Ninova Silver Zirkon Taşlı Rose 925 Ayar Gümüş Kaplama Italyan Küpe

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ninova Silver Zirkon Taşlı Rose 925 Ayar Gümüş Kaplama Italyan Küpe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ninova Silver Satıcı Ünvanı: NİNOVA SİLVER İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631126770900001 Vergi Kimlik Numarası: 6311267709
    Bu ürün Ninova Silver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Zarif Gümüş Kutusuyla Şık Bir Hediye Deneyimi Sunuyoruz. - Takılarımız, Uzman El Becerisiyle Özenle Üretilmektedir. - Sağlığınızı Önemsiyoruz! Bu Takıda Bakteriyel Temizlikle Hijyen Sağlanmıştır. - Doğal Parlama ve Renk Koruma Teknolojisi ile Her An Parıldayan Bir Görünüm. - Kararmaya Karşı Dayanıklılıkla Kalıcı Bir Parlaklık Sunuyoruz. - Hassas Ciltler için Özel Olarak Geliştirilmiş, Alerji Riskini Minimize Eden Tasarım. - Ürününüzü Her Zaman Parlatmak İçin Yumuşak Bezle Kolayca Temizleyebilirsiniz. - Şık Tasarım ve Kaliteyi Bir Araya Getirerek Moda Tutkunlarına Özel Seçenekler Sunuyoruz. - Takılarımız Estetik ve Saflığını Ürünlerimizle Buluşturuyoruz. - Ürünlerimiz Üst Segment Bronz İle İmal Edilip 925 Ayar Gümüş Kaplama İle Üretilmiştir. - Her Bir Parça, Dikkatlice Seçilen Taşlarla Özel Bir Cazibe Kazanıyor. - Dayanıklı ve İşçilikteki Ustalıkla Şık Takıların En İyi Halini Size Sunuyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

İzla Design Kadın Zirkon Taşlı Rose Kaplama Gümüş İtalyan Küpe

Geçmişten bugüne kombinlerin bir parçası haline gelen küpe, birbirinden şık tasarımları ile kadınlar tarafından tercih edilir. Zarafetinizi tamamlayacak olan bu parçalar, kibar ve minimal tasarımıyla karşınıza çıkar. Gün içinde veya gece davetlerinde tasarımıyla tüm dikkatleri üzerinize çeker. Ürünler saf gümüş malzeme kullanılarak tasarlanır. Rose rengi küpe şık ve kibar bir görünüm kazanmanızı sağlar. Rose renk, kadınlar arasında yaygın olarak kullanılır. Özellikle bu modele estetik bir görünüm kazandıran rose rengi ve zirkon taşlar müşterilerin ilk tercihi olmayı başarır. Kararma yapmayan zirkon taş küpeye parlak bir görünüm kazandırırken aynı zamanda daha uzun süreli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Şık ve modern tarzınızı bu ürün ile gösterebilirsiniz. Ürünün özellikleri ise şöyle sıralanabilir:

  • Şık ve zarif tasarım
  • Kararmaya karşı dayanıklı
  • Saf gümüş malzeme

Dikkat Çeken Zirkon Taşlı Rose Rengi Küpe

Dikkat Çeken Zirkon Taşlı Rose Rengi Küpe

İzla Design kadın zirkon taşlı rose kaplama gümüş İtalyan küpe modaya yön veren tasarımları ile kadınların şıklığı ve doğallığı bir arada yakalamasını sağlar. İçeriğinde kullanılan zirkon malzeme kararmaya karşı dayanıklı bir taştır. Doğru kullanım ve bakımla birlikte uzun süre kararma yapmadan kullanılabilir. Doğal bir taş olan zirkon görsel açıdan pırlantaya benzer özellikler gösterir. Isıya karşı dayanıklı bir malzeme ile üretilen bu taş, pırlantaya göre daha yumuşak ve fiyat olarak daha uygun tasarımlara sahiptir. Zirkon taşı huzur ve rahatlık verdiği için tercih edilmesinin yanı sıra uykuyu düzenlemeye de yardımcı olur. Şık ve zarif görüntüsüyle bütün kadınların tercihi haline gelir. Kibar ve minimal dizayn ve faydalı taştan oluşan malzemeyle üretilen bu model siz müşterilerin tarzını ortaya koyar. Modaya uygun giyinmeyi seven kadınların ilk tercihi olmayı başarır.

Göz Alıcı Modelleri ile İzla Design Küpe

Göz Alıcı Modelleri ile İzla Design Küpe

Markanın bu ürünü kadınların kendi tarzını yaratmasına imkan verir. Parlak taşları dikkat çeken tarzda olup kombinlerinize şıklık kazandırır. Marka tasarımlarını sunarken müşterilerin modayı takip etmesine olanak tanır. Kullanım talimatlarına uygun olarak kullandığınız takdirde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Alışveriş yapmak istediğiniz zaman İzla Design kadın zirkon taşlı rose kaplama gümüş İtalyan küpe yorumları ile kullananların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Her zaman kullanılabilen bir aksesuar olan bu model İzla markasının kendini öne çıkarmasını sağlar. Marka içeriğinde kullanılan doğal taş ve gümüş malzeme sağlıklı bir kullanım ve konfor sunar. Tasarımı ile kulağa zarar vermeden kulak deliğinin çevresini sarar. Huzurla ve keyifle kullanacağınız bu model markanın kibar ve zarif bir tasarımı olmayı başarır. Siz de modaya uyum sağlayan tarzdaki bu ürünü zevkle ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Zarif İzla Dizayn Küpenin Avantajlı Fiyatı

Zarif İzla Dizayn Küpenin Avantajlı Fiyatı

İzla Design kadın zirkon taşlı rose kaplama gümüş İtalyan küpe fiyat olarak uygun, tasarım olarak şık ve rahat kullanım sağlar. İçeriğinde kullanılan saf gümüş ve doğal zirkon taş kullanımı size model olarak şık bir görünüm sunar. Ürün fiyatının birçok kadın için avantajlı ve indirimli olması da tercih sebeplerinden biridir. Her kadının tercihi haline gelen bu model aranan tasarımlar arasına girer. Trendlerden esinlenilerek dizayn edilen bu ürünü her bütçeye uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ürün kolay kullanım ve konfor sağlayarak size şık bir görünüm kazandırır. Trendyol ayrıcalığı ile kolayca ürüne ulaşım sağlayabilir, avantajlı fiyatların keyfini çıkarabilirsiniz. İçerik hakkındaki bilgileri inceleyip kullanılan malzemeler hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Hem bütçenizi düşünüp, hem de zevkinize uygun olan modeli kullanabilirsiniz.