Ninova Silver Mikail Meleği Model Rose 925 Ayar Gümüş Kaplama Italyan Kolye

228,85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ninova Silver Mikail Meleği Model Rose 925 Ayar Gümüş Kaplama Italyan Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ninova Silver Satıcı Ünvanı: NİNOVA SİLVER İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631126770900001 Vergi Kimlik Numarası: 6311267709
    Bu ürün Ninova Silver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Zarif Gümüş Kutusuyla Şık Bir Hediye Deneyimi Sunuyoruz. - Takılarımız, Uzman El Becerisiyle Özenle Üretilmektedir. - Sağlığınızı Önemsiyoruz! Bu Takıda Bakteriyel Temizlikle Hijyen Sağlanmıştır. - Doğal Parlama ve Renk Koruma Teknolojisi ile Her An Parıldayan Bir Görünüm. - Kararmaya Karşı Dayanıklılıkla Kalıcı Bir Parlaklık Sunuyoruz. - Hassas Ciltler için Özel Olarak Geliştirilmiş, Alerji Riskini Minimize Eden Tasarım. - Ürününüzü Her Zaman Parlatmak İçin Yumuşak Bezle Kolayca Temizleyebilirsiniz. - Şık Tasarım ve Kaliteyi Bir Araya Getirerek Moda Tutkunlarına Özel Seçenekler Sunuyoruz. - Takılarımız Estetik ve Saflığını Ürünlerimizle Buluşturuyoruz. - Ürünlerimiz Üst Segment Bronz İle İmal Edilip 925 Ayar Gümüş Kaplama İle Üretilmiştir. - Her Bir Parça, Dikkatlice Seçilen Taşlarla Özel Bir Cazibe Kazanıyor. - Dayanıklı ve İşçilikteki Ustalıkla Şık Takıların En İyi Halini Size Sunuyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

İzla Design Kadın Mikail Meleği Model İtalyan Kolye Rose Kaplama Gümüş

Kolye, her kadının olmazsa olmaz aksesuarıdır. İster şık ister spor çeşitle kıyafetlerinizin kombinlerini tamamlayabilirsiniz. Kullanım alanına göre seçeceğiniz ürünle mükemmel kombinler hazırlayabilirsiniz. Kıyafetlerinizin rengine ve desenine göre seçim yapabilirsiniz. Bu bağlamda İzla Design markası size aradığınız ürünü sunar. Modelin tasarım özelliği sayesinde kıyafetinizle kolayca uyum yakalayabilirsiniz. Şık giyinmeyi seven kadınlar için gümüş yapısıyla vazgeçilmez bir hale gelir. Her kıyafetinize uyum sağlayarak hoş görüntüsüyle sizi mutlu eder. Modern ve şık tasarıma sahip olan tasarım, büyük beğeni toplar. Aynı zamanda her zevke hitap eden bu ürün sıklıkla tercih edilir. Kullanışlı ve ekonomik olan kolye, sizi her anlamda memnun eder. Model 925 saf gümüşten üretir. Hafif yapısıyla size kullanım kolaylığı sağlar.

  • Saf gümüşten materyal
  • Zincir uzunluğu 45 cm
  • Ağırlık 2,9 gram

Şık ve Zarif İzla Design Mikail Meleği Kolyesi

Şık ve Zarif İzla Design Mikail Meleği Kolyesi

Mikail Meleği kolyesinin adını aldığı meleğin tüm enerjisini taşıdığı düşünülür. Bu nedenle kullanan kişilere her zaman şifa ve pozitif enerji verdiğine inanılır. Dünya genelinde tanınan Mikail Meleği sembolü enerjiyi artıran, olumsuz enerjiyi temizleyen bir yapıya sahiptir. Bu nedenle takıldığı zaman kişilerin üzerindeki tüm kötü enerjinin yok olduğu ve pozitiflik yaydığı söylenir. Baş melek kolyesi olarak da adlandırılır. Marka bu misyon sonucunda kolyeyle müşterilerin beğenisini kazanır. İzla Design rose kaplama gümüş İtalyan kolye modelini olumsuz enerjilerden uzaklaşmak için kullanabilirsiniz. Güzel enerjileri başkasına yollamak isterseniz bu ürünü sevdiğiniz kişilere hediye edebilirsiniz. Model, zarif ve kibar yapısıyla ön plana çıkar. Ayrıca 45 cm olan zincir uzunluğu son derece idealdir. Bütün kıyafetlerinize uyum sağlayan seçenek, vazgeçilmez aksesuarlar arasındadır. Kolyeyi kullanarak tarz kombinler oluşturabilirsiniz.

Beğeni Toplayan İzla Design Kadın Mikail Meleği Kolye

Beğeni Toplayan İzla Design Kadın Mikail Meleği Kolye

Gümüş, yüzyıllardır özellikle aksesuarda kullanılan değerli bir madendir. Alım gücü bakımından da toplumun farklı kesimlerine hitap eder. Ayrıca gümüş madeni, parlaklığı ve şıklığından dolayı tercih sebebi olur. İzla Design gümüş kolye aradığınız özellikleri size sunar. Saf gümüşten üretilen ürün, yıllar boyu rahatlıkla kullanmanıza olanak sağlar. 925 ayar saf gümüşten oluşması kararma gibi sorunların da önüne geçer. Kadın Mikail Meleği model gümüş İtalyan kolye müşteri tercihlerinin başında gelir. Özellikle Mikail Meleği’nin gücü ve adaleti temsil ettiğine inanır. Kolyenin kullanımıyla zarif bir görüntü yakalayabilirsiniz. Kıyafet kombinlerinizi oluşturduktan sonra bu kolyeyle istediğiniz şık görüntüyü tamamlayabilirsiniz. Gündelik hayatınızda da boynunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz bu ürünün minimal özelliği sayesinde her zaman sadeliğinizi koruyabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye alternatifi olarak da düşünebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla İzla Design Kolye

Avantajlı Fiyatlarla İzla Design Kolye

Gümüş seçenekler her zaman ilgi çeker. İster şık kıyafetlerle ister gündelik kıyafetlerle kombinlenebilen bu ürün sıklıkla tercih edilir. Her yaşa ve zevke hitap eden kolyeyle hem kendinizi şımartabilir hem sevdiklerinize güzel sürprizler yapabilirsiniz. Ürünü kullanan kişilerin kaliteyi ve şıklığı bulduğu gözlemlenir. İzla Design yorumlarında da müşterilerin memnuniyetini ve görüşlerini görmeniz mümkündür. Hayatın pek çok alanında tercih edilebilen bu kolye, özellikle kadınların aksesuar seçiminde sık kullanılır. Yaz döneminde geniş yakalı tişörtlerle, kış aylarında ise kazakların üzerinde kullanarak sade bir görüntü elde edebilirsiniz. Kapalı alanlarda muhafaza ederek deforme olmasının önüne geçebilirsiniz. Ayrıca sudan ya da kimyasal maddelerden uzak tutarak daha uzun süre kullanım şansı elde edebilirsiniz. Görüntüsü ile şık ve zarif yapıya sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.