7
Dünya Edebiyatı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

İthaki Yayınları Dune Serisi 6 Kitap Set - Dune Mesihi - Dune Çocukları - Tanrı Imparatoru - Sapkınları

1.500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.310 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.781 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İthaki Yayınları Dune Serisi 6 Kitap Set - Dune Mesihi - Dune Çocukları - Tanrı Imparatoru - Sapkınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dune Dune Mesihi Dune Çocukları Dune Tanrı İmparatoru Dune Sapkınları Dune Rahibeler Meclisi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Frank Herbert
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Dune Seti 6 Kitap Takım - Frank Herbert | İthaki Yayınları

Dune kitap seti bilim kurgu konusunda önde gelen eserlerdendir. Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi tarzında kitapları okumaktan zevk alanlar bu seriyi de keyifle okur. Frank Herbert Amerika’da bilim kurgu türünün önemli yazarlarından biridir. Küçüklüğünden beri yazar olmak isteyen Frank Herbert, çalışma hayatına gazetecilik yaparak başlar. Daha sonra fotoğrafçılık, kitap eleştirmenliği, öğretim görevlisi tarzında işler de yapar. Kısa zamanda kavuştuğu ünü ise yazdığı romanlar sayesinde olur. Dune kitap serisi altı kitaptan meydana gelir. Yazarın bu seriye 1959’da başladığı ve araştırmaları tam altı yıl sürdüğü bilinir. Bu alanda başarılı olmasının sebebi bilim kurgu edebiyatı sevgisinden ileri gelir. Bilim kurgu kitapları serisi olan İthaki Yayınları Dune Seti ile okuma saatlerinize heyecan kazandırabilirsiniz.

  • Felsefe ve sosyoloji ögeleri
  • Etkileyici hikaye anlatımı
  • Sürükleyici bilim kurgu

Etkileyici Frank Herbert Romanları

Etkileyici Frank Herbert Romanları

Frank Herbert, romanlarıyla tüm dünyada adından söz ettirir. Modern edebiyatın iyi bir hikaye anlatıcısıdır. Epik eserleri sayesinde okuyuculara büyüleyici anlar yaşatır. Kısa zamanda bu kadar önemli eserler meydana getirmesini küçüklüğünden beri yazar olmak istemesine borçludur. İstikrarla çalışarak Dune kitap serisini yazar. Yazar bu kitaba özgü bir dil yaratır. Bunu edebi anlamda değil gerçek anlamda yapar. Bilim kurgu eserlerinin çok farklı olması, bu dünyadan başka evrenler yaratmasıdır. Olmayan bir şeyi okuyan okuyucular, hayretle bu yeni şeyin peşinden gider. Fantastik ögelerle her yeni sayfada zihinlerde yeni bir sahne oynar. Herkes, yazarın yanı sıra kendinden bir şeyler de okuduğu şeye ekler. Bilim kurgu kitapları, okuyanın hayal gücüne yön veren eserlerdir. İthaki Yayınları Dune Serisi de etkileyici dil anlatımı ile okuyanlara eşsiz bir zevk verir.

Kitap İçeriği: Dune Gezegeni ve İmparatorluk Terminolojisi

Kitap İçeriği: Dune Gezegeni ve İmparatorluk Terminolojisi

Fantastik edebiyatın en büyük özelliği yeni bir evren yaratmadır. Birçok mesleği olan yazar Frank Herbert’in aynı zamanda ekolojik danışman olması, romanlarına yön verir. Dune seti ile Arrakis Gezegeni’ni yaratır. Bu gezegende değerli bir maden olan melanj bulunur. Değerli maden baharattır. Gezegenler arası seyahat için baharat gereklidir. Güçlü tüccarlar gerçek hayattaki gibi gezegende önemli yer tutar. Kurgu ve gerçeklik iç içedir. Çöl ve değerli madenlerin özellikleri ile Arap coğrafyasıyla benzerlikler vardır. Arapça kelimeler de göze çarpar. Hanedanlıkla yönetilen gezegenlerde imparatorluk savaşları romana heyecan katar. Dune seti 6 kitap ile fantastik ögelerin yanı sıra felsefe, din, siyaset, edebiyat ve ekolojiye de değinen hikayeler içerir. Bilgi birikimiyle beraber çok donanımlı bir yazar olan Frank Herbert Dune serisi 6 Kitap yazarak sürükleyici hikaye sevenleri mest eder.

Dune Kitap Seti Yorumları ve Fiyatları

Dune Kitap Seti Yorumları ve Fiyatları

İthaki Yayınları Dune kitabı ile okuyucularının ilgisini çeker. Beğenilen bilim kurgu eserleri arasında olan Çöl Gezegeni romanı büyük ilgi görür. 1965 - 1984 yılları arasında yazılan Dune serisi seti (6 takım) edebiyatta farklı bir çağı başlatır. Yazar bu türün ilk ödüllerini kazanır. Nebula En İyi Roman Ödülü ve Hugo En İyi Roman Ödülü Frank Herbert’e verilir. Dune Seti 6 Kitap Takım müşterilerin beğenisine hesaplı şekilde sunulur. Fantastik türde birçok eser olmasına rağmen böylesine kapsamlısı ilk kez görülür. Ekolojinin yanı sıra dine de bolca değinir. İslam’a pek çok referans vardır. Karakterin Mesih olmaya giden yolculuğu ise bunların en belirgin olanıdır. Okuyanlar, serinin bir sonraki kitabına devam etmek ister. İthaki Yayınları Dune Seti 6 Kitap fiyat ve yorum incelemeleri için Trendyol’un avantajlarından faydalanabilirsiniz.