İzeltaş 180 Mm Izoleli Kombine Pense - Değişenua

675 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İzeltaş 180 Mm Izoleli Kombine Pense - Değişenua

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYM E-TİCARET Satıcı Ünvanı: MERT ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0880658119
    Bu ürün AYM E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzeltaş İzole Pense Ürün Özellikleri Krom vanadyum Krom kaplı PVC İzoleli TS 60 DIN ISO 8976 Özel alaşımlı çelik Kesici ağızlar indüksiyonda sertleştirilmiş
Geri Bildirim Ver

İzeltaş 1000 V İzoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm

Penseler çoğu konuda pek çok işe yardımcı olan aletlerdir. Tutma konusunda kolaylık sağlayan ve yapılacak işlerde eğer insan parmağının tutamayacağı kadar ufak işlerde pense çeşitleri işin içine girer ve insan parmağı ile tutulamayacak küçüklükte olan parçaların tutulmasını ve sıkılmasını kolaylaştırır. Kullanılan penseye ve pense tipine göre değişiklik gösteren tutuş tipi ve hissi değişebilir. Penselerdeki çalışma prensibi x şeklinde yapılmış bir mekanizmayla alt tarafından uygulanan gücün üst tarafında baskıya neden olması şeklinde açıklanabilir. Alınacak pensenin hassaslığı ve uygulayabileceği güç yapılacak işe göre alınmalıdır. Alınan pensenin yapacağınız işe uygun olup olmadığını penseyi aldığınız yerdeki uzmanlara sorabilirsiniz. Penselerdeki tutma tipi cımbızlara da benzetilebilir kavramayı ve tutuşu güçlendirmesi için daha çok baskı uygulanabilir. Uygulanacak basıncı arttıran bir faktör pensenin sapıdır. İnsan eline pense ne kadar iyi oturursa o kadar fazla basınç uygulanır. Hem izole hem de elde rahat tutulmasını istediğiniz bir pense çeşidi ise İzeltaş 1000V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm pense olmaktadır. İzeltaş elektrik pensesi sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Her Tadilat Çeşidine Uygun
  • Kısa Zamanda Çok Etkili
  • Uzun Süreli Kullanım İmkanı

İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm

İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm

İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm ürününün Kombine olması her işe yardımcı olabileceği anlamına gelir. Penselerde elektrikçileri şüpheye düşüren faktör elektrik kaçağı olması durumunda pensenin iletip iletmeyeceğidir. İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm pense izoleli olduğu için 1000 voltluk bir elektrik kaçağında dahi elektrik tesisatı çeken ustayı kaçaktan koruyabilir. 180 mm’lik bu pense aynı tip diğer penselerden daha kalitelidir. Kauçuk sapı sayesinde hem kaçaklardan kullananı korur hem de elde tam bir oturma hali yaşatır. Krom kaplı ağzı sayesinde ise daha kesici bir orta keskin ağzı vardır. Özel alaşımlı çelikten yapıldığı için de çok sağlamdır eğilme yapmaz ve uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Düzgün muhafaza edildiğinde pas yapmaz ve krom kaplama ağzı eğilmez, çizilmez ya da çatlamaz. İzeltaş 1000 v izoleli elektrikçi kombine pense 180 mm kullanımı rahat ve pratiktir.

İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm Özellikleri

İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm Özellikleri

İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm n kombine pense sahip olduğu hafiflik ile uzun saatler çalışılsa dahi eli yormaz ve iş saatini kısıtlamaz. 180 mm olduğu için daha kaliteli bir tutuş sergiler ve basıncı artırır yapacağı tüm işlerde büyük bir performans sağlar. Kauçuk sap kısmı izole sağladığı için öncelikle 1000 volta kadar elektrik kaçaklarından korur ve sahip olduğu özel tutamaç şekli ile avuç içine tam oturur ve kullananın elini ağrıtma gibi bir durum yapmaz. İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm’nin tam ortasında bulunan keskin ağzının krom kaplama olmasıyla beraber kesilecek kablo, tel, plastik boru vb. bütün materyalleri kolayca keser ağızda bozulma olmaz ve her zaman aynı keskinliğinde kalır. Pensenin özel alaşımlı bir çelikten yapılması onun paslanmasını, kullanılırken ezilmesini, kırılmayı engeller ve çok daha büyük bir güç uygulayabilmenizi sağlar. İzeltaş 1000 v izoleli elektrikçi kombine pense 180 mm içeriği ile tüm özellikleri sizlerin beğenisini sunulur.

İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm Yorumları

İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm Yorumları

İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm özellikle elektrikçiler tarafından çok özenle kullanılan ve kullanışlı bulunan bir pense türüdür. Aldığı darbelerden etkilenmeyen ve kullanıcısını kaçaklardan korumasıyla da özellikle bir güven kazanmıştır. Aldığı olumlu yorumlar ve değerlendirmeler sayesinde büyük kitleler tarafından duyulmuş ve elektrik ustalarına kombine pense denince İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pensenin adını akıllara getirmiştir. Güveni ve kalitesi ile akıllara kazınan İzeltaş 1000 V Izoleli Elektrikçi Kombine Pense 180 mm’in çok önemli işleri kolayca halletmesi nedeniyle internet aramalarında da çok beğenilen bir pense olmuştur. Trendyol'da yer alan 1000V123n kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.