ricardo veron Edp Erkek Parfümü Klasik Kokusu 55 Ml

474 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ricardo veron Edp Erkek Parfümü Klasik Kokusu 55 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anocin Resmi Satıcı Ünvanı: CİO SANAL MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211119547900001 Vergi Kimlik Numarası: 2111195479
    Bu ürün Anocin Resmi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RICARDO VERON ERKEK PARFÜM Cilt Tipleri:Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri: Bir kadının erkekte yüz ve vücut hatlarından önce aradığı çok ince ve önemli bir ayrıntı daha vardır ki
  • bu da kokudur. Erkeği özgür ve öz güven sahibi yapan en büyük faktörlerden birisidir koku... Erkek
  • kullandığı kokunun duyu organlarına etkisi ile hareketleri, bakışları, düşünceleri, yürüyüşü, konuşması değişir ki koku aslında kişinin karakterinin bir sembolüdür. Bir kadını etkilemek için onun 5 duyusunu birden aynı anda harekete geçirebilmek gerekir.İşte tam da aradığınız bu sihirli dokunuş "Ricardo Veron Erkek Parfüm" de mevcut! Ricardo Veron Erkek Parfümün içeriğindeki özel dokunuşlar sayesinde kadınlardaki cinsel hormonların şiddetli salgılanmasını sağlayabilir ve tepkilerindeki değişiklik gözle görülür derecede farklılıklar gösterir. İlk sıktığınız anda önce kendinize aşık olacaksınız! Bu koku sizde olduğu sürece siz bir kadın için "muhteşem olabilirsiniz" kadın içgüdülerini harekete geçirmenin en etkili yolunu sizin için Ricardo Veron Erkek Parfüm ile bulduk. Ricardo Veron ' u kesinlikle denemelisiniz. Ürün Avantajları Günlük kullanıma uygundur. Ürün Kullanımı Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır. Parfüm Mililitre 55 Parfüm Türü EDP (Kalıcı) Garanti Süresi 24 Yurt Dışına Satış Yok Stok Kodu 8680136649636 Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ricardo Veron 8680136649636 Edp 55 ml Erkek Parfümü

Parfümler temiz ve özel hissetmek için sıklıkla kullanılan kozmetik ürünler biridir. Ricardoveron 8680136649636 55 ml klasik koku EDP erkek parfüm, baharat ve odunsu notaların dengeli birleşimini içeren bir üründür. Ricardoveron’un klasik kokusunu yansıtan parfüm şeffaf şişe tasarımına sahiptir. Parfüm 55 ml miktardadır ve EDP türündedir. Kalıcı kokusu sayesinde parfümün aroması cildinizde ve kıyafetlerinizde uzun süre kalır. Özgüven ve cesareti yükseltecek kokuya sahip olan parfüm %100 orijinal bir üründür. Ricardo Veron erkek parfüm, odunsu aromaları seven kadınlar tarafından da tercih edilebilir.

  • %100 orijinaldir.
  • Üst ve alt notaların karışımını içerir.
  • Şeffaf şişe tasarımına sahiptir.

Ricardoveron Edp 55 ml Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Ricardoveron Edp 55 ml Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Ricardoveron 8680136649636 55 ml klasik koku EDP erkek parfüm, etkileyici bir kokuya sahiptir. Parfüm, üst ve alt notaların uyumlu birleşiminden oluşur. Ürün, çiçeksi ve odunsu kokuların dengeli karışımını tek bir şişede sunar. Üst notalardan zencefil ve bergamot kokusu parfümün sıkıldığı anda hissedilen ilk kokulardır. Zencefilin sıcak ve enerjik kokusunu hissederken sedir kokusuna sahip dip notası sayesinde parfümün gerçek kokusu hissedilir. Aromatik sedir kokusu gün boyu odunsu kokmayı sağlayarak maskülenliği destekler. Limon ve fesleğen kokularıyla zenginleştirilmiş formülü sayesinde çekici bir aroma sunar. Menekşe ve kabe samanının verdiği odunsu kokular cesareti destekleyerek etkileyici kokmayı sağlar. İlgi çekici kokusunu kalıcılıkla birleştiren Ricardo Veron erkek parfüm, yormayan hafif kokusu sayesinde sıklıkla tercih edilen bir kozmetik üründür.

Ricardoveron Klasik Koku Erkek Parfümü Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Ricardoveron Klasik Koku Erkek Parfümü Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Ricardoveron 8680136649636 55 ml klasik koku EDP erkek parfüm, her ortamda kullanılabilir bir parfümdür. Boğmayan hafif kokusu sayesinde günlük olarak kullanılabildiği gibi özel günler için de doğru bir tercihtir. Dip notaların oluşturduğu odunsu hissin yanında menekşe esansı sayesinde çiçeksi aromanın gün boyu hissedilmesini sağlar. Spor ve şık bir tarza hitap eden parfüm özel günlerin aranan kokuların biridir. Baharat ve çiçeğin eşsiz uyumuna sahip Ricardoveron 55 ml EDP klasik koku erkek parfüm, çekici kokarak dikkatleri üzerine çeker. Erkek parfümü olarak tercih edilmesinin yanında maskülenliği seven kadınlar tarafından da tercih edilebilir bir kokudur. Çiçek aromasının zarifliği ve sedirin odunsu kokusu sayesinde feminen ve maskülenliği tek bir şişede sunar. Ricardoveron 8680136649636 55 ml klasik koku EDP erkek parfüm fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Ricardo Veron Classique Erkek Parfümünün Kalıcılığı Nasıldır?

Ricardo Veron Classique Erkek Parfümünün Kalıcılığı Nasıldır?

Ricardoveron 8680136649636 55 ml klasik koku EDP erkek parfümü oldukça kalıcı bir kokuya sahiptir. İçerdiği tüm aromaların kokusu gün boyu kıyafetlerde ve ciltte kalır. EDP türünde bir parfüm olması sebebiyle 8 saate kadar koku hissedilir. Yoğun bir parfüm olmasının yanında hafif ve sıkmayan kokusuyla her ortama uyum sağlar. Özellikle kış aylarında tercih edilen parfüm sakin kokuları içermesi sebebiyle tüm mevsimlerde kullanılabilir. Ricardoveron Classique 55 ml EDP erkek parfüm, günün her saatinde tercih edilebilir olmasının yanında aroması sayesinde gece aktivitelerine de oldukça yakışır. Unisex kullanıma uygun oluşu, kalıcılığı ve çekici kokusu ile gönül rahatlığıyla tercih edilip kullanılabilir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Ricardoveron 8680136649636 55 ml klasik koku EDP erkek parfüm yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu parfümü Trendyol’un web adresi üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.