İtimat 8020 Beyaz 50 Lt Köşeli Fırın

3.140 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.140 TL
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799 TL

Ürün Bilgileri

İtimat 8020 Beyaz 50 Lt Köşeli Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İKSAVM Satıcı Ünvanı: İKS ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470024089500010 Vergi Kimlik Numarası: 4700240895
    Bu ürün İKSAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İtimat 8020 beyaz mini fırın 50 L kapasiteye sahiptir.
  • İtimat mini fırın ısı tasarrufu sağlayan çift cam sistemiyle dizayn edilir.
  • Turbo mini fırın mutfakta çok yer kaplamaz.
  • 50 lt fırın, antibakteriyel emaye iç gövdeye sahiptir.
  • Elektrikli mini fırın üst düzey ısı ve elektrik yalıtımı sağlar.
  • Turbo fanlı mini fırın modeli, A+ enerji sınıfında yer alır.
  • İtimat 8020 fırın ısı ayarlıdır.
  • Set üstü mini fırın
  • 2 adet emaye tepsiye ve 1 adet ızgaraya sahiptir.
  • Çıkarılabilir çift camlı mini fırın ile kolay temizlik yapılır.
  • Beyaz mini fırın elektrostatik boyalı dış gövde şeklinde tasarlanır.
  • A+ mini fırın olan model sayesinde enerji tasarruf sağlanır.
  • Termostatlı mini fırın ısı ayarlanmasını dengeli bir şekilde yapar.
  • Mini fırın buz çözme özelliği sunar. Böylece dondurucudan çıkan yemekler uzun süre bekletilmeden tüketilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 40-60 L
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

İtimat 8020 Beyaz 50 lt Köşeli Fırın

Lezzetli yemekler ve kabarık hamur işlerinin püf noktası, fırında saklıdır. Kaliteli ve donanımlı bir fırın, yiyeceğin lezzetinin artmasına olumlu yönde katkı sağlar. Piyasada çok sayıda fırın çeşiti yer alır. Bu çeşitler arasında İtimat 8020 beyaz 50 lt köşeli fırın seçeneği hem şık hem de kaliteli yapısıyla öne çıkar. Ürün, özellikleri sayesinde dikkat çeker. 50 lt hacme sahiptir. İdeal ölçüleri sebebiyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Beyaz renk tonu bulunur. Ürün, renk tonu sebebiyle farklı konseptlere sahip mutfaklarda uyumlu ve şık bir görüntü sunulmasına katkı sağlar. Köşeli fırın, pişirme özelliği ile yemeklerin lezzetinin olumlu yönde değişmesine katkı sunar. Nitelikleri sayesinde müşterilerin memnuniyetini kazanır. Siz de lezzetli yemekler ve hamur işleri hazırlamak istiyorsanız, bu ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Buz çözme özelliği
  • 50 lt kapasite
  • Isı tasarrufu

Kaliteli İtimat 8020 Beyaz 50 lt Köşeli Fırın

Kaliteli İtimat 8020 Beyaz 50 Lt Köşeli Fırın

İtimat 50 lt fırın seçeneği, turbo fan özelliğine sahiptir. Bu özelliği sonucunda ısının fırın içerisinde eşit olarak dağıtılmasını sağlar. Yiyeceklerin eşit miktarlarda pişirilmesine imkan tanır. Aynı oranda pişirilen yiyeceklerin ideal kıvam ve tada ulaşmalarına yardımcı olur. Ürün, zaman ayarlıdır. Bu sayede yemeğin çiğ kalması ya da yanması gibi istenmeyen durumların görülmesinin önüne geçer. Müşterilere pratik bir şekilde kullanım imkanı sunar. İtimat 8020 seçeneği, termostatlı ısı ayar özelliğine sahiptir. Bu niteliği ile ürün, farklı pişme derecelerine sahip yiyeceklerin hazırlanmasına imkan tanır. Yemeklerin ideal kıvama ulaşmasına olanak sunar. Ürün, enerji tasarruf özelliği sebebiyle pek çok kişinin beğenisi kazanır. Doğa dostu olan köşeli fırın, aile ekonomisine de olumlu yönde katkı sağlar. Siz de ısı tasarrufu yaparak aile ekonomisine katkıda bulunmak istiyorsanız, bu kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Dikkat Çeken İtimat 8020 Beyaz 50 lt Köşeli Fırın

Dikkat Çeken İtimat 8020 Beyaz 50 Lt Köşeli Fırın

İtimat 8020 beyaz 50 lt köşeli fırın yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler, ürünün ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip olduğundan bahsederler. Ürün sayesinde yemeklerinin lezzetinin arttığını ifade ederler. Müşterilerin beğendiği noktalardan biri de ürünün zaman ayarı özelliğidir. Ürünü kullanan kişiler bu özellik sayesinde başka işlerini yapabildiklerinden bahsederler. Fırın içinde yer alan yemeği unutmadıklarını, böylelikle yanma ya da çiğ kalma gibi sorunlar ile karşılaşmadıklarını belirtirler. İtimat 8020 fırın kullananlar memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Ürün kullanımı ile beraber aile ekonomilerinde olumlu yönde değişiklikler olduğundan bahsederler. Ürünün enerji tasarrufu çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanan özellikleri arasında yer alır. Müşteriler, ürün sayesinde hazırladıkları hamur işlerinin pofuduk bir hal aldığını belirtirler. Siz de özellikleri sayesinde beğeni kazanan ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda ürünü tercih edebilirsiniz.

Ekonomik İtimat 8020 Beyaz 50 lt Köşeli Fırın

Ekonomik İtimat 8020 Beyaz 50 Lt Köşeli Fırın

Beğeni kazanan bu ürünün iç gövdesi antibakteriyel özelliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde yemeklerin hijyenik ve sağlıklı olmasına katkı sağlar. İnsan sağlığına zarar verebilecek durumların önüne geçer. Köşeli fırın dış gövdesi, elektrostatik boyalıdır. Bu sayede şık bir görsellik sunar. Ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu nedenle oldukça işlevsel ve kullanışlı bir yapıdadır. Tasarımı ile pratik ve kolay kullanım imkanı sunar. Bu nedenle pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Ürünün buz çözme özelliği bulunur. Bu özelliği ile beklenmeyen misafirlerden buzlukta unutulan gıdalara kadar pek çok sorunun çözümlenmesine yardımcı olur. İki adet emaye tepsi ile müşterilere sunulur. İtimat 8020 beyaz 50 lt köşeli fırın fiyatı ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Siz de donanımı sayesinde lezzetli yemek pişirme imkanı sunan ürüne Trendyol aracılığıyla hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.