İthaki Yayınları Marslı Andy Weir - Andy Weir

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İthaki Yayınları Marslı Andy Weir - Andy Weir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekstra Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Ekstra Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marslı Andy Weir - Andy Weir

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Andy Weir
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İthaki Yayınları Marslı - Andy Weir

Çeşitli ilgi alanlarına uygun, tarz ve tür olarak birçok farklı alanda kitap yazılır. Aşk, gizem, korku, gerilim, bilim kurgu ve fantastik gibi pek çok türde kitap vardır. Bilim kurgu okumayı sevenler için piyasada yer alan İthaki Yayınları Marslı adlı kitap, yoğun ilgi görür. Kitapta başarılı bir şekilde işlenen karakterler sayesinde ilgiyi artar. Aynı zamanda okuma zevkini artıran niteliktedir. Bilim kurgu ve sürükleyici kitap okumayı sevenler için idealdir. Karakterler, mekan ve olaylar etkili bir derinlik içerisinde işlenir. Okuyan kitleler tarafından beğenilen kitabın film uyarlaması da bulunur. Hem roman olarak hem de film olarak başarılı şekilde işlenen olay örgüsüne sahiptir. Bilim kurgu temelli bir roman olsa da içinde bir miktar gerçekçilik barındırması ile ön plana çıkar. Modern roman kriterlerine uygundur.

  • Sürükleyici
  • Bilim kurgu türünde
  • Başarılı olay örgüsü

Sevilen Bilim Kurgu Kitabı İthaki Yayınları Marslı

Sevilen Bilim Kurgu Kitabı İthaki Yayınları Marslı

Marslı, olay ve kahraman odaklı bir kitaptır. Ayrıntılarla olay akışını güçlü bir şekilde kuran roman, okuyucuları kendine çekmeyi başarır. Bilim kurgu kitaplarını takip eden okuyucular tarafından yoğun ilgi görür. Alanında başarılı kitaplardan biridir. Edebiyat alanında tercih edilirliği yüksek bir romandır. Sürükleyiciliği ile okuru kendine çeker. İthaki Yayınları aracılığı ile okurlarla buluşan eser, okura yeni bir bakış açısı kazandırma konusunda da başarılı yabancı kitaplar arasındadır. Andy Weir’in yazarı olduğu kitap, kaliteli basımı ile farkını ortaya çıkarır. 416 sayfalık bir romandır. 2. kalite hamur kağıt cinsi ile görünüş olarak da okuyucuyu kendine çeker. Marslı kitabı, bilim kurgu ve fantastik roman kategorisinde geniş kitlelerin beğenisi kazanır. Sevilen kitap, 2014 yılından bugüne baskısını sürdürmeye devam eder. Bu durum kitabın popülerliğini sürdürmesine vesile olur.

Popüler İthaki Yayınları Marslı Yorumları

Popüler İthaki Yayınları Marslı Yorumları

Marslı, birçok okura göre başarılı bilim kurgu romanları arasındadır. Kitabın konusu, Mark Watney karakteri üzerine kuruludur. Mark Watney bundan altı gün önce, Mars’a ilk ayak basan kişidir. Ölmesi neredeyse kesin gibi görülür. Kurgusal açıdan başarılı bir şekilde işlenen kitap, Mars’ta bireysel mücadelesini yaşam üzerine veren karakter üzerinden izlenir. Zeki, eğlenceli ve gerilim dolu detaylar içerir. Bir romandan beklenen hemen her unsuru vererek beklentileri fazlasıyla karşılar. Sürükleyicilik derecesi ile memnuniyeti sağlar. Okuma alışkanlığı kazandırma etkisi vardır. Bilimsel detaylar da barındırması ile daha geniş kitlelere hitap eder. Edebi olarak da kıymetli görülen roman, her türden kitap seven okurun beğenisini kazanır. İthaki Yayınları Marslı yorumları incelendiğinde kitaba dair okur analizi yapılabilir. Bu doğrultuda siz de kitap hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Sürükleyici İthaki Yayınları Marslı Fiyatı

Sürükleyici İthaki Yayınları Marslı Fiyatı

Aksiyon ve uzay macerasının kusursuz bir karışımı olarak hazırlanan roman, başarılı çizgiler üzerine oturur. Bilim kurgu üzerine yazılan kitap, olay örgüsü gereği fantastik esintiler de içerir. Teknolojik, bilimsel ve kurgusal çerçevede aktarılır. Merak uyandıran ve heyecanlandıran bir romandır. Uzun senelerdir basımı devam eden eserin geniş bir okuyucu kitlesi bulunur. Böylece popülerliğini de uzun zamandır korur. Güçlü bir alt metne sahiptir. Kendi alanında popülerliğini sürdürür ve okuyucuların severek okuduğu bir roman haline gelir. Çok okunan kitaplar arasında öne çıkar. Teknoloji ve gelecek bilim konularını temel alan eser, distopik bir dünya tasviri içerir. Sürükleyici bir okuma deneyimi sunar. İthaki Yayınları Marslı fiyatı okurların bütçesine uygundur. Trendyol üzerinden romanın detaylarını inceleyebilir, güvenilir satın alma işlemi gerçekleştirebilir ve kitaplığınızda yer açabilirsiniz.