Ixora Whitening Cream - Yüz Beyazlatıcı Krem 50 G

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ixora Whitening Cream - Yüz Beyazlatıcı Krem 50 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İxora Kozmetik Satıcı Ünvanı: OSD BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0648058837900019 Vergi Kimlik Numarası: 6480588379
    Bu ürün İxora Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ixora whitening cream 50g (aydınlatıcı / beyazlatıcı) cilt tipleri: Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün özellikleri: Özellikle yaşlanmaya bağlı oluşan çillere ve güneşte ortaya çıkan kahverengi çilleri aydınlatmaya yardımcı olur.Aydınlatıcı krem diğer yandan deride lekeler halinde veya yaygın şekilde görülen koyu renkli- Siyahımsı renklenmeler deri üzerinde düzensiz şekil ve büyüklüğe sahip koyu kahverengi lekeler şeklinde ortaya çıkan renk değişiklikleri düzeltmeyi desteklemektedir.Ürünün tahmini etki süresi, günde en az bir kullanım sonucunda 4-6 hafta olabilmektedir. Sabah ve akşam olmak üzere dairesel hareketler ile uygulanması tavsiye edilir. Içerik bilgisi: Tıny whıte maddesi hakkında yüksek oranda fosfatidilkolin barındıran soya fosfolipidler biyolojik ekstratlar içeren vezikülleri oluştururlar. Ürün, küçük parçacık boyutu elde etmek için yüksek basınçlı homejeniszasyon yoluyla hazırlanır. Lipozomal bir yapıya sahip olan tinywhhite’ın yapısını oluşturan aktifler
  • -Arbutin(4-Hidroksifenil-B-D-Glikopiranozit) arbutin ayı üzümü yapraklarında bulunan temal hydrochinone-Glycosides bileşenleridir. Tıbbi kullanımda anti-Enflamatuar ve anti-Bakteriyel aktif olarak kullanılan arbutin çok iyi bir cilt beyazlatıcı özelliğe sahiptir. Gsp-T(tokoferoller ile üzüm çekirdeği prosiyanidinler) lipofilik doğal alfa, gama ve delta tokoferolleri ile suda çözünen prosiyanidinlerin bir kompozisyonudur. Bu hem suda hem yağda çözülür antioksidasyonlar bileşkesi belirgin bir oksidatif proses olan ciltteki melanin oluşumunu anlamlı derecede azaltır. Vitamin comlex: Linoleik asidin melanogenez üzerindeki etkisi kanıtlanmıştır. Sodium askorbil fosfat ile linoleik asidin birlikte kullanımı ise indüklenen pigmentasyonu küçültür. Glutathione: Bir oksijen oksiredüktaz enzimi olan tirosinaz dolayısı ile yüksek indirgeme potensiyeli olan glutathione karşı çok hassastır. Tiny white özellikleri -Ilerleyen yaşla birlikte ciltte meydana gelen renk farklılıklarını güvenli bir şekilde önlemeye yardımcı olur. Güçlü antioksidant aktiviteye sahiptir. Melanin sentezini azaltır. Jomojen ve aydınlık bir cilt tonu sağlar. Günlük kullanıma uygundur. (her gün sabah ve akşam kullanılması tavsiye edilir) -Cilt için doğal nem düzenleyisicidir. Derinin daha derin tabakalarında nem taşıyarak cildin doğal savunma bariyeri güçlendirir, hücresel çimentonun yeniden yapılandırılmasını destekler. Phosphatidylcholine parçacıklarının su bağlama kapasitesi sayesinde cilde pürüzsüzlük kazandırır. Tirozinaz enzimatik aktivitesini inhibe eder. Düzenli kullanımı çilleri, kahverengi lekeleri ve koyu cilt rengin oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver