İthâl Bitki Çift Dal Beyaz Orkide Çiçeği

740 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İthâl Bitki Çift Dal Beyaz Orkide Çiçeği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fintarla Salon Bitkileri Satıcı Ünvanı: OKAN BUÇAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1272909381200001 Vergi Kimlik Numarası: 1870744062
    Bu ürün Fintarla Salon Bitkileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Yaklaşık Ürün Boyutu: 70 cm
  • seramik saksıda gönderilmez.
  • Orkide
  • asalet ve kendine güvenin simgesidir. Görkemi ve güzelliğiyle büyüleyen, zarafetiyle tüm bakışları üzerine çeviren beyaz orkide şimdi tüm güzelliğini sevdiklerinize sunmaya geliyor.
Geri Bildirim Ver

İthâl Bitki Çift Dal Beyaz Orkide Çiçeği

İnanışa göre yeryüzünde yetişen ilk çiçek orkide olarak bilinir. Diğer çiçeklerin atası olarak kabul edilen bu çiçek, zarafetin şekil almış hali gibidir. Pek çok farklı özelliğe ve değişik renge sahip orkide çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından İthâl Bitki çift dal beyaz orkide çiçeği seçeneği, özellikleri sayesinde öne çıkar. Ürün, zarif ve sade bir görselliğe sahiptir. Görüntü yönünden başarısı ve aşkı simgelemesi sayesinde sıklıkla hediyelik eşya seçenekleri arasında yer alır. Çiçek, çift dal olarak müşterilere sunulur. Bu özelliği sonucunda pek çok kişinin beğenisini kazanır. Sağlıklı ve canlı çiçekleri ürünün; son derece fazla talep edilmesine aracı olur. Siz de zarafeti simgeleyen; hoş ve canlı görüntüye sahip olan zarif ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Çift dal özelliği
  • Canlı ve sağlıklı çiçekler
  • Zarif ve şık görsellik

Hediyelik İthal Bitki Çift Dal Beyaz Orkide Çiçeği

Beyaz orkide çiçeği, saf sevginin somut olarak ifade edilmiş halidir. Şüphe, kin ya da tereddüt gibi kötü duygular ile kirlenmeyen masum ve temiz aşkı simgeler. Bu özelliği neticesinde ürün; anne, sevgili ya da yakın arkadaş gibi önemli kişilere sıklıkla hediye edilen çiçek çeşitleri arasında yer alır. Sade ve hoş görüntüsü çiçeğin zarafet kazanmasına kaynaklık eder. Canlı ve sağlıklı çiçekleri sayesinde çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biridir. Ürün, beyaz renk tonuna sahiptir. Bu özelliği sonucunda oldukça zarif ve şık bir görsellik sunar. Ürün, müşterilere çift dal olarak sunulur. Çift dal niteliği ürünün çok sayıda müşterinin memnuniyetini kazanmasına olanak sunar. Siz de sade görüntüsü ile çok sayıda kişinin büyük beğenisini kazanan ve çift dal olarak müşterilere ulaştırılan zarif ürünü değerlendirebilirsiniz.

Zarif İthal Bitki Çift Dal Beyaz Orkide Çiçeği

Orkide çiçeği, oldukça zarif ve hoş bir görüntüye sahiptir. Görsellik açısından sunduğu başarı, ürünün farklı özelliklere sahip çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilmesine aracı olur. Orkide çiçeği, çift dal olarak müşteriler sunulur. İdeal çiçek boyutuna sahiptir. Bu sayede ürün pek çok kişinin beğenisini kazanır. İthâl Bitki çift dal beyaz orkide çiçeği yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyacak niteliklere sahiptir. Ürün, yeterli donanımı sayesinde çok sayıda kişinin isteklerinin karşılanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda pek çok müşterinin beklenti ve gereksinimlerini cevaplandıracak nitelikleri bünyesinde barındırır. Siz de zarif ve şık bir görüntüye sahip, çift dal olarak müşterilere sunulan kaliteli ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanıp canlı tomurcukları ile öne çıkan ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip İthal Bitki Çift Dal Beyaz Orkide Çiçeği Fiyatları

Beğeni kazanan bu seçenek, hediyelik eşya olarak son derece fazla talep edilen çiçek çeşitlerinden biridir. İthâl Bitki çift dal beyaz orkide çiçeği fiyatı, ürünün özellikleri göz önünde tutularak ortaya konulur. Ürünün dal sayısı, görüntü özellikleri, sahip olduğu türü gibi çeşitli nitelikleri fiyat aralığının belirlenmesinde oldukça önemli rol oynar. Ürünün satış rakamları ise farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Siz de çift dal olarak müşterilere ulaştırılması sayesinde büyük beğeni kazanan; zarif ve hoş görüntüsü ile dikkat çeken ürünü değerlendirebilirsiniz. Şüphe ya da kin gibi kötü duygulara yer vermeden saf sevgiyi ifade eden ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz. Kampanya ve fırsatları takip edip ekonomik alışveriş imkanından yararlanabilirsiniz. Bu seçenekle keyifli bir deneyime imza atabilirsiniz.