İşlevsel özelliklerinin yanı sıra bu set, kalitesi ile de kullanıcıların beğenisini kazanır. Fırçaların kılları son derece dayanıklıdır. Kozmetik malzemeler nedeniyle yıpranmaz ve dökülmez. İzla makyaj fırça seti; kaliteli ve uygun fiyatlı ürün arayışında olanlar için Trendyol’da satışa sunulmuştur. Siz de hemen şimdi birkaç adımda kolayca sipariş verebilir ve bu seti adresinizden teslim alabilirsiniz.