İthaki Yayınları Iyi Aile Yoktur - Nihan Kaya

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
2. Ürüne %7 İndirim
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
194,65 TL174,72 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
185,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İthaki Yayınları Iyi Aile Yoktur - Nihan Kaya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İyi aile yoktur. Ya da paradoks şu ki iyi aile, "İyi aile yoktur" düsturuyla hareket edebilen ailedir.İnsanlar çocuk sahibi olduğunda farkında olmadan kendi çocukluğuna dair hisleri yaşar. Çocuğumuzla ilişkimiz, anne-babamızla ilişkimizin devamıdır.Çocuğumuzla doğru bağ kurma, kendi çocukluğumuzu ve içimizdeki çocuğu tamir etmekle olur. Her insanın içinde anne, baba, çocuk vardır ve güçlü psikoloji aslında, içimizdeki çocuğun güçlü olduğu, saygı gördüğü psikolojidir.İyi Aile Yoktur sadece anne-babalar değil, çocukluk geçirmiş ve kendisini daha iyi anlamak isteyen her yaşta insan için yazıldı.Bu kitabın sunduğu farklı bakış açısıyla, neden acı çektiğimiz, sevilmeyi neden isteyip sevgiyi kaybettiğimizde neden üzüldüğümüz, işlerimizi neden ertelediğimiz gibi kendimize dair birçok şeyin altındaki nedeni yepyeni bir gözle, şaşkınlıkla keşfedeceksiniz.İngiltere’de Essex Üniversitesi’nde Psikanaliz yüksek lisansı yapan, Avrupa ve Amerika’da psikoloji alanında konferanslarda tebliğler sunan ve çocukluk atölyeleriyle ebeveynlerle buluşan Nihan Kaya, yıllarca süren çalışmalarını bu kitapta derliyor.Ürün Adı: İyi Aile YokturÜrün Kodu: 9786053758488Yazar: Nihan KayaBasım Yılı: 2021Kapak Türü: Karton KapakSayfa Sayısı: 300Kağıt Cinsi: 2. HamurÇevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Nihan Kaya
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İyi Aile Yoktur - Nihan Kaya | İthaki Yayınları

İngiltere’nin en iyi üniversitelerinden birinde yüksek öğrenim gören ve psikoloji alanında önemli çalışmalar yapan Nihan Kaya, son kitabı olan İyi Aile Yoktur ile uzun süredir üzerinde çalıştığı derlemelerini okuyucuya sunar. İyi Aile Yoktur okumak, çekirdek aile yapısı ve bugünkü yaşantımıza olan etkileri hakkında sizi bir maceraya çıkarıp, bu konu üzerinde düşünmenizi sağlar. Kitap, değindiği konularla okuyucularının kalbine dokunur ve kendi aile yaşamlarına daha dikkatli bakmalarını sağlar. Bu sayede bazı davranışların psikolojik temelini daha iyi kavrayabilir ve yaşamınızda da bu öğrendiklerinize göre davranabilirsiniz. Özellikle konu hakkında daha detaylı bilgi alabilmek ve kitabın içinde neler bulacaksınız önceden öğrenebilmek için İyi Aile Yoktur incelemelerini okuyabilirsiniz. İyi Aile Yoktur kitap inceleme detaylarına göz atarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Ebeveyn olan ya da olmayan herkese hitap eder.
  • Genç ya da yetişkin her yaşa tavsiye edilir.
  • Kişisel gelişimi destekler.

İyi Aile Yoktur Kitabının Konusu

İyi Aile Yoktur Kitabının Konusu

Nihan Kaya İyi Aile Yoktur kitabının sadece anne ve babalar için yazılmadığını, çocukluk çağını geçmiş ve kendini daha iyi tanımak isteyen her yaşta insan için yazıldığını belirtir. Kitapta çocuklarınızla olan ilişkilerinizin neden anne ve babalarınızla olan ilişkilerinizin devamı olduğu, çocukluğunuzla ilgili neleri çözerseniz kendi çocuklarınızla daha sağlıklı iletişim kurabileceğinizin cevaplarını bulabilirsiniz. İyi Aile Yoktur konusu, çözülemeyen sorunları aile yapısı üzerinden inceleyerek acıyı ehlileştirme üzerinedir. Özellikle psikoloji alanına yoğunlaşan bu kitapta kendinizden çok şey bulabilirsiniz. Kitabı okurken kendinizi sorgulayarak birçok durumun altında yatan sebepleri daha iyi kavrayabilir, sonuçları şaşkınlıkla keşfedebilirsiniz. Kendinizle ilgili bir maceraya çıkmak, yazılanları kendinizle karşılaştırıp psikolojik bir yolculuk içine girmek için etkili bir kitap olan İyi Aile Yoktur eserini satın alabilirsiniz.

İyi Aile Yoktur Kitabının Özellikleri

İyi Aile Yoktur Kitabının Özellikleri

İthaki Yayınları İyi Aile Yoktur kitabının basıldığı yayınevidir. Kitap, kaliteli karton kapakla basılarak okuyucularıyla buluşur. İyi Aile Yoktur kaç sayfadır diye merak ediyorsanız, bir solukta okuyacağınız 296 yaprağa sahiptir. Sürükleyici ve herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği konuya sahiptir. İyi Aile Yoktur fiyat bakımından incelendiğinde, kitabın her bütçeye uygun olduğu görülür. Hem kaliteli basımı hem de herkes tarafından ulaşılabilir olması nedeniyle arşivinizde yer edinebilir. İyi Aile Yoktur kitabının yazarı Nihan Kaya, uzun süren çalışmalarını bu kitapta toplamıştır. Bu kitap hem onun derin bilgisinin hem de uzun çalışma sonuçlarının bir derlemesidir. Geniş kapsamlı bir konu olduğu için yazar kitabı İyi Aile Yoktur serisi şeklinde de okuyucuların beğenisine sunumayı planlar. Bu şekilde birbirinin devamı niteliğinde olan kitaplarla hem bu konudaki bilginizi geliştirebilir hem de konuya daha geniş bir açıdan bakabilirsiniz.

İyi Aile Yoktur Kitap Yorumları ve Fiyatları

İyi Aile Yoktur Kitap Yorumları ve Fiyatları

Okuyucuların kitap seçerken dikkat ettikleri konulardan biri de diğer okuyucuların yorumlarıdır. İyi Aile Yoktur yorumlarına baktığınızda, kitabın sayfalarında herkesin kendilerinden bir şeyler bulduğunu görebilirsiniz. Genellikle psikoloji türündeki kitaplar sizi daha fazla düşünmeye sevk eder. Okurken kendiniz ve çevreniz hakkında düşündükçe, daha önce fark etmediğiniz birçok etkiyi keşfedebilirsiniz. İyi Aile Yoktur türü, konu olarak kişisel gelişim ve psikoloji kategorisinin başarılı örneklerinden biridir. İyi Aile Yoktur okuyanlar, daha iyi çocuk yetiştirebilmek adına farklı açılardan onlara ilgilenmek ve daha derin analizler yapabilmek için kitabı önerirler. Kitabı satın almadan önce puanlama detaylarına da göz atabilir, farklı bakış açılarına sahip kişilerin değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Hem okurken kendiniz hakkında yeni şeyler keşfedeceğiniz hem de uygun fiyat fırsatlarından yararlanabileceğiniz kitap olanaklarına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.