İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 Kitap Set Yüzüklerin Efendisi Silmarillion-hobbit-bitmemiş Öyküler-orta Dünya

2.750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 Kitap Set Yüzüklerin Efendisi Silmarillion-hobbit-bitmemiş Öyküler-orta Dünya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Genç Kitap Satıcı Ünvanı: HATİCE AKGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5216560928400001 Vergi Kimlik Numarası: 0230478403
    Bu ürün Genç Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET İÇERİSİNDEKİ KİTAPLAR
  • 1. YÜZÜKLERİN EFENDİSİ ÜÇLEME TEK CİLT ÖZEL BASIM 2. HOBBIT 3. HURİN'İN ÇOCUKLARI 4. BİTMEMİŞ ÖYKÜLER 5. ROVERANDOM 6. KULLERVO'NUN HİKAYESİ 7. GONDOLİN'İN DÜŞÜŞÜ 8. BEREN İLE LUTHİEN 9. SILMARILLION 10. TOM BOMBADİL'İN MACERALARI (TOLKIEN MİRASI CİLTLİ ÖZEL BASIM) 11. ROVERANDOM (TOLKIEN MİRASI CİLTLİ ÖZEL BASIM) 12. HOBBIT (TOLKIEN MİRASI CİLTLİ ÖZEL BASIM) 13. HAM'Lİ ÇİFTÇİ GİLES (TOLKIEN MİRASI CİLTLİ ÖZEL BASIM) 14. BÜYÜK WOOTTON DEMİRCİSİ (TOLKIEN MİRASI CİLTLİ ÖZEL BASIM

Ürün Özellikleri

  • Yazar Frank Herbert
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
Geri Bildirim Ver

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 Kitap Set Yüzüklerin Efendisi Silmarillion-Hobbit-Bitmemiş Öyküler-Orta Dünya

1892 yılında doğan İngiliz yazar John Ronald Reuel Tolkien şairlik ve yazarlık yapsa da asıl ihtisas alanı filoloji olan bir akademisyendir. Yaşamı boyunca 20’den fazla dil üreten Tolkien İngiliz Dili ve Edebiyatı literatürüne birçok eser kazandırır. Sağlığında yayımlanan eserleri olduğu gibi öldükten sonra oğlu tarafından düzenlenip tamamlanarak yayımlanan eserleri de vardır. İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 kitap set Yüzüklerin Efendisi Silmarillion-Hobbit-Bitmemiş Öyküler-Orta Dünya kullananlar bu eserlerin önemli bir kısmını satın aldıkları için memnunlardır. Fantastik bir hayal dünyasına sahip olan yazar, filmlere konu olan efsanevi hikayeleri ile kendine hayran bırakır. Orta Dünya’da unutulmaz bir yolculuğa çıkaran bu eserleri temin ederek yakınlarınıza armağan edebilir veya büyük bir keyifle kendiniz okuyabilirsiniz.

  • Ciltli özel basım
  • Birinci sınıf kağıt
  • Kaliteli baskı

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 Kitap Set Özellikleri

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 Kitap Set Özellikleri

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 kitap set Yüzüklerin Efendisi Silmarillion-Hobbit-Bitmemiş Öyküler-Orta Dünya eserleri, fantastik roman seven her bireyin kütüphanesinde bulunması önerilen ürünlerdir. Setin içinde tek ciltli özel basımla Yüzüklerin Efendisi üçleme, Tolkien mirası ciltli özel basım ile de Tom Bombadil’in Maceraları, Roverandom, Hobbit, Ham’lı Çiftçi Giles ve Büyük Wootton Demircisi eserleri bulunur. Ciltsiz olarak sunulan kitaplar ise Kullervo’nun Hikayesi, Hurin’in Çocukları, Beren ile Luthien, Gondolin’in Düşüşü, Bitmemiş Öyküler ve Silmarillion’dur. Dünyaca ünlü yazarın kült eserlerinden oluşan 14 parçalı bu set kaliteli materyalleri ile uzun yıllar muhafaza edilebilir. İkinci sınıf hamur kağıda basılan kitapların baskıları gelişmiş teknolojiye sahip matbaalarda titizlikle yapılır. Çift yazı gibi kayma sorunları yoktur ve kalıcı mürekkepte solma, bulaşma ya da akma gibi problemler görülmez.

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 Kitap Set Yorumları

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 Kitap Set Yorumları

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 kitap set Yüzüklerin Efendisi Silmarillion-Hobbit-Bitmemiş Öyküler-Orta Dünya yorumları okuyucuların şahsi deneyimlerini yansıtır. Bu deneyimlerden fikir alarak set hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Müşteriler set halinde sunulan kitaplardan ve ciltlerinden memnun kaldıklarını belirtirler. Sürükleyici ve sıra dışı hikayelerle okuyucuyu tesiri altına alan yazar uzun yılların verdiği engin tecrübe ile farklı dünyaların kapılarını aralar. Hikayelerinde ezoterizmden mistizme, metafizikten ilkel yaşam formlarına kadar uç noktalardan izler taşıyan bu romanlar hem ütopik hem de distopik evrenler sunar. Hayal gücünüzün sınırlarını zorlamayı seviyorsanız John Ronald Reuel Tolkien eserleri ile ufkunuzu açabilirsiniz. Genel olarak 16 yaş üstü için uygun görülen bu içerikler doğum günü, yılbaşı, karne tatili gibi zamanlarda gençlere hediye edilebilecek hem eğlendirici hem de okuma alışkanlığı kazandıracak seçeneklerden biridir.

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 Kitap Set Fiyatları

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 Kitap Set Fiyatları

İthaki Yayınları Tolkien Külliyatı 14 kitap set Yüzüklerin Efendisi Silmarillion-Hobbit-Bitmemiş Öyküler-Orta Dünya fiyatları birçok faktörden etkilenir. Üretim aşamalarının büyük bir titizlik ile yürütülmesi sayesinde son derece kaliteli bir sete sahip olabilirsiniz. Birinci sınıf materyallerle sunulan bu kitap seti çok özenli bir çalışmanın sonucudur. Yazarın oğlu tarafından tamamlanan ve son haline getirilen romanlar dünya çapında en çok satanlar listesine girdiği için filmlere konu olur. Filmleri ile büyük yankı uyandıran Yüzüklerin Efendisi üçlemesi okuyucular için ayrı bir öneme sahiptir. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan yazar ve eserleri, dünya edebiyatına farklı bir bakış açısı kazandıran kurgusu ve akıcı anlatımı ile popüler kalmayı başarır. Trendyol’a özel kampanyalar ile uygun fiyat ayrıcalığıyla temin edebileceğiniz 14 kitaplı seti güvenle sipariş vererek satın alabilirsiniz.