İzeltaş Bijon Anahtarı 4'lü Istavroz.

700 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İzeltaş Bijon Anahtarı 4'lü Istavroz.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: özbeksa otomotiv inş gıda san. tic. ltd. Satıcı Ünvanı: ÖZBEKSA OTOMOTİV İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0668015173800016 Vergi Kimlik Numarası: 6680151738
    Bu ürün özbeksa otomotiv inş gıda san. tic. ltd. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tanımı: İzeltaş 4' lü istavroz bijon anahtarında 4 farklı bijon seçeneği mevcuttur. Bu bijon numaraları 1/2" uyumlu olarak 17 / 19 / 21 / 22 numaralara sahiptir. Araçların ilk yardım setinde bulundurulmaktadır. Üretiminde çelik kullanıldığı için dayanıklı ve sağlamdır. Kullanıcılar bu ürünü stepne lastiğin montaj sırasında bijonları sıkıp sökmek için kullanmaktadır. 4 kollu olması sıkıp sökme esnasında size kolaylık ve pratiklik sağlamaktadır. Tekli bijon anahtarlarına istinaden kuvvet alma konusunda daha verimlidir. Kullanımı: İzeltaş 4' lü istavroz bijon anahtarının kullanı gayet basit ve pratiktir. Sökmek istediğiniz lastiğin bijonlarına uygun olan bijon numarasını anahtar üzerinde bulunuz. Bijon anahtarını doğru numarasına eşleştirdikten sonra anahtarın bijon üzerinde tam ve sıkı oturduğundan emin olunuz. Bijon anahtarı dünya geneline uygun olarak sökme yönü sol sıkma yönü ise sağ taraftır. Bijon anahtarını bijon üzerinde kunumlandırdıktan sonra sol tarafınız sökme sağ tarafınız ise sıkma yönüdür. Uyarı: Bu ürünü kullanırken anahtarın bijon üzerindeki boşluğuna dikkat ediniz. Bu ürün lastik için geçerlidir. Tüm lastik tiplerine uygundur. Bütün lastikler için geçerlidir.
Geri Bildirim Ver

İzeltaş Istavroz 4'lü Bijon Anahtarı Çeşitleri Trendyol'da!

Bijon anahtarı, araçlarda mutlaka yer alması gereken bir parçadır. Stepne lastiğini kısa sürede değiştirmeyi mümkün kılar. İzeltaş 4'lü istavroz bijon anahtarı, söz konusu işlevi başarıyla yerine getirir. 4 ayrı kolu olduğu için rahat bir hareket alanı sağlar. Bijonları çevirmek için gerekli olan gücü vermenizi kolaylaştırır. Bu işlemi kolayca yapmaya uygun olan bir tasarıma sahiptir. Tekerlek cıvatasını çevirirken herhangi bir soruna sebebiyet vermez. Son derece dayanıklı olduğu için uzun süre rahatlıkla kullanılır.

  • Materyal: Çelik
  • Kol Sayısı: 4
  • Farklı lastik cıvatalarına uyum sağlar.

İzeltaş 4'lü İstavroz Bijon Anahtarının Özellikleri Nedir?

İzeltaş 4'lü İstavroz Bijon Anahtarının Özellikleri Nedir?

İzeltaş 4'lü istavroz bijon anahtarı, tasarım detaylarıyla dikkatleri üzerine çeker. 4 kollu olduğu için konforlu bir kullanım başarısı gösterir. Bijonu çevirmek için gerekli olan kuvveti uygulamanıza yardım eder. Böylece araç tekerleğini değiştirmek pratik hâle gelir. Söz konusu ürün, farklı tekerlek cıvatalarına uyum gösterir. Kollarındaki uçlar farklı ölçülere sahiptir. Bu sayede lastik cıvatasının boyutuna uyum sağlayan kolu kullanmak mümkün olur. Farklı araçlara uyum sağlayan son derece fonksiyonel bir üründür. İzeltaş istavroz bijon anahtar, araçlardaki ilk yardım çantalarında yerini alır. Trafikte araç lastiğinin patlaması durumunda kullanabileceğiniz bir üründür. Acil durumlarda kısa sürede tekerlek değişimi yapma şansı verir. Son derece rahat bir kullanımı olduğu için işlerinizi kolaylaştırır. Yolculuğa kaldığınız yerden devam etme şansı verir. İlgili ürünle araç lastiklerinizi kolayca değiştirebilirsiniz.

İzeltaş 4'lü İstavroz Bijon Anahtarı Nasıl Kullanılır?

İzeltaş 4'lü istavroz bijon anahtarı, son derece pratik bir şekilde kullanılır. Değiştirmek istediğiniz tekerleğin cıvatasına takılır. Standart ölçülere sahip uçları sayesinde bu ürünü ilgili alana takmak için fazla efor sarf etmenize gerek kalmaz. Tekerleği çıkarmak isterseniz cıvatayı sökmeniz gerekir. Bu işlem için bijon anahtarını sola doğru çevirebilirsiniz. Yeni tekerleği taktıktan sonra cıvatayı iyice sıkmanız tavsiye edilir. İlgili bijon anahtarını sağa doğru döndürebilir, cıvatayı kolayca sıkabilirsiniz. Bu ürünle söz konusu işlemleri yapmak konforlu hâle gelir. 4 kollu tasarımı sayesinde her yöne rahatlıkla çevrilir. Böylece tekerlek cıvatasını dilediğiniz gibi yönlendirmek mümkün olur. İzeltaş 4'lü bijon anahtarı, stepne lastiğini her ortamda kolayca değiştirme şansı verir. Bu sayede yolda kalma gibi sorunları önler. Söz konusu bijon anahtarını aracınızda tutabilir, istenmeyen durumlara karşı önlem alabilirsiniz.

İzeltaş 4'lü İstavroz Bijon Anahtarı Dayanıklı mıdır?

İzeltaş 4'lü istavroz bijon anahtarı, oldukça dayanıklı bir üründür. Çelikten üretildiği için dış etkenlere karşı dayanıklı bir özellik taşır. Lastik cıvatasını değiştirirken dilediğiniz kadar kuvvet uygulama şansı verir. Kırılma ve esneme yapmadığı için gönül rahatlığıyla kullanılır. Söz konusu ürünü kullanmadan önce aracınızdaki cıvatanın boyutlarını öğrenmeniz gerekir. Bu sayede üründeki uygun ucu kullanmak mümkün olur. Farklı boyutlara uyum sağlayan uçları sayesinde lastik değiştirmeyi konforlu hâle getirir. Bahsi geçen uçlar cıvatayla uyum sağlayan bir tasarıma sahiptir. Kullanıldıkları alana zarar vermeden işlevini yerine getirir. Böylece güvenli bir kullanımı da mümkün kılar. İzeltaş 4'lü istavroz bijon anahtarı, uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Sık kullanılsa dahi formunda herhangi bir bozulma meydana gelmez. Üstlendiği görevi daima başarıyla yerine getirir. Dilerseniz İzeltaş 4'lü istavroz bijon anahtarı yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilir, ürünü deneyimleyen kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Bu bijon anahtarını online alışverişin tercih edilen adresi olan Trendyol'dan kısa sürede satın alabilirsiniz.