İzla Sihirli Tüy Dükücü Çift Taraflı Sünger 965412365412

42,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İzla Sihirli Tüy Dükücü Çift Taraflı Sünger 965412365412

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAQYA Cosmetics Satıcı Ünvanı: MAQYA KOZMETİK ELEKTRONİK KUAFÖR İNŞAAT VE İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612139976300001 Vergi Kimlik Numarası: 6121399763
    Bu ürün MAQYA Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acısız ve tertemiz bir cilt için mini sünger acil durumlarda tüylerinizden pratik ve kolay bir şekilde kurtulmanızı sağlar
  • Uygulama sonrasında cildinizin daha pürüzsüz görünmesini sağlar
  • Cildi tahriş etmez
  • Kullanım: Kullanmadan önce cildinizi hafif ıslatınız
  • Mavi olan kısımla süngeri 5 dakika boyunca yukarı ve aşağı sürtünme yaparak uygulayın daha sonra arka yüzüne geçerek
  • Pembe kısımla aynı uygulamaya devam ediniz
  • Sonuç : Pürüzsüz bir cilt
  • Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Tüp
Geri Bildirim Ver

İzla 965412365412 Sihirli Tüy Dükücü Çift Taraflı Sünger

İstenmeyen tüylerden kurtulma konusunda fayda sağlayan çeşitli bakım ürünleri bulunur. İzla sihirli tüy dökücü çift taraflı sünger 965412365412, kullanan kişiye pürüzsüz bir görünüm sunar. Bahsi geçen sünger, iki ayrı tarafa sahiptir. Pembe ve yeşil olarak ikiye ayrılan bu yüzeyler, farklı amaçlara hizmet eder. Söz konusu sünger, acısız bir temizlik sağlar. Bu sayede, hassas cilde sahip kişiler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. Temiz bir görüntüye olanak tanıyan tüy dökücü ürün, oldukça işlevseldir. Uygulanan bölgedeki tüylerin güçsüz bir yapı kazanmasına olanak tanır. Böylece, kıllar dökülmeye başlar. Ürünün etkilerini kısa sürede hissetmeniz mümkündür. Uzunluğu değişiklik gösteren kılları alma konusunda faydalıdır. Ürün, tahrişe yol açmaz.

  • Pembe ve yeşil renkte iki ayrı yüzey
  • Tüy dökücü sihirli sünger
  • Pratik kullanıma imkân tanıyan mini boy

İzla Sihirli Tüy Dökücü Çift Taraflı Süngerin Özellikleri Nelerdir?

İzla Sihirli Tüy Dökücü Çift Taraflı Süngerin Özellikleri Nelerdir?

İzla sihirli tüy dökücü çift taraflı sünger 965412365412, sahip olduğu özelliklerle kullanan kişilerin beğenisini kazanmayı hedefler. Ürünün pembe renkli olan kısmı tüy dökücü olarak kullanılır. Öteki yüz olan yeşil kısım, dökülen kılların temizlenmesi konusunda fayda sağlar. Elde kolay bir şekilde tutulan bu ürün, kısa sürede temiz bir görünüm elde etmenize olanak tanır. Bu sayede, acil durumlarda oldukça kurtarıcıdır. Hızlı bir şekilde kötü görüntüden kurtulmanıza da imkân sağlar. Söz konusu tüy dökücü, sünger yüzeyi sayesinde yumuşak ve esnek bir cilt görünümü sunar. Bu süngeri tüm vücut bölgelerine uygulamak mümkündür. İzla tüy dökücü sünger, kullanım sonrasında kızarıklık yaratmaz. Kaliteli materyale sahip güvenilir bir üründür. Hem ince hem de kalın kılları ortadan kaldırma konusunda büyük oranda fayda sağlar.

İzla Sihirli Tüy Dökücü Çift Taraflı Süngeri Kimler Kullanabilir?

İzla Sihirli Tüy Dökücü Çift Taraflı Süngeri Kimler Kullanabilir?

İzla sihirli tüy dökücü çift taraflı sünger 965412365412, hemen her yaştan kişinin tercih ettiği bir üründür. Epilasyon yapmaya olanak tanıyan bu sünger, her yaştan kişiye konfor sağlar. Bahsedilen ürün tüm cilt tipleri için uygundur. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilen unisex bir yapıya sahiptir. Acı vermeyen bu ürün, ortaokul ve lise dönemindeki çocukların istenmeyen tüylerden kurtulmaları için ideal bir kullanım sunar. Bacak, kol, genital bölge ya da karın gibi birçok beden alanına uygulanabilen bir süngerdir. Küçük boyutları sayesinde yolculuk sırasında size fayda sağlar. Özel günlerde ve denize hazırlanırken kullanılabilen bir tüy dökücüdür. İzla sihirli sünger, az ya da çok miktardaki tüylerinden kurtulmak isteyen kişilere pratik bir çözüm sunar.

İzla Sihirli Tüy Dökücü Çift Taraflı Sünger Nasıl Kullanılır?

İzla Sihirli Tüy Dökücü Çift Taraflı Sünger Nasıl Kullanılır?

İzla sihirli tüy dökücü çift taraflı sünger 965412365412, oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Kullanım öncesinde cildin nemli olması önemlidir. Böylece sünger daha etkili performans gösterebilir. Islatılmış olan bölgeye yeşil kısımla 5 dakika boyunca uygulama yapılır. Bu işlem sırasında sünger aşağı ve yukarı doğru sürtülür. Ardından pembe kısım çevrilir. Bu kısımla da hem dairesel hem de aşağı-yukarı hareketler uygulanır. Kıllı ve kötü görüntüden kurtulmanız bu sayede mümkün hâle gelir. Süngerin kısa sürede sonuç vermesi, kullanan kişiye konfor sunar. Kişinin kullanımdan hemen sonra dışarı çıkmasına olanak tanır. Tamamen orijinal olan bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için İzla sihirli tüy dökücü çift taraflı sünger 965412365412 yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu ürünü hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.