İthaki Yayınları Cesur Yeni Dünya / / Aldous Huxley

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
9 saat 51 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 51 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
200 TL'ye 30 TL İndirim
2. Ürüne %7 İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL
9 saat 51 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
23 saat 51 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İthaki Yayınları Cesur Yeni Dünya / / Aldous Huxley

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İthakiYayınGrubu Satıcı Ünvanı: PENGUEN KİTAP KASET BASIM YAYIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728068954100001 Vergi Kimlik Numarası: 7280689541
    Bu ürün İthakiYayınGrubu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cesur Yeni Dünya Ürün Adı : Cesur Yeni Dünya Yayınevi : İthaki Yayınları Stok Kodu : 9789756902165 Sayfa Sayısı : 272 Boyut : 14x21 Basım Tarihi : 2023-01 Kapak Türü : Ciltsiz Kağıt Türü : 2. Hamur “Cesur Yeni Dünya” bizi “Ford’dan sonra 632 yılına” götürür. Bu dünyanın cesur insanları kapısında “Cemaat, Özdeşlik, İstikrar” yazan Londra Merkez Kuluçka ve Şartlandırma Merkezi’nde üretilirler. Kadınların döllenmesi yasak ve ayıp olduğu için, “annelik’ ve ‘babalık’ pornografik birer kavram olarak görülür Toplumsal istikrarın temel güvencesi olan şartlandırma hipnopedya -uykuda eğitim- ile sağlanır. Hipnopedya sayesinde herkes mutludur
  • herkes çalışır ve herkes eğlenir. “Herkes herkes içindir.” “Cesur Yeni Dünya”nın önemi yalnızca ardılları için bir standart oluşturması ve karamsar bir gelecek tasarımının güçlü betimlemesiyle değil, aynı zamanda ‘birey yok edilse de süren macerasının’ sağlam bir üslupta anlatılmasıyla da ilgili. Huxley, yapıtını ütopa geleneğinin kuru anlatımının dışına çıkarıp ‘iyi edebiyat’ kategorisine yükseltiyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Aldous Huxley
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İthaki Yayınları Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley

İthaki Yayınları Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley 9789756902165 sevilen edebiyat eserlerinden bir tanesidir. Kitap okumak insanların zihinsel gelişimlerinin tamamlanması ve bu noktada fayda görülmesi için son derece önemli olmaktadır. İnsanların gün içerisinde aktivite olarak kitap okumaları da önemli oranda zihnin çalışmasına fayda sağlamaktadır. Cesur Yeni Dünya kitabı da bu noktada insanların zihinsel olarak egzersiz yapmaları için önemli olan bir kitaptır. Kitabın pek çok insan tarafından sevilmesinin en önemli nedeni ise yeni dünya hakkında önemli bir ütopik evren oluşturmasıdır. Ütopya edebiyatını iyi edebiyat kategorisine sokan bu kitap, kişilerin kendi benliklerini bulmaları için de önemli bir kapı aralamaktadır. Kavramların sıklıkla yer aldığı bu kitap aynı zamanda öğretici yönüyle de ön plana çıkmaktadır.

  • Kişisel Gelişime Katkı Sağlayıcı
  • Şık Tasarımlı Dış Kapak
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Kişisel Gelişime Önem Verenler İçin İdeal Seçim İthaki Yayınları Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley

Kişisel Gelişime Önem Verenler İçin İdeal Seçim İthaki Yayınları Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley

Geçmişin izlerinden geleceğin bakış açısına kadar birçok farklı konuya değinen kitap edebiyat severlerin en çok okumaktan zevk aldıkları kitaplardan bir tanesidir. Kitap okumak sadece geliştirici değil aynı zamanda zevk verici bir aktivite olmaktadır. Cesur Yeni Dünya konusu ile de insanların kitaba bağlılığını artırmaktadır. Gelecek kavramını en iyi şekilde işleyen bu kitap, pek çok insanın bakış açısını geliştirecek ve değiştirecek düşünceleri de barındırmaktadır. Son zamanlarda doğru kitap seçimleri ile iyi bir kitap okuma süreci yaşamak isteyenler için bu noktada atılacak adımlar önemli olur. Cesur Yeni Dünya kitap okumayı seven insanların ilk tercihi olmaktadır. Bu noktada doğru adımlar atmak ve süreci iyi bir şekilde yönetmek önemli olmaktadır. Kitap okurken birçok farklı düşünceyi de aklından geçiren insanlar için son derece etkili bir kitaptır.

Boş Vakitlerinizi İthaki Yayınları Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley ile Kaliteli Şekilde Değerlendirin

Boş Vakitlerinizi İthaki Yayınları Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley ile Kaliteli Şekilde Değerlendirin

Gün içerisinde boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlerin ilk tercihi bu kitap olmaktadır. Bakış açılarını geliştirecek bu kitap sayesinde pek çok insan önemli kişisel gelişimler de yaşamaktadırlar. Zihinsel gelişime destek veren kitap araştırması yaparken Cesur Yeni Dünya yorumları okumak da fayda sağlayabilmektedir. Öyle ki, daha önce kitabı okmuş insanların kitap hakkındaki düşünceleri ve deneyimleri bu sayede incelenmiş olacaktır. Kişisel gelişimde önemli bir payı bulunan kitapla güzel vakitler geçirmek de mümkün olmaktadır. Cesur Yeni Dünya Aldous Huxley ile edebiyatın derinliklerine inmek isteyen insanlar bu kitabı sıklıkla tercih etmektedirler. Aynı zamanda kitabı okuduktan sonra oldukça beğenen bireyler, çevrelerindeki insanlara da bu kitabı okumaları için önerilerde bulunmaktadırlar. Birçok kesime hitap eden bu kitap, oldukça sevilen kitaplar arasında yerini almaktadır.

İthaki Yayınları Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley 9789756902165 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

İthaki Yayınları Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley 9789756902165 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Cesur Yeni Dünya inceleme videoları da insanların en çok merak ettikleri konulardan bir tanesi olmaktadır. Öyle ki kitap hakkında uzmanların olumlu görüşleri de okuyucular tarafından önemli olmaktadır. Kitap ile kişisel gelişimlerini tamamlamak isteyen insanlar için bu süreç çok daha etkili olacaktır. Cesur Yeni Dünya İthaki ile kendisini geliştirirken güzel vakitler geçirmek isteyenlerin sayısı oldukça fazladır. Kitabın sıklıkla tercih ediliyor olması bu noktada atılacak adımların gelişmesinde de önemli bir rol oynamaktadır. Kitaba sahip olmak isteyenler Cesur Yeni Dünya fiyat araştırmasını da yapmak isteyeceklerdir. Değişken fiyatlara bu kitaba sahip olan insanlar, bütçelerini koruyarak kişisel gelişimleri için son derece önemli bir adım atmış olmaktadırlar. Boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmek için kitaba sahip olmak isteyenler Trendyol’da incelemeler yaparak ürünü satın alabilirler.